monikagrabska 28.03.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 jutro zaczynam z fundamentami.powiedzcie mi jakiej firmy daliście okna połaciowe.pewien handlowiec namawia mnie na okna ROTO plastikowe, są trochę droższe od Fakro bądź Velux, ale mało kto je montował a tym bardziej pcv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroR 29.03.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 tez mamy ROTO, drewniane, klamka u dolu - to nas przekonalo w przeciwienstwie do Fakro czy Velux. Ogolnie prosty wyglad, jestesmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 29.03.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 jutro zaczynam z fundamentami. powiedzcie mi jakiej firmy daliście okna połaciowe. pewien handlowiec namawia mnie na okna ROTO plastikowe, są trochę droższe od Fakro bądź Velux, ale mało kto je montował a tym bardziej pcv. Moniko gratujuję że już ruszacie z budową. My wybraliśmy okna velux, ale montaż ich dopiero za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 29.03.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Agnieszko zauważyłam śliczny licznyk w twoim podpisie. Wielkie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 30.03.2007 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Dziękuję bardzo za gratulacje, mam tylko nadzieje że tak samo szybko jak rośnie brzuszek, wykończymy nasz domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikagrabska 31.03.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 a i ja się dołączam się do tych gratulacji, .........................i poszło fundamenty zalane reszta w lipcu.teraz biegam i próbuje zgrać resztę to jest dekarza i cieślę. może jakoś to pójdzie .mam pytankon do Was , deskowaliście dach bluszcza pod dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 02.04.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 My musieliśmy zadeskować dach ponieważ dach był robiony w styczniu a dachówka dopiero będzie kładziona po świętach i na czas zimy dach nie mógł zostać pod folią tylko pod papą, a pod pape trzeba zadeskować. Jest to napewno większy koszt, ale przynajmniej dach jest sztywniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroR 02.04.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Popieram mojego przedmowce: dachowka ceramiczna lub betonowa jest dosyc ciezka. tak wiec warto zainwestowac w deski i odeskowac. Bedziecie mogli wtedy spac spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 03.04.2007 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 a i ja się dołączam się do tych gratulacji, .........................i poszło fundamenty zalane reszta w lipcu.teraz biegam i próbuje zgrać resztę to jest dekarza i cieślę. może jakoś to pójdzie .mam pytankon do Was , deskowaliście dach bluszcza pod dachówkę? Tak deskowaliśmy dach i jeśli miała bym się jeszcze raz budować to bym zrobiła dokładnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 03.04.2007 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 a i ja się dołączam się do tych gratulacji, .........................i poszło fundamenty zalane reszta w lipcu.teraz biegam i próbuje zgrać resztę to jest dekarza i cieślę. może jakoś to pójdzie .mam pytankon do Was , deskowaliście dach bluszcza pod dachówkę? Tak deskowaliśmy dach i jeśli miała bym się jeszcze raz budować to bym zrobiła dokładnie tak samo. Nie wyobrażam sobie jak taki ciężki dach może być bez papy i desek a po za tym to jak sobie bycie wyobrazali np. zmianę po latach pokrycia dachu bez desek i papy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 10.04.2007 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Bluszczowcu masz piękny domek, chyba wiem gdzie się budujesz,Nasz Bluszczyk jest można powiedziećć po drugiej stronie lasu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 17.04.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Bluszczowcu masz piękny domek, chyba wiem gdzie się budujesz, Nasz Bluszczyk jest można powiedziećć po drugiej stronie lasu Pozdrawiam Nie trudno znaleźć nasz domek. Jak będziesz kiedyś w okolicy to zapraszam. Jak to przy budowie bywa, jesteśmy tam bardzo często szczególnie popołudniami. Jeszcze raz zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 25.04.2007 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Rzeczywiście nie było problemem zauważyć Waszego domku skoro stoi przy trasie na W-wa, widzę że kryjecie dach dachówką na jaką się zdecydowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 25.04.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Wybraliśmy Roben Falista Plus Kasztan. Jak dobrze pójdzie skończą przed weekendem majowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroR 26.04.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Bluszczowcy gdzie stawiacie telewizor w swoim salonie, mam z tym dylemat moze macie jakies dobre miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 26.04.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 U nas nie ma przejścia z kuchni do salonu dlatego też telewizor będzie stał w tym rogu (między wykuszem a kominkiem) - tak by było najlepiej bo można siedziec przodem do telewizora i do kominka jednoczesnie. Jest jeszcze mozliwość ustawienia telewizora między wykuszem a pierwszym oknem od strony tarasu. Więcej mozliwości nie mamy bo nie mamy też ściany rozdzielającej salon z pokojem na dole. I mamy inny rozstaw okien w salonie, wyjście na taras mamy pod balkonem:http://img87.imageshack.us/img87/2373/zdjecie094yt0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroR 26.04.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 a rzeczywiscie, macie inaczej to rozwiazane, no ja musze sie troszeczke pozastanawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 08.05.2007 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Bluszczowcu, widziałam ostatnio że robicie ogrodzenie, czy to jest jakaś firma, jeśli tak to proszę napiszczie jak kształtuje się cena stawiania takiego płotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszczowcy 08.05.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 odpowiedź na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 11.05.2007 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Dzięki za namiary już się umówiliśmy na sobotę, a może masz zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts