boaedon 08.03.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam serdecznie. Na co dzień mieszkam i pracuję w stolicy. Z natury jestem łagodnym i pogodnie nastawionym do ludzi człowiekiem. Co jest moją mocniejszą stroną w zakresie remontów? Przede wszystkim:- układanie tapet (także tych z włókien szklanych);- prace związane ze ślusarstwem;- stolarstwo. Co jest moim hobby? Wszystko, co wiąże się z terrarystyką - sam hodowałem węże. Pozdrawiam wszystkich i... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 09.03.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Dzień dobry i również pozdrawiam ... rozgość się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.03.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 09.03.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Hey Pozdrawiam sąsiada ze stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj chłopie na budowie!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.03.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 witaj a gdzie sztandary? Witam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.03.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 ...- sam hodowałem węże. ... Z lekką ostrożnością powiem "dzień dobry" A z tymi wężami to z daleka od wątków dla facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.03.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 witaj a gdzie sztandary? Witam Cię serdecznie nie jestem od chorogiewek moge sola i pieprzem .....tfu...chlebem witac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts