Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mam pytanie o skrzynkę/puszkę na licznik gazowy.

Zadzwoniła kobita ;), że będzie robiła nam przyłącze gazowe (koszt oczywiście w ramach opłaty przyłączeniowej w gazowni), jednak naszym kosztem ma być puszka metalowa na licznik. Powiedziała, że to kwota 550-600 zł. Troszkę mnie zjadła ta wartość, jak za kawałek blaszki :-?.

Czy u Was też skrzynka na licznik gazowy tyle kosztowała?

Ja placilem ok. 500 zl wykonawcy przylacza.

w Tomaszowie Maz jest producent. Skrzynka na dwa liczniki kosztowała coć około 3 stówek . Namiarów nie mam bo całość załatwiał wykonawca. Z tego co pamiętam to taniej nie było nigdzie :)))

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

PROSZE Was o pomoc:

gdzie w okolicach Pabianic/Lodzi kupie cos co sie nazywa "panele ogrodzeniowe" z drutu ocynkowane i malowane proszkowo, szerokosci 250 cm, wysokosci ok 170 cm. Chce to zamontowac zamiast siatki. W necie jest tego troche, ale za transport chca 900 zl :( Wiec chcialabym znalezc blizej. DZIEKI!!!!

PROSZE Was o pomoc:

gdzie w okolicach Pabianic/Lodzi kupie cos co sie nazywa "panele ogrodzeniowe" z drutu ocynkowane i malowane proszkowo, szerokosci 250 cm, wysokosci ok 170 cm. Chce to zamontowac zamiast siatki. W necie jest tego troche, ale za transport chca 900 zl :( Wiec chcialabym znalezc blizej. DZIEKI!!!!

w Inowłodzu jjest producent ,myślę ,że warto zadzwonić .

PROSZE Was o pomoc:

Konstantynów Łódzki http://www.ogrodzenie.net.pl , http://www.konsport.com.pl .

Nie wiem, czy są konkurencyjni cenowo, bo etap ogrodzenia już dawno za mną.

Ja w imieniu mojej mamy :wink:

Czy ktoś chciałby odkupić jedną ŚLIWĘ WĘGIERKA POLSKA ZA 14,90zł?

mama pojechała do bardzo dobrej szkółki pod Bydgoszczą i chciała kupić jedną węgierkę polską a drugą Dąbrowiecką, dopiero w Łodzi się skapnęła że ma dwie Węgierki Polskie. Stąd szuka domu z ogródkiem dla pechowej Węgierki. :lol: :lol: :lol: A na dwie nie ma miesca ... bo są przewidzianie inne drzewka :lol: 8)

A teraz w moim imieniu :

czy ktoś ma namiar na firmę/osobę, czy kogo tam bądź, kto by niedrogo ogrodził działkę siatką na metalowych słupkach? bez podmórówki, za to wkopanie i zalanie słupków i naciągnięcie siatki.

Hmm znowu ja ;) Odpuscilam panele ogrodzeniowe i ze wzgledow kosztowych bedzie SIATKA. Gdzie kupowaliscie niedaleko pabianic? Ocynkowana, powlekana PCV, h=150cm, plus slupki i prefabrykowana podmurowka (mysle ze wyjdzie taniej niz lana na budowie, za 150 cm ok 29-30 zl).

Pomozcie prosze :) Dzieki!

KArolina

Hmm znowu ja ;) Odpuscilam panele ogrodzeniowe i ze wzgledow kosztowych bedzie SIATKA. Gdzie kupowaliscie niedaleko pabianic? Ocynkowana, powlekana PCV, h=150cm, plus slupki i prefabrykowana podmurowka (mysle ze wyjdzie taniej niz lana na budowie, za 150 cm ok 29-30 zl).

Pomozcie prosze :) Dzieki!

KArolina

Siatka koło Pabianic ... najtaniej ... tylko nie powlekana, a ocynkowana ( taką chciliśmy ) to braliśmy koło Strykowa :lol: To było 3 lata temu.

Słupki też tam, "podmurówka" - prefabrykowana - Pabianice, ta firma od płotów betonowych, co tu ostatnio pisaliśmy.

Zakopana płyta ogrodzeniowa do połowy ziemi, zabetonowana razem z słupkami. Nic nie pęka, wszystko ok.

pozdrawiam, majki

PS. Negocjacie nt. drzewka trwają :wink: