Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przede mną zakup schodów spiralnych.......

red door

Recommended Posts

miał przyjść do mnie dziś fachowiec i wycenić je.tak naprawde to przychodzi od miesiąca. moje schody mają być ze szkła i metalu . inne firmy nazwijmy je gazetowe wspominali o 10 000 zł wraz z zamątowaniem .ciekawa jestem ile zaśpiewa sobie ktoś inny .Jakje ty chcesz swoje schody i ile ci za nie krzyczą? :roll:

miał przyjść do mnie dziś fachowiec i wycenić je.tak naprawde to przychodzi od miesiąca. moje schody mają być ze szkła i metalu . inne firmy nazwijmy je gazetowe wspominali o 10 000 zł wraz z zamątowaniem .ciekawa jestem ile zaśpiewa sobie ktoś inny .Jakje ty chcesz swoje schody i ile ci za nie krzyczą? :roll:

Widziałam jedne schody ze szkła w internecie jak znajde linka podeśle .Ja chciałabym drewno giete i dziś będzie u mnie fachowiec , mam nadzieje że ten wreszcie powie cene na którą będzie mnie stac ... dam znac jak poszło, podobno jest tańszy o kilka tys.

nasz jeszcze się nie zjawił (chyba z niego zrezygnuje )nie lubię niesłownych ludzi . ale musze na niego czekać ,żeby wyjaśnił gdzie one będą montowane do podłoża ,żebym niedała tam czasami ogrzewania podłogowego bo uszkodzić to nie sztuka. jestem ciekawa jakie sobie wybierzesz schody i ile za nie zapłacisz?(z drugiej strony nie wiem czy niedam stopni z drewna ,żeby schody nie były takie zimne ,głośne, i nie brudzące )sama jestem ciekawa wyboru mojego? :o

Był u mnie Pan od schodów i powiemCi że zdecydowałam się na niego , schody na słupie ,spiralne, z policzkiem z drewna giętego i gięta poręczą plus tralki ze stali nierdzewnej plus barierka u góry z montażem 15 tys !!!! z Jesionu lub dębu my chcemy jesion bo ma miec wybarwienie pod wenge a na jesionie najlepiej wychodzi. Mam go z polecenia więc mam zaufanie że bedą ok !

• 1 month później...
Był u mnie Pan od schodów i powiemCi że zdecydowałam się na niego , schody na słupie ,spiralne, z policzkiem z drewna giętego i gięta poręczą plus tralki ze stali nierdzewnej plus barierka u góry z montażem 15 tys !!!! z Jesionu lub dębu my chcemy jesion bo ma miec wybarwienie pod wenge a na jesionie najlepiej wychodzi. Mam go z polecenia więc mam zaufanie że bedą ok !

daj namiar na tego Pana :)

• 3 months później...
Jacie , naprawdę ? U tego samego ? To super! My jesteśmy baaaaaaaaardzo zadowoleni, naprawdę porządna robota i schody cudne i cena też . Ja zaraz wkleje następne zdjęcia tylko sobie przypomne dokładnie jak sie to robiło bo dawno nie robiłam tego . Pozdrawiam i czekam na twoje fotki !!!!

Jacie , naprawdę ? U tego samego ? To super! My jesteśmy baaaaaaaaardzo zadowoleni, naprawdę porządna robota i schody cudne i cena też . Ja zaraz wkleje następne zdjęcia tylko sobie przypomne dokładnie jak sie to robiło bo dawno nie robiłam tego . Pozdrawiam i czekam na twoje fotki !!!!

red door zdradź prośże cenę tych schodów? nie wchodzi mi stronka ta, którą podaliście a schody strasznie mi się podobają!