butterfly 05.03.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 mycha., kiedy będziecie kłaść ten gres? NA jaką fugę zdecydowaliście się - szerokość, kolor, epoksydowa? i co z usuwaniem wosku - kiedy - przed czy po fugowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 05.03.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 załamka właśnie się dowiedziałam że płytkęktórą zamówiłam z firmy Ballesmar wycofali z produkcji co za pech...tyle wybierałam i nic mi sie nie podobalo gdy wybralam to wycofali z produkcji.....i znów od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LoOkas 17.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 hello! czy jakieś wieści gdzie można upolować gres chiński poler w dobrej cenie?Mam do położenia 30m2 podłogi w kuchni i nie wydam ponad 120zł na polski gres bo mnie podłoga wyniesie grubo ponad 4500zł. to nie do przejścia! Proszę o pomoc bo u nas w okolicach Żywca to z tym towarem to straszna lipa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 18.03.2008 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Chińskie gresy są do kupienia praktycznie w każdym markecie budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laparia 18.03.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam Czy ktoś może powiedzieć jak z jakością tego chińskiego gresu czy jest gorszy od krajowego czy może lepszy. Jak ze ścieralnością . Może ktoś go użytkuje kilka lat. pozdraiwma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 17.04.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 w Chinach jest kilka tysięcy fabryk więcej niż poza chinami na całym świecie, niektóre są mercedesem wsród płytek a niektóre szajsem że darmo bym ich nie wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.04.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 to może podpowiesz jak odróżnić te mercedesy od maluchów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 18.04.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 W kuchni położyliśmy gres polerowany Saloni i ślizgamy się jak na lodowisku. Nie wiem czy to wina tego, że jeszcze kupa na nim pyłu, czy trzeba czymś impregnować, czy powinniśmy łyżwy zakupić? Ma ktoś takie doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 04.06.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A możecie mi powiedzieć gdzie i z jakiej firmy mogę kupić gres chiński w Lublinie?Popszukuje bardzo jasnego grsu, i nigdzie nie mogę takiego znaleźć. Podoba mi sie kolor z Nowej Gali MM01, ale niestety nie dam 150zł za metr. W Lublinie są gresy Marco Polo, Ceramstic, ale wszystkie są takie beżowate, wolałabym jaśniejsze, może coś w szary wpadający.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 15.07.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 gres polerowany w salonie to dobry pomysl? czy jakis uzytkownik moglby sie wypowiedziec co do praktycznosci takiego wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 15.07.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Z tego co pamietam widać na nim każdą plamkę. I chyba źle się to czyści, bo widać mazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 15.07.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Jeśli nie przeszkadza ci codzienne mycie podłogi to jest to dobry pomysł. Mam w jadalni, kuchni i holu i ... wygląda pięknie ale tylko jak jest czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 21.07.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 zgadzam się z Edybre....też mam gres polerowany i wymaga on częstego mycia a poza tym pozostają mazgaje po umyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 21.07.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Z tego co pamietam widać na nim każdą plamkę. I chyba źle się to czyści, bo widać mazy. na każdej podłodze widać plamy Jeśli nie przeszkadza ci codzienne mycie podłogi .... nieprawada zgadzam się z Edybre....też mam gres polerowany i wymaga on częstego mycia a poza tym pozostają mazgaje po umyciu nieprawda mamy ponad 100 m2 gresu polerowanego 2 dzieci, pies, kuchnia twarta i jakośc nie ma tego typu problemów oczywiście 1 w tygodniu mycie podłóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 21.07.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Rezi - to chyba masz szczęście w porównaniu z tym co możesz znaleźć powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 21.07.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 czyste podłogi trudno nazwać szcześciem - to kwestia dbałości o porzadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 04.08.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 czyste podłogi trudno nazwać szcześciem - to kwestia dbałości o porzadek Rezi a czym myjesz ten gres polerowany że nie widać na niej po myciu smug od wody? (jeżeli oczywiście nie masz smug) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 04.08.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 nie mam smug to co widac jako smugi to poprostu rozmazana brudna woda lub resztki bruduraz na 2 tygodnie podłogi sa odtłuszczane środkiem ultrament do gresów zwłaszcza w kuchni na gresie matowym. później myte wodą z niewielką ilościa płynu do naczyń do naczyć oraz 2 mopem wycierane na sucho kiedyś myliśmy płynem do mycia szyb ale obecnie wystarczy odtłuścić cześciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anrewi 11.08.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Rezi czym imregnowałeś gres zaraz po ułozeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 11.08.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 sopro impregnat do gresu 74-coś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts