karolinka 1125 09.03.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Domek malutki ale komentarze mile widziane duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka 1125 21.03.2007 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Wiem, że nic nie pokazałam w dzienniku (bo na razie nie ma co pokazywać), ale może chociaż maly komentarz na dobry poczatek. Nikt nie chce skomentować to może to wogóle nie ma sensu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.03.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 To ja będę pierwsza . Zyczę powodzenia w budowie Karolinko, mało budowlanych stresów i szybkiego zamieszkania w wymarzonym domku. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka 1125 26.03.2007 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Jak miło! Bardzo ślicznie dziękuję. Powoli się uczę jak wklejać zdjęcia jak tylko znajdę czas to kilka wkleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 26.03.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Skromny, sympatyczny domek. Aranżacja wnętrza nie jest dopracowana. Architekt chyba pozostawił innym to zadanie. Wyraźnie nie zadbano by zrobić z niego domek całoroczny. Wykorzystanie poddasza jest utrudnione przez położenie komina i niefortunne schody. Moim zdaniem trzeba jeszcze trochę posiedzieć nad tym projektem. Lepiej teraz dopracować każdy szczegół wyposażenia wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 26.03.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Właśnie trafiłam Karolinko na Twój dziennik. Nie wiem, czy to tylko przypadkowa zbieżność danych, czy miałyśmy okazję poznać się w realu? Zdradź, jak mają na imię Twoi synowie, to będę miała pełną jasność . A ślub brałyśmy w tym samym dniu . Życzę powodzenia w budowaniu swojego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka 1125 27.03.2007 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 am00 Włśnie taki projekt nam bardzo odpowiadał. Jego prostota i mozliwość dowolnej aranżacji była dla nas atutem. Z zamiłowania zajmujemy się aranżacją wnętrz. Jt. nasza pasja i nie wyobrażamy sobie, aby ktoś to robił za nas i podał nam gotowy projekt od a do z. Mamy już obmyslone prawie wszystko co do wnętrz. Tak jak pisałam chcieliśmy mieć domek parterowy, ten projekt był najbliższy naszemu ideałowi. Włśnie to, że jest antresola, a nie strop nad całym dołem, kręcone schody i otwarty salon jest wspaniale w tym projekcie. Na antresoli maja być dwa małe pokoiki dla chłopaków i nic więcej, cale nasze życie rodzinne ma odbywać się na dole. Dzięki jednak za radę i proszę o dalsze sugestie. K74 Nasi chłopcy to Fryderyk i Dominik. Nawet jeśli nie spotkałysmy się w realu to pozdrawiam serdecznie i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 27.03.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 I stała się jasność . W sprawie aranżacji wnętrz mamy podobne zdanie. Różnica jedynie taka, że Wy z Pawłem w tej dziedzinie zasługujecie na kryształową kulę, a ja dopiero raczkuję i małpuję pomysły z kolorowych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka 1125 27.03.2007 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Jesteś bardzo miła Kasieńko. Cieszę się, że postanowiliście też wyrwać się z tego blokowiska. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 03.04.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Instrukcja wklejania zdjęć: zakładacie sobie jakiś album w internecie i tam umieszczacie zdjęcia. My kiedyś mieliśmy na onecie, ale jest mało pojemny. Teraz mamy na fotosiku i jest ok. Później kopiujesz linka do zdjęcia i wklejasz do posta. I tego linka poprzedzasz i zakańczasz takim znaczkiem "". I powinno wyjść zdjęcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 10.04.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 sciana jednowarstwowa to bardzo czesto stosowana technologia i jedna z najstarszych...najwazniejsze to znalezc solidnych wykonawcow. Zycze powodzenia sil i wygranej w totka albo spadku zeby starczylo kaski na domek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka 1125 17.04.2007 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Dzięki ! Na totka ani na spadek to my nie liczymy, a ceny niestety cały czas idą w górę. Mam nadzieje,że nie poprzestaniemy tylko na ścianach. Brzydlak a ty gdzie masz swoją budowę przy Puszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 21.04.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Cześć Fotki, fotki , fotki !!! Chociaż tej lipy 10 letniej Bo u nas choć budowa ruszyła to flora ogranicza się do rozjeżdzonege ciężarówkami młodego zboża. Jak sobie przypomnę moje ukochane modrzewie w poprzednim ogrodzie... Ten nowy, rozjeżdżony będzie dziełem mojego życia. I Basta ! Pozdrawiam i życzę powodzenia z kredytami i innymi przeciwnościami losu. Każdy musiał przez to przejść. Wam też się uda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 30.04.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka 1125 07.05.2007 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ciągły brak czasu tylko praca i praca, będę starała się poprawić. Pozdrawiam wszystkich fanów okolic Puszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts