KozAnka 13.04.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Boorg, dzieki za odpowiedz. Chyba jednak poczekam z tym parkietem, trudno. A czy chociaz mozna po polozeniu parkietu a przed cyklinowaniem wstawic drzwi wewnetrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 13.04.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Mam jeszcze jedno pytanie. Chodzi mi o polaczenie podlogi drewnianej z gresem. Wykonawcy z ktorymi rozmawialismy proponuja wlozyc tam korek, to chyba jest ostatnio najpopularniejsze rozwiazanie, natomiast nasz kierownik budowy powiedzial, ze przeciez korek nasiaka woda i w ten sposob dostaje sie woda do parkietu pod lakier. Zaproponowal, zeby zamiast korka dac silikon. Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 14.04.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 ...A ja nadal nie wiem, co mam robić z tymi podłogami... To powiedz mi: 1. * Jak wielkie jest pomieszczenie? 2. Jak wielkie mają być deski? 3. Jaki rodzaj drewna? 4. Czy będzie wylewka czy legary? 5. Czy będą łączenia z podłogą ceramiczną/kamieniem/wykładziną? 6. Będziesz miałą podłogę w połysku czy w macie? 7. * Jaki masz numer telefonu? 8. * Jaką masz ulubioną pozycję w łóżku? * - odpowiedzi obowiązkowe 1. Po około 20 m kw, prawie kwadratowe, okna na dwóch ścianach, w jednym pokoju dwa okna dachowe na jednej ścianie. 2. Deski na długość, szerokość (opcja do wyboru) pokoju - około 4 m. 3. Sosna 4. legary 5. nie będzie łączeń 6. Jeszcze nie wiem, rozpatruję olejowanie 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ersste 15.04.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 pytanie do borga prosze o opinie na temat podłogi z werttwa wierzchnia dab 5 mm i 15 mm sklejki na spodzie szer 20 cm,dł 2 m, gr 2 cm,jaki olej bys polecił i co sadzisz o olejowosku osmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 16.04.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Nie znam się na lakierach, cyklinowaniu itp., ale miałam deski sosnowe i były bardzo miękkie, tzn, moja mama je "załatwiła" wchodząc na nie na szpilkach - dosłownie raz, bardzo się spieszyła, czegoś zapomniała, szybko do pokoju - i ślady zostały. Podłoga wygląda super, to fakt. Borg, a ja mam pytanie, połozyli mi Panowie parkiet, czeka na cyklinowanie, a ja wzięłam się za mycie okien i niestety trochę wody dostało się do parkietu i dwie deseczki z jednej strony sczerniały. I teraz nie wiem, czy zmusić fachmanów do ich zerwania (są na samym końcu podłogi, przy oknie), czy tez po cyklinowaniu to zniknie - parkiet dąb czerwony. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 22.04.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Znowu zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.04.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Znowu zniknął. A co ja mam mowic, u mnie parkiet ma robic. Szukajcie go, szukajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 22.04.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Jak już do ciebie dotrze, to przypomnij mu, że istnieje coś takiego forum. I sporo ludzi na niego czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.04.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Jak już do ciebie dotrze, to przypomnij mu, że istnieje coś takiego forum. I sporo ludzi na niego czeka. Cos o tym wiem, bo u mnie parkiet mial byc prawie juz skonczony a dalej w paczkach lezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 05.05.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Pojawił się na forum. w innym wątku. I zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts