Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jaką telewizję wybrać ??? poradźcie coś.......

jaką masz telewizję satelitarną  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaką masz telewizję satelitarną

Recommended Posts

chcemy sobie założyć tiwi satelitarne i jak przysłowiowy osiołek mam do wyboru:

polsat;

N;

cyfra +.

polsat jest najtańszy a cyfra najdroższa ale z kolei ma kanał minimini (podobno super dla dzieci) i tvn kuchnię (wymóg żony :wink: w N jest taniej niż w cyfrze ale nie ma tylu kanałów i są np. tylko po polsku (w cyfrze można przełączyć na angielski)

macie jakieś doświadczenia, coś możecie polecić itp.

ps> tak sobie myślę, że założę tu też sondę. może z niej coś wyniknie

8) zapraszam :p

Mam w domciu C+,w pracy polsat cyfrowy a u rodzicow "N".

Ja polecam Cyfre+ mam ją już chyba z 7 lat.Nie zamienie jej na inną.A gadki typu ,że powtarzaja filmy itd. na HBO itd.mam gdzieś.Cyfra+ i już.

Czasami tylko szkoda mi ,że nie moge ogladac siatkówki na żywo lub jakis tam powtorek które sa na polsacie.

pozdrawiam.

C+ ma najlepsze jakościowo dekodery , ale teraz N-ka ma ciekawą opcję dekodera z twardym dyskiem - to tak jak dekoder i cyfrowy magnetowid w jednym. Jak ktoś ma mało czasu na oglądanie a ma jakieś ulubine programy , jest to opcja dla niego - nagrywa na dysku twardym dekodera a potem sobie odtwarza, no i N-ka nadaje jeszcze Discovery w HD , ale tu byłaby jeszcze potrzeba posiadania TV z HD.

Gość M@riusz_Radom

Mam Polsat Cyfrowy - od 2 lat. Działa idealnie i nie miałem nigdy żadnych kłopotów. Ludzie owszem, narzekają, że to polszmaciarze, blokują dekodery itd itd tymczasem wystarczy tylko w terminie opłacać abonament i jest lux. Większość krytycznych uwag o Polsacie bierze się z tego, że ludzie nie opłacają terminowo abonamentu i myślą, że ktoś tego nie zauważy ;)

Pozdrawiam

:p Witam mam telewizję N od trzech miesięcy i nie narzekam ,co prawda nie mam porównania bo nigdy nie miałam satelity ale N jest w porządku odbiera bez problemów , cenowo też nie jest najgożej.

A powiedz jakie kanały masz w swojej ofercie,bo twż zastanawiam się nad tą platformą.Mam w tej chwili cyfrowy polsat od 3 lat i chciałem coś zmienić.

Pozdro :lol:

W N kanały podzielone są tematycznie jest pakiet: filmy-16zł discowery-16zł sport-16zł bajki-10zł moda i muzyka-10zł i oczywiście informacyje za darmo a dodatkowo 200 kanalów językowych . W tej chwili mam wszystkie kanały gdyż korzystam z promocji ale póżniej zostawię filmy i discowery . Nicola77

W N kanały podzielone są tematycznie jest pakiet: filmy-16zł discowery-16zł sport-16zł bajki-10zł moda i muzyka-10zł i oczywiście informacyje za darmo a dodatkowo 200 kanalów językowych . W tej chwili mam wszystkie kanały gdyż korzystam z promocji ale póżniej zostawię filmy i discowery . Nicola77

Ok,dzięki za info,będę miałnad czym rozmyślać.

Ps. a jakie masz kanały w polskiej wersji językowej (np TVP)?

• 2 weeks później...
  • 3 years później...