Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Poszukuje lustra do łazienki które ma być wmontowane pomiedzy kafle.

Polećcie jakiegoś szklarza który dotnie mi ładnie lustro, przywiezie i zamontuje

jeżeli będzie Ci docinał to niech zeszlifuje boki po skosie - lepiej się później robi fugę i ładniej wygląda ( wczoraj widziałam takie montowane lustro i tak doradzał kafelkarz) Duże, ładne lustro - 300zł. Nie wiem gdzie właściciele kupowali. Też takie mi się podoba

:D

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień w dzień jadę do pracy koło szklarza na Łagiewnickiej w Łodzi ...ale niestety numeru nie znam :oops: jak potrzebujesz jeszcze namiar to w poniedziałek jak bedę jechała do pracy to mogę spisać numer budynku

Coś koło 110

Ufff... nie potrzebuje piatego pozwolenia na budowe...

Zmienilem lokalizacje przydomowej oczyszczalni, lokalizacje uzgodniono na ZUD i balem sie, ze bede musial kolejny raz przechodzic przez proces uzyskiwania pozwolenia zamiennego.

Ale wystarczy jeszcze tylko oswiadczenie projektanta, ze roboty wykona sie zgodnie z warunkami technicznymi.

Ufff... nie potrzebuje piatego pozwolenia na budowe...

Zmienilem lokalizacje przydomowej oczyszczalni, lokalizacje uzgodniono na ZUD i balem sie, ze bede musial kolejny raz przechodzic przez proces uzyskiwania pozwolenia zamiennego.

Ale wystarczy jeszcze tylko oswiadczenie projektanta, ze roboty wykona sie zgodnie z warunkami technicznymi.

no to......ufffff http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif

Mam prośbę, pomóżcie koleżance:

Gazeta przygotowuje pytania do radnych na otwarcie sesji

"Czytelnicy "Gazety" nie pozwolą radnym się nudzić. Na pierwszą sesję przygotujemy dla każdego z nowych radnych listy z informacją: czego wyborcy od nich oczekują. Prosimy o pomoc Czytelników, bo Wy najlepiej wiecie, czego potrzebuje. Wasze prośby doręczymy im w poniedziałek, przed uroczystą sesją inauguracyjną.

Piszcie na forum internetowym: http://www.gazeta.pl/lodz; mailujcie: [email protected] "

W związku z tym prośba - czy możecie napisać z pytaniem "co dalej z pozwoleniami na budowę na terenach lasu Łagiewnickiego? Po jednym mailu. Jak będzie dużo pytań w jednej sprawie, może uznają ją za ważną i będą cisnąć radnych do zajęcia się problemem. Bo na razie wygląda, że prędzej maxy mi się rozpadną zanim zacznę tą budowę...

Witam"mpoplaw"- byłem w Z.G.M i oglądałem baraki, które będą w przetargu-wniosek: RUINA!- zgniłe podłogi,cieknące dachy, uszkodzone drzwi i okna i to za taką cenę, a transport-450zl.

Więc z powrotem powracam do oferty kupna używanego garażu blaszanego lub barakowozu.

Z góry dziękuję za info.

Canna

Chodzi żeby wysłać na adres

[email protected]

pytanie: co mają zamiar zrobić i kiedy, żeby wydawać pozwolenia na budowę na terenie lasu Łagiewnickiego i otuliny. Na razie wszystkie decyzje administracyjne są wstrzymane bez podania terminu (do zakończenia odwołań sądowych, co może trwać rok-dwa). Ktoś coś musi zrobić.

Dzięki, mój poszedł dwa dni temu, i nie wrócił, pewnie im się po prostu skrzynka zapchała :( . Nic się chyba więcej nie zrobi póki co.

Jak się rozsiądą w fotelach zacznę ich męczyć osobiście...

No to kropa wróciła :roll:

JAcek, dzięki za info

Dzięki, mój poszedł dwa dni temu, i nie wrócił, pewnie im się po prostu skrzynka zapchała :( . Nic się chyba więcej nie zrobi póki co.

Jak się rozsiądą w fotelach zacznę ich męczyć osobiście...

No to kropa wróciła :roll:

JAcek, dzięki za info

Nigdy nie odszedł więc nie wraca a pozostaje :lol: