Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

.... i czy nie dolicza jeszcze np za kucie pod rurki itp .... lepiej umawiać się za cała robotę na gotowo ( łatwiej mu powiedzieć 100 za punkt niż np 1000 za łazienkę ( a tak może policzyć np umywalka kab. i wanna 3*3*100 plus np odpowietrzenie) a jak zacznie doliczać za kucia itp to i 1500 może wyjść :evil:

Na bezpańskiej sąsiedniej od mojej działki leży sobie kupa gruzu, jeśli cię to interesuje.

Przyjmę lub kupię tanio używaną siatkę ogrodzeniową ze słupkami oraz używany barak lub garaż na budowę.

Słupki tanio kupisz na złomowisku, używana siatka rozleci się tobie podczas próby naciągania, za używany barak będziesz musiał zapłacić 1500 zł, a tymczasem nowy garaż blaszany kosztuje 1200zł.

Ewentualnie zamów sobie płot betonowy razem z wiata i masz ogrodzenie na lata.

http://www.mppolraj.pl/pol(66).jpg

ewentualnie stań do przetargu

Przetarg nieograniczony na sprzedaż 8 szt. domków dwusegmentowych

Zakład Gospodarki Mieszkaniowej

Widzew Księży Młyn, 90-339 Łódź, ul. Wilcza 6

ogłasza przetarg nieograniczony

na sprzedaż 8 szt. domków dwusegmentowych (baraki).

Rok produkcji 1987.

Cena wywoławcza 1600 zł za 1 sztukę.

Pisemne oferty należy składać w zaklejonych kopertach z napisem „Przetarg” w siedzibie ZGM pokój 4 do dnia 30.11.2006 r. do godz. 15.00.

Rozpatrzenie ofert nastąpi w dniu 01.12.2006 r.

Baraki można oglądać codziennie na osiedlu Księży Młyn – tel. kontaktowy 042-253-10-64

Hej

Kończę temat ziemi - kolejne 5 MAN-ików zawitało na mojej działce :D

Info dla wszystkich - ziemia przy "ikei" już sią kończy, jak dziś ładowaliśmy, to koparkowy specjalnie wybierał ładną a i tak zdarzały sie już korzenie i czasem żółty piach. Ale i tak jestem zadowolony.

Oczywiście jest jeszcze kwestia co zrobia z ziemia rozrzucona po polach obok, ale to pewno wyjdzie na koniec budowy ..

Pozdrawiam, Majki

PS. To, że mają niesprawne samochody, to bujda 8)

Chyba zmienię swój login na "ziemiarz" :wink:

Może to kogoś też zainteresuje - zaczęli kopać prawdopodobnie "przedłużkę" pasa startowego na Lublinku, wjazd na roboty jest z drogi Pabianice - Konstantynów przez "Lublinek". Od strony Pabianic za mostem na Nerze, w prawo jest rozjeżdżona gruntowa droga prowadząca dość daleko w pole i tam widać koparki, samochody itp. Jak widziałem to ziemie wywożą, nigdzie nie składują. Ale to tylko z obserwacji z samochodu, nie wiem nic więcej co, jak i za ile ...

Pozdrawiam, Majki