majamichalska 09.03.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam Państwa! poszukuje architekta drogowego - zjazd z drogi powiatowej na działke. Pozwolenie ze starostwa mam. Zjazdu nie ma,wiec nie mozna go po prostu wrysowac...Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 09.03.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 poszukujesz nie architekta drogowego, lecz inżyniera budownictywa o specjalności drogowej z uprawnieniami do projektowania. Najprościej będzie Ci takiego znaleźć właśnie w zarządzie dróg powiatowych właściwym dla drogi, z której zjazd do swojego domku będziesz budować. Rozumiem, że warunki techniczne wydane przez ten zarząd nałożyły na Ciebie konieczność wykonania projektu zjazdu i uzgodnienia go w zarządzie. Porozmawiaj z kimś tam na miejscu, niech poleci Ci jakiegoś projektanta. Na moje oko taki projekt zjazdu indywidualnego nie powinien byc drogi. Nie wiem, gdzie to ma być więc nie powiem Ci jaka kwota byłaby rozsądna, ale jak znajdziesz kogoś napisz jaką cenę zawołał, to napiszę Ci czy zapłacić, czy szukać taniej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.03.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam Państwa! poszukuje architekta drogowego - zjazd z drogi powiatowej na działke. Pozwolenie ze starostwa mam. Zjazdu nie ma,wiec nie mozna go po prostu wrysowac...Pozdrawiam i dziękuję Za projekt zjazdu z drogi powiatowej zapłaciłem 250zł.Projekt zrobił mi Pan inż. ze Starostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamichalska 12.03.2007 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Bardzo dziekuje! zorientuje sie i od razu dam znac! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasmal 13.03.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 A ja zapłaciłam 1200PLN, a drogowiec z dzielnicy chcieli 2 x tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomec69 22.03.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Wypośrodkuje - płaciłem 700. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts