Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wielkie dzięki - ale mnie chcieli skroić! Za wodę - tuz przy płocie, nie trzeba sie przekopywać przez jezdnię, jeden spryciulek powiedział - 5tys. Horror - zakręciło mi się w głowie, ale na szczęście jest forum i można się zorientować, jak takie prace realnie kosztują. . I tak wyczytałam, że wcinka - 150 zł, studzienka ok. 400, a za metr kanalizy - 50 zł. Szukam zatem dalej hydraulików, którzy nie bedą starali się zarobic na mnie na swoje wakacje w np. Hiszpanii. Dzięki za odzew. Pozdrawiam.

Kochani "gładziowanie" zmierza ku końcowi (i dobrze bo pyli się niemiłosiernie), a ja biegam cały czas za kafalmi do 2 łazienek i kuchni. Na szczęscie gresy do kuchni i wiatrołapu juz zakupiłam.

Z licznych salonów płytek i ich asortymentu, jezeli chodzi o stosunek ceny do jakosci i roznorodnosc towaru zdecydowanie u mnie na pierwsze miejsce wysunelo sie Fumino z 2 salonami (Północna, Lipowa), a jakos nic ciekawego dla siebie nie moglam znalezc np. w Cermagu, obok ktorego mieszkam. Także definitywnie w przyslzym tygodniu sfinalizuje wybór kafli!

Co do parkietów drewnianych (ja wlasnie takie wybieram na pieterko do siebie) to polecam skład drewna parkietowego na Ogrodowej 74, drewno dobrej jakosci i w naprawde dobrych cenach.

Tommco dzięki za namiary na saunę, juz sie konsultowalam i wiem co i jak!

Życzę wszytskim słoneczka w weekend :lol:

kazdy buduje

wykancza

ociepla

podbija

ciagnie ups :) przeciaga: kable, rury, druty lub termin oddania pracy magisterskiej - ja przynajmniej

btw

BUDOHURT jest do dupy.... póltora miecha sciagali nam płytki z Laserbergera zamówilismy 5 sierpnia, wczoraj dotarły

glazurnik ma piane na ustach bo dopiero teraz zacznie układac a robota inna czeka, no trudno ....

mack nie wiem do kogo piszesz?

ale moze byc, ze do mnie bo ja mam ta dachwoke, wiec prosze:

ul. Wodna 14, Dobra pod Strykowem.

od skrzyzowania Wycieczkowej ze Strykowska jedziesz prosto na Strykow, Łowicz, mijasz skret w lewo w pole na Dobra Nowiny, tam nie skrecasz, skrecasz z szosy w lewo dopiero na wies, na drogowskaz Dobra, jedziesz prosto i skrecasz we wsi w pierwsza w prawo -ul. Wodna, dom jest po prawej stronie, szary dcah, jasnoniebieska fasada.

W tym tygodniu tam pracuja i spia , a wiec sa non-stop robotnicy, wiec smialo mozesz zajrzec na budowe.

Powiem ci ze nam dokaldnie chodzilo o taki kolor -nie grafit i nie jasno-szary. Dekarze mowili ze jakosc dachowki jest bardzo dobra, my na razie nie mamy wątpliwosci, ze to byl dobry wybor.

A ja juz wysiadam przy kaflach, ach te wybory!

mack nie wiem do kogo piszesz?

ale moze byc, ze do mnie bo ja mam ta dachwoke, wiec prosze:

ul. Wodna 14, Dobra pod Strykowem.

Dzięki za adres pojade zobaczyc, ale nie wiem czy wezme Nelskampa bo w ostatniej chwili zmieniłem z Braasa a na Nelskampa trzeba czekać - powiedzieli że 2 tygodnie a tymczasem dekarz już kończy więźbę. Powiedz ile czekałaś na dostawę czy dotrzymali terminu, czy nie było kłopotów typu popękane dachówki i znowu czekanie 2 tygodnie na wymianę

Hej Grupko!

Pilna sprawa - jest do wzięcia sunia śliczna, którą ktoś wyrzucił z samochodu koło mojej pracy. Ma koło 5-6 miesięcy, jest przeurocza pieszczocha i szuka domu. Za duża nie urośnie, a wyziera z niej absolutna łagodność i ciąg do ludzi. Na razie ją dokarmiamy, ale zatrzymać nie możemy. U nas jest dużo ludzi, ale każdy ma jakąś zwierzynę w domu, albo i po kilka sztuk. Popytajcie bliskich i znajomych - a może ktoś z Was tej ślicznej mordce ofiaruje dom. Oddamy z posagiem i po szczepieniach (już zrobiliśmy zrzutkę!)

http://img273.imageshack.us/img273/948/sunia13qr.jpg

http://img32.imageshack.us/img32/4851/sunia29kt.jpg

http://img32.imageshack.us/img32/4985/sunia32qa.jpg