Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

długi napisał

Anisia ja już chyba wiem na dołku tam gdzie stare koryto rzeczne???przed zakrętem?? stoją tam ze trzy chałupki i sporo działek,tam to????

:o O starym korycie rzecznym to nawet nie słyszałam. Wprost przeciwnie. Jest to chyba najwyższe miejsce w Łodzi. Na samym szczycie górki mieści się kilka domów. I jedna pusta działka - właśnie moja. Tam zresztą jest juz dokładnie zabudowane i pustych dzialek na całym osielu udało mię naliczyć nie więcej niż 5. A ja to mam nawet asfalt, który zrobili rok temu, kilka dni oprzed podpisaniem przez nas aktu notarialnego. :D Swoją drogą mogli zaczekać z tym, bo właśnie zwiększyło nam to koszt zrobienia kanalizacji, z którą mają wchodzić w tym tygodniu.

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

długi napisał

Mój szałas jest na iglastej a u mmada to jeszcze ulicy nie ma i nie ma chłopak jak napisać skąd jest

Właśnie sprawdziłam gdzie ta Iglasta. Mamy rzut beretem do siebie :) Moja ulica zanim ją przyłączono do Łodzi nazywała się Sosnowa. Tylko musieli zmienić, bo w Łodzi już jedna taka była.

długi napisał
Mój szałas jest na iglastej a u mmada to jeszcze ulicy nie ma i nie ma chłopak jak napisać skąd jest

Właśnie sprawdziłam gdzie ta Iglasta. Mamy rzut beretem do siebie :) Moja ulica zanim ją przyłączono do Łodzi nazywała się Sosnowa. Tylko musieli zmienić, bo w Łodzi już jedna taka była.

sobota niedziela siedzę na budowie , w wolnej chwili zapraszam

Witaj an_niu http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_razz.gif cieszę się, że pojawił się ktoś kto również będzie zaczynał budowę na wiosnę, czy masz już wybrany projekt?

Witaj canna,

tak mamy już wybrany projekt,jet to Zorza z Archetonu

http://www.archeton.com.pl/

Rrobimy trochę zmian w projekcie a jedną taką zmianą jest otwarcie salonu na jadalnię i kuchnię.

Witaj An_niu w Rąbieniu. Czyżby w tej okolicy znów zaczynali się budować ludzie z forum? hihihihi

A gdzie jeśli można spytać nabyłaś działkę?

Moja działka znajduje się przy ,,ulicy" która jeszcze nie ma nazwy a ,,ulica" ta odchodzi od Pańskiej 39/41

jest to narazie droga wysypana gruzem i trochę ubita

:) :)

No to zdradzisz gdzie budujesz czy nie?

Jasne. Obok mnie bociany maja petle z napisem "koniec" :) Trzeba jechac za bocianami...

Jedź za bocianami, ale jak chcesz znaleźć mmada to patrz na te co jednym skrzydłem machają , bo drugim zasłaniają oczy żeby na brzydala nie patrzeć :wink: i tak go znajdziesz :lol: :lol: :lol:

PS. Ale żonkę ma łaaadną

Jasne. Obok mnie bociany maja petle z napisem "koniec" :) Trzeba jechac za bocianami...

Jedź za bocianami, ale jak chcesz znaleźć mmada to patrz na te co jednym skrzydłem machają , bo drugim zasłaniają oczy żeby na brzydala nie patrzeć :wink: i tak go znajdziesz :lol: :lol: :lol:

PS. Ale żonkę ma łaaadną

Ot, przyganial tynkarz murarzowi...

PS. Ale żonkę ma łaaadną

Ot, przyganial tynkarz murarzowi...

Ty mnie tynkarzami nie wqu@#$%^&*()_

Czy ktos z was kladl moze parkiet z drewna egzotycznego? Planuje drewno teakowe, mam pare namiarow z Polski, ale moze ktos wie czy, gdzie i za ile mozna znalezc takie w Lodzi?

(i prywata - dzieki gochasz jeszcze raz nie bede chawalila dnia przed zachodem slonca, bo jeszcze chlopaki nie wszystko skonczyli, ale kontakt jest rewelacyjny! :) )

Czy ktos z was kladl moze parkiet z drewna egzotycznego? Planuje drewno teakowe, mam pare namiarow z Polski, ale moze ktos wie czy, gdzie i za ile mozna znalezc takie w Lodzi?

(i prywata - dzieki gochasz jeszcze raz nie bede chawalila dnia przed zachodem slonca, bo jeszcze chlopaki nie wszystko skonczyli, ale kontakt jest rewelacyjny! :) )

Mają niezły wybur w Leroy. I ceny dość znośne, i czasem sensowne promocje...

A własnie - z cyklu ogłoszeń parafialnych ;) :

Nowego właściciela szuka:

- ok. 120 stempli o długosci 280 - 300 cm (kupione we wrzesniu w tartaku w Kraszewie)

- ocynkowany garaż blaszak (też nówka, z maja 2006, stan idealny - wymiary chyba 3 m x 6 m)

Juz nie mogę sie doczekać chociazby częsciowego uprzatnięcia działki :p :)

A własnie - z cyklu ogłoszeń parafialnych ;) :

Nowego właściciela szuka:

- ok. 120 stempli o długosci 280 - 300 cm (kupione we wrzesniu w tartaku w Kraszewie)

- ocynkowany garaż blaszak (też nówka, z maja 2006, stan idealny - wymiary chyba 3 m x 6 m)

Juz nie mogę sie doczekać chociazby częsciowego uprzatnięcia działki :p :)

no to ładnie , czy już zadaszyłaś dom ?

Hej

Dołączę do ogłoszeń parafialnych ;)

Już co prawda pisąłem tu : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81658, ale dam znać też wśród lokalnych znajomych :)

Generalnie skrzynka prądowa przyłączeniowa - nówka nie śmigana.

Jakby kumuś pasiło, to prosze o kontakt.

Pozdrawiam, Majki