dogs 05.11.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No BA! Pewnie że ładniejszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dogs 17.11.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 A odświeżę! Drodzy Bluszczowcy jakie systemy wentylacji zastosowaliście w "bluszczu"? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pellp 06.12.2008 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Nawiązując do tarasów, kilka dni temu wykończyłem elektrykę na tarasie: http://s1.fothost.pl/upload/08/49/b5a4c7df.jpg http://s1.fothost.pl/upload/08/49/fc8cebe3.jpg http://s1.fothost.pl/upload/08/49/9db819ff.jpg dogs sprecyzuj proszę co dokładnie masz na myśli w naszym przypadku nawiewów zewnętrznych (kominek, kotłownia) nie zastosowaliśmy natomiast nawiew do kotłowni podłączyliśmy z garażu Wcześniej wspominaliście o oknie dachowym w pokoju z balkonem, moim zdaniem jest ono niezbędne i bardzo klimatyczne gdy komuś przeszkadza poranne słońce to zawsze może zamontować rolety. U nas wygląda to tak: http://s1.fothost.pl/upload/08/49/29d7fe61.jpg Najbardziej jednak jesteśmy zadowoleni z okien w łazience na półpiętrze (pomieszczenie nad garażem zaadoptowaliśmy na dużą łazienkę): http://s1.fothost.pl/upload/08/49/8feed2d5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dogs 06.01.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witam! pellp, bardzo ładnie prezentuje się Twój domek! Powiedz proszę przy okazji zdjęć z poddasza jaka jest wysokość ścianki kolankowej... A co do wentylacji chciałem wiedzieć czy ktoś inwestował w np. wentylację mechaniczną, rekuperatory... itd. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pellp 08.01.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dzięki ścianka ma dokładnie 1m wysokości, niestety ta proponowana w projekcie była niepraktyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marfet 25.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Bardzo ładnie proszę o więcej zdjęć wnętrz, szczególnie łazienek i poddasza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikagrabska 28.01.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 witam witami my już na ostatnich kartonach. walczę z nimi od tygodnia i już w sobotę idziemy chrapać do naszego bluszczakoooooooooooniec budowy, uff została tylko kostka i cały ogródwszystkim bluszczom życzę wytrwałościpozdrawiammonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NASZBLUSZCZ 11.04.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam po przerwie!! i jak tam idzie budowa bluszcza? my teraz konczymy chydraulike i wylewki. nastepnie nalozenie tynku z zewnatrz no i zacznie sie juz typowa wykonczeniowjka jak wszystko poschnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroR 15.04.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 hej Pellp,co za płytki masz ułożone na tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pellp 10.07.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Niestety nie pamiętam nazwy płytek - kupione w Castoramie (antypoślizgowe) kolor piaskowy.Jak znajdę chwilkę to wrzucę kilka fotek wnętrz.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morys 24.09.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam serdecznie.Jestem na etapie wstawiania okienek do mojego bluszcza. Mam pytanko odnośnie przygotowanie otworu pod okno trójkątne. Jak to zostało w Waszym przypadku wykonane. Czy była podmurówka bezpośrednio na murłacie czy może stolarz wykonał jakąś ramę w drewnie na kształt trójkąta, może zrobił to blacharz??? Fachowcy od montażu okien podczas pomiarów powiedzieli, że wstawią jak będzie to wszystko spasowane i odpowiednio przygotowane. Jeśli macie jakieś zdjęcia lub możecie mi wyjaśnić będę wdzięczny.Dekarze zostawili mi to miejsce bez obróbek czyli od dołu mam murłatę, wyżej krokwie, łaty i dachówki.Pozdrawiam i czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 15.02.2016 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Witam serdecznie wszystkich miłośników Bluszcza, to naprawdę dobry projekt domu, Dostaję od forumowiczów wiele pytań jak się mieszka i co zmieniliśmy, dlatego postaram się opowiedzieć od nowa naszą historię, opierając ją na zdjęciach. Zachęcam do kontynuowania wątku. PozdrawiamBluszcz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniabuszcz 15.02.2016 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Fantastycznie, my też budujemy nasz Bluszczyk. Co prawda dopiero fundamenty ale jesteśmy mocno zdeterminowani. Bardzo liczymy na jakieś pomysły i sugestie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts