agi_78 08.03.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Co prawda forum przeglądam już od dłuższego czasu i kilka wysłanych postówa mam na swoim koncie, to do tej pory się nie przedstawiłam. Dzisiaj swój błąd naprawiam Witam wszystkich serdecznie Razem z moim połówkiem planujemy budować domek. Nawet poczyniliśmy w tym kierunku pewne kroki. Działkę już mamy pod Warszawą, a w tej chwili szukamy odpowiedniego projektu Mam nadzieję, że na tym forum znajde pomoc i wsparcie. Jeszcze raz pozdrawiam i życzę wszyskim kobitkom wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witaj na pokładzie To jeszcze musisz naprawic jescze jeden malutki błędzik i wlepic swoją "gębę" w Gebach Pomoc i wsparcie znajdziesz u nas (stukpuk i jabłko) Ja wsparcie, a jabłko pomoc W ciężkich wypadkach porady zbiorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 09.03.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 hej witamy, witamy i uważaj na tą dwójkę... stukpuk i jabko ... duet zabójczy ))) ale the best powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 witam solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 09.03.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 witam solo Ty solo .... ? żabciu ... my zawsze z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 witam solo Ty solo .... ? żabciu ... my zawsze z Tobą to byla prowokacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 09.03.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 witam solo Ty solo .... ? żabciu ... my zawsze z Tobą to byla prowokacja ja Ci dam prowokacje.. i to od samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 witam solo Ty solo .... ? żabciu ... my zawsze z Tobą to byla prowokacja ja Ci dam prowokacje.. i to od samego rana to dlatego , ze jestem niesmiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 09.03.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 witam solo Ty solo .... ? żabciu ... my zawsze z Tobą to byla prowokacja ja Ci dam prowokacje.. i to od samego rana to dlatego , ze jestem niesmiala buhahahaa.... przebój tygodnia .. tego co odchodzi .. i tego następnego ma pewno też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 zawsze chcialam byc przebojowa marzenia sie spelniaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 09.03.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Hey Dzieki za przywitanie. Gębulkę wkleję po weekendzie Na wsparcie liczę ogromnie i z góry za nie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 09.03.2007 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Kochani Czuć wiosnę coraz bardziej, a jutro jest sobota Z ranka samego w samochodzik i na działkę. A tam cięcie, rąbanie, noszenie, grabienie, palenie.... ufff. Już się zmęczyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 09.03.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 09.03.2007 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A gdzie budujesz? Laski koło Izabelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 09.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 To fajnie masz. Moja żona pracuje w Laskach. I chciałaby tam - ale drogo działki były. My budujemy się po drugiej stronie lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 09.03.2007 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Dzieki My działkę nabyliśmy w drodze dziedziczenia, że tak powiem, bo tez nie mielibyśmy pieniędzy, żeby tam kupić. A gdzie pracuje twoja żona jesli to nie tajemnica oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 09.03.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 No tak - dobry spadek dobra rzecz...Żona pracuje w Ośrodku dla Niewidomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 09.03.2007 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A my niedaleko od ośrodka mamy działkę . Babcia przy ul. Brzozowej my od ulicy równoległej do Brzozowej A w niedzielę chodzimy do kościólka na terenie ośrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts