Bluszczowcy 07.01.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 czesc, no dzieki czasami jak przejezdzam kolo Was to tez spogladam co sie dzieje. Niebawem i wasz nabierze kolorów Pzdr Darek Widziałm firanki w oknach, więc już mieszkacie na swoim. My narazie tylko marzymy o tym i wkurzamy się, że zima przyblokowała nam robotę na dobre. Wiosną planujemy zrobić kolor i parę innych robót na zewnątrz, zależy na co starczy pieniędzy. A w środki to jak w końcu uda nam się zrobić wylewki to przystąpimy do wykończeniówki. Czy masz jakiś sprawdzonych i dobrych fachowców od glazury i terakoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazul 09.01.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam wszystkich budujących, na lato również zalewamy fundamenty naszego bluszcza, zastanawiamy się jeszcze tylko z architektem nad kilkoma detalami. Stąd moje pytanko czy sypialnia na poddaszu z oknem trójkątnym jest dobrze doświetlony? Jest to jedyne okno i wydaje mi się że będzie tam za mało światła. Czy możecie rozwiać moje wątpliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 09.01.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam wszystkich budujących, na lato również zalewamy fundamenty naszego bluszcza, zastanawiamy się jeszcze tylko z architektem nad kilkoma detalami. Stąd moje pytanko czy sypialnia na poddaszu z oknem trójkątnym jest dobrze doświetlony? Jest to jedyne okno i wydaje mi się że będzie tam za mało światła. Czy możecie rozwiać moje wątpliwości? U nas w pokóju z trójkątnym oknem zrezygnowaliśmy z garderoby i tym sposobem powiększyliśmy trochę tą sypialnię i zyskaliśmy dodatkowe okno dachowe. Zresztą okno dachowe w garderobie - jak to jest w typowym projekcie - jest trochę bez sensu. Ogólnie pokój jest dośc widny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazul 15.01.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Jeszcze jedno pytanko Będę niedyskretny, ale chciałbym się dowiedzieć czy koszt budowy tego domu ok.300 000 jest realny do osiągnięcia? niestety dysponujemy ograniczonymi finansami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaMariusz 22.02.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Witamy wszystkich bluszczowców,my również chcemy rozpocząć budowę domku w tym roku.Wybraliśmy wersję bez garażu z tytułu otrzymanych warunków zabudowy(powaliły nas na kolana) w lustrzanym odbiciu.W chwili obecnej oczekujemy na pozwolenie, które mamy otrzymać do końca marca. Mamy nadzieje, że dojrzali bluszczowcy pomogą cennymi radami nowicjuszom i przy okazji forum nabierze wiosennego rozmachu.Pozdrawiamy wszyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikagrabska 29.02.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 gratuluję projektu:)my skończyliśmy właśnie elektrykę a dziś kończymy CO i całą związaną z tym hydraulikę. i idziemy dalej i dziemy z tynkami i elewacjami. życzę szybkiego rozpoczęcia budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 01.04.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Jestem po przerwie i nareszcie będę mogła uzupełnić braki w galerii zdjęć. Mieszkamy w Bluszczu już od listopada, jest bardzo fajnie, przytulnie i ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 01.04.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam po długie nieobecności i z niecierpliwościa czekam na zdjecia.My jeszcze nie mieszkamy, ale intensywnie zaczynamy wykańczac po zimie. Pozdrawiam, Daleka sąsiadka z Bluszcza z Kobyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 14.04.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Są może dobre duszyczki na forum, które chcą oddać sadzonki roślinek, przyjmę wszystko co macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.04.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 a gdzie Wy mieszkacie bo ja własnie roślinek się pozbywam pod wykop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 14.04.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ojej, jak znalaz się ktoś chętny oddać roślinki to aż z Poznania, my niestety z Wołomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 14.04.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Wiesz, jakieś maluszki to mogę Ci pocztą przesłać, ale głównie mam takie wielgachne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 15.04.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Bardzo chętnie przyjmę wszystko co bedziesz wstanie mi przesłać. Jeśli chodzi o koszta paczki to oczywiście wszystko wzróce. Jak tylkookreślisz ile moze kosztować paczka i podasz mi np. numer swojego konta przeslę pieniążki za przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.04.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No dobrze, to konkretnie co Cię interesuje: bluszcz winobluszcz pięciolistkowy bzu raczej mi sie nie uda wysłać barwinek pospolity jakas taka odmiana barwinka z dużo większymi, biało-zielonymi liscmi fiołek wonny kosaciec syberyjski niezapominajki muszę przebiec się po ogrodzie co jeszcze, ale jak przestanie lać no i będzie jasniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 16.04.2008 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 a więc z bzu, bluszcza i niazapominajek mogę zrezygnować i za nie podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 21.04.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Tak wyglada teraz z zewnątrz nasz Bluszczyk http://foto0.m.onet.pl/_m/23271ae843dcb215a2c4a5e76eb04dfc,5,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/de370f0ffd8367cac092b84f84f8e01a,5,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/8a003bb10d47fc89b75ab266738c5dd6,5,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/e7a1de482c290fe7ebd534b4dc5daf58,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 22.04.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Bardzo ładnie Bluszczyk wygląda z zewnątrz. A jak sie mieszka? Bo z tego co pamiętam to już dobrych parę miesięcy tam mieszkacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 24.04.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Mieszka się super nie ma to jak na swoim. W maju mamy chrzciny więc porobię fotki wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 24.04.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 śliczny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 06.05.2008 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Bardzo dziękuję, dużo pracy i serca w niego włożyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts