lagerfeld 08.03.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 chcemy sobie założyć tiwi satelitarne i jak przysłowiowy osiołek mam do wyboru: polsat; N; cyfra +. polsat jest najtańszy a cyfra najdroższa ale z kolei ma kanał minimini (podobno super dla dzieci) i tvn kuchnię (wymóg żony w N jest taniej niż w cyfrze ale nie ma tylu kanałów i są np. tylko po polsku (w cyfrze można przełączyć na angielski) macie jakieś doświadczenia, coś możecie polecić itp. ps> tak sobie myślę, że założę tu też sondę. może z niej coś wyniknie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Mam w domciu C+,w pracy polsat cyfrowy a u rodzicow "N".Ja polecam Cyfre+ mam ją już chyba z 7 lat.Nie zamienie jej na inną.A gadki typu ,że powtarzaja filmy itd. na HBO itd.mam gdzieś.Cyfra+ i już.Czasami tylko szkoda mi ,że nie moge ogladac siatkówki na żywo lub jakis tam powtorek które sa na polsacie. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_pu 13.03.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 C+ ma najlepsze jakościowo dekodery , ale teraz N-ka ma ciekawą opcję dekodera z twardym dyskiem - to tak jak dekoder i cyfrowy magnetowid w jednym. Jak ktoś ma mało czasu na oglądanie a ma jakieś ulubine programy , jest to opcja dla niego - nagrywa na dysku twardym dekodera a potem sobie odtwarza, no i N-ka nadaje jeszcze Discovery w HD , ale tu byłaby jeszcze potrzeba posiadania TV z HD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 13.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Mam Polsat Cyfrowy - od 2 lat. Działa idealnie i nie miałem nigdy żadnych kłopotów. Ludzie owszem, narzekają, że to polszmaciarze, blokują dekodery itd itd tymczasem wystarczy tylko w terminie opłacać abonament i jest lux. Większość krytycznych uwag o Polsacie bierze się z tego, że ludzie nie opłacają terminowo abonamentu i myślą, że ktoś tego nie zauważy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.03.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Mam cyfrę+. Zastanawiałam się nawet na ziana na polsat lub n. Jednakże tamte nie maja ani canal+ (jedyna stacja pokazująca mecze rugby i amerykanskiego futbolu) ani kuchnia TV. Żal mi tylko siatkówki. No ale nie mozna mieć wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.03.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Ja mam Cyfrowy Polsat od miesiąca Pakiet Familijny - za tą cenę uważam że programowo OK - jak narazie wszystko gra. jestem zawodolony Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicola77 14.03.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam mam telewizję N od trzech miesięcy i nie narzekam ,co prawda nie mam porównania bo nigdy nie miałam satelity ale N jest w porządku odbiera bez problemów , cenowo też nie jest najgożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 14.03.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam mam telewizję N od trzech miesięcy i nie narzekam ,co prawda nie mam porównania bo nigdy nie miałam satelity ale N jest w porządku odbiera bez problemów , cenowo też nie jest najgożej. A powiedz jakie kanały masz w swojej ofercie,bo twż zastanawiam się nad tą platformą.Mam w tej chwili cyfrowy polsat od 3 lat i chciałem coś zmienić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicola77 14.03.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 W N kanały podzielone są tematycznie jest pakiet: filmy-16zł discowery-16zł sport-16zł bajki-10zł moda i muzyka-10zł i oczywiście informacyje za darmo a dodatkowo 200 kanalów językowych . W tej chwili mam wszystkie kanały gdyż korzystam z promocji ale póżniej zostawię filmy i discowery . Nicola77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 14.03.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 W N kanały podzielone są tematycznie jest pakiet: filmy-16zł discowery-16zł sport-16zł bajki-10zł moda i muzyka-10zł i oczywiście informacyje za darmo a dodatkowo 200 kanalów językowych . W tej chwili mam wszystkie kanały gdyż korzystam z promocji ale póżniej zostawię filmy i discowery . Nicola77 Ok,dzięki za info,będę miałnad czym rozmyślać. Ps. a jakie masz kanały w polskiej wersji językowej (np TVP)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicola77 14.03.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Polskie kanały są następujące: tvn ,tvn24 ,tvnsiedem ,tvnmeteo ,TVP1 ,TVP2 ,TVP3 ,TVP Polonia ,PULS - wszystkie za darmo w ramach dodatku do jakiegokolwiek pakietu platnego . Czy jeszcze mogę w czymś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.03.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 N'ka mimo wszystko wychodzi baaardzo drogo. Dla porównania, zobacz ile możesz mieć kanałów za 35 PLN miesięcznie : http://www.cyfrowypolsat.pl/index.php?id=spakiet&id_pakiet=1 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 15.03.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 nicola77 Dzięki za odpowiedź,muszę to przeanalizować i podejmę decyzję. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.03.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Polecam TRWAM i ... wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 27.03.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Polecam TRWAM i ... wystarczy. No to baw się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 28.03.2007 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Polecam TRWAM i ... wystarczy. No to baw się dobrze no nie wiem czy nie warto czekać, wczoraj czytałem, że ITI ma zamiar otworzyć własny kanał religijny.... ciekawe, czy to kościół łagiewnicki pozazdrościł toruniowi własnej tiwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 28.03.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 telewizor zostanie w starym domu nie bez powodu anglicy nazywaja go "idiot box" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rael_ww 28.06.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Odświeżam temat, bo właśnie stoję przed tą decyzją.. Jakie aktualnie są główne zalety i wady poszczególnych operatorów TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 28.06.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Ja mam TVN i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 28.06.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Cyfra+ w salonie,polsat cyfrowy w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts