Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jaką masz telewizję satelitarną  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaką masz telewizję satelitarną

Recommended Posts

chcemy sobie założyć tiwi satelitarne i jak przysłowiowy osiołek mam do wyboru:

polsat;

N;

cyfra +.

polsat jest najtańszy a cyfra najdroższa ale z kolei ma kanał minimini (podobno super dla dzieci) i tvn kuchnię (wymóg żony :wink: w N jest taniej niż w cyfrze ale nie ma tylu kanałów i są np. tylko po polsku (w cyfrze można przełączyć na angielski)

macie jakieś doświadczenia, coś możecie polecić itp.

ps> tak sobie myślę, że założę tu też sondę. może z niej coś wyniknie

8) zapraszam :p

https://forum.murator.pl/topic/73930-jak%C4%85-telewizj%C4%99-wybra%C4%87-porad%C5%BAcie-co%C5%9B/

Mam w domciu C+,w pracy polsat cyfrowy a u rodzicow "N".

Ja polecam Cyfre+ mam ją już chyba z 7 lat.Nie zamienie jej na inną.A gadki typu ,że powtarzaja filmy itd. na HBO itd.mam gdzieś.Cyfra+ i już.

Czasami tylko szkoda mi ,że nie moge ogladac siatkówki na żywo lub jakis tam powtorek które sa na polsacie.

pozdrawiam.

C+ ma najlepsze jakościowo dekodery , ale teraz N-ka ma ciekawą opcję dekodera z twardym dyskiem - to tak jak dekoder i cyfrowy magnetowid w jednym. Jak ktoś ma mało czasu na oglądanie a ma jakieś ulubine programy , jest to opcja dla niego - nagrywa na dysku twardym dekodera a potem sobie odtwarza, no i N-ka nadaje jeszcze Discovery w HD , ale tu byłaby jeszcze potrzeba posiadania TV z HD.
Gość M@riusz_Radom

Mam Polsat Cyfrowy - od 2 lat. Działa idealnie i nie miałem nigdy żadnych kłopotów. Ludzie owszem, narzekają, że to polszmaciarze, blokują dekodery itd itd tymczasem wystarczy tylko w terminie opłacać abonament i jest lux. Większość krytycznych uwag o Polsacie bierze się z tego, że ludzie nie opłacają terminowo abonamentu i myślą, że ktoś tego nie zauważy ;)

Pozdrawiam

Mam cyfrę+. Zastanawiałam się nawet na ziana na polsat lub n. Jednakże tamte nie maja ani canal+ (jedyna stacja pokazująca mecze rugby i amerykanskiego futbolu) ani kuchnia TV. Żal mi tylko siatkówki. No ale nie mozna mieć wszystkiego.

Ja mam Cyfrowy Polsat od miesiąca

Pakiet Familijny - za tą cenę uważam że programowo OK - jak narazie wszystko gra. jestem zawodolony :)

Sebo8877

:p Witam mam telewizję N od trzech miesięcy i nie narzekam ,co prawda nie mam porównania bo nigdy nie miałam satelity ale N jest w porządku odbiera bez problemów , cenowo też nie jest najgożej.
:p Witam mam telewizję N od trzech miesięcy i nie narzekam ,co prawda nie mam porównania bo nigdy nie miałam satelity ale N jest w porządku odbiera bez problemów , cenowo też nie jest najgożej.

A powiedz jakie kanały masz w swojej ofercie,bo twż zastanawiam się nad tą platformą.Mam w tej chwili cyfrowy polsat od 3 lat i chciałem coś zmienić.

Pozdro :lol:

W N kanały podzielone są tematycznie jest pakiet: filmy-16zł discowery-16zł sport-16zł bajki-10zł moda i muzyka-10zł i oczywiście informacyje za darmo a dodatkowo 200 kanalów językowych . W tej chwili mam wszystkie kanały gdyż korzystam z promocji ale póżniej zostawię filmy i discowery . Nicola77
W N kanały podzielone są tematycznie jest pakiet: filmy-16zł discowery-16zł sport-16zł bajki-10zł moda i muzyka-10zł i oczywiście informacyje za darmo a dodatkowo 200 kanalów językowych . W tej chwili mam wszystkie kanały gdyż korzystam z promocji ale póżniej zostawię filmy i discowery . Nicola77

Ok,dzięki za info,będę miałnad czym rozmyślać.

Ps. a jakie masz kanały w polskiej wersji językowej (np TVP)?

:p Polskie kanały są następujące: tvn ,tvn24 ,tvnsiedem ,tvnmeteo ,TVP1 ,TVP2 ,TVP3 ,TVP Polonia ,PULS - wszystkie za darmo w ramach dodatku do jakiegokolwiek pakietu platnego . Czy jeszcze mogę w czymś pomóc? :D :D :D
Gość M@riusz_Radom

N'ka mimo wszystko wychodzi baaardzo drogo. Dla porównania, zobacz ile możesz mieć kanałów za 35 PLN miesięcznie :

http://www.cyfrowypolsat.pl/index.php?id=spakiet&id_pakiet=1

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
Polecam TRWAM i ... wystarczy.

No to baw się dobrze :lol:

no nie wiem czy nie warto czekać, wczoraj czytałem, że ITI ma zamiar otworzyć własny kanał religijny.... ciekawe, czy to kościół łagiewnicki pozazdrościł toruniowi własnej tiwi :lol:

• 3 years później...