Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czlowiek to na budowie swira dostaje. I potrafi sie cieszyc, jak mu powiedza, ze bedzie placil nowe rachunki.

Witam z klubu placacych za gaz :)

P.S. mmmad-ness pobila moje dotychczasowe rekordy z ilosci sterowanych dziennie ekip; dzis byli: monterzy z gazowni, gazownicy od przylacza, hydraulicy od co i cwu oraz serwis od uruchomienia kotla

P.S.2 wszyscy okazali sie do niczego, bo naniesli do domu pelno blota ;)

canna

widzę, że wszyscy budują -nawet czasu nie mają żeby odwiedzić forum

tylko my leniuchujemy :oops:

pomyliłam się ,nie tylko my - jeszcze pszem :wink:

ale rozmawiałam wczoraj z brygadą budowlaną o Twojej budowie -chętnie popracują :D

na wiosnę kończą w Rąbieni AB i mogą do ciebie skoczyć :lol:

Super!!!!

Wzięłaś namiary?

ciekawe ile sobie wołają?

to są ci co ich poznałaś na spacerze?

pszem nie leniuchuje - gra w golfa http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif

jak skończy to dojdzie do wniosku, że włączenie zmywarki nie jest ciężkim zajęciem http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif

pszem

to masz chatę wolną :D :D

trzeba było wcześniej powiedzieć to byśmy z canną wpadły nawet pomyć ci te naczynia nie tylko wpakować do zmywarki :D :wink:

Że też ja się wcześniej nie domyśliłem że można Was na brudne naczynia do chaty ściągnąć :lol: moja zmywarka by się zdziwiła że ktoś coś do niej pakuje i nie rzuca pod nosem słów ogólnie przyjętych, ale uznawanych za obraźliwe.

W zamian miałem z dzieckiem zabawę w postaci: dziecko je ukradkiem kanapkę, rodzic: po każdym gryzie pyta się misia Stefana, reklamówkę z wizerunkiem mikołaja, opakowanie kartonowe od lalki, i samą córkę - kto ugryzł kanapkę. Każde po kolei odpowiada że to nie ono. Zabawa przednia, tylko te kęsy były takie małe :cry: :cry:

Fajnie macie że się spotykacie. Będziecie sobie mogły spokojnie pogadać o myciu naczyń :lol: pozazdrościć :lol:

a co do zmywarki to radzę -jak kładziesz już te brudne naczynia do nej to raczej dziękuj, że ci umyje :lol:

bo jak ci się zbuntuje i popsuje to i dopiero naleje ci się wody do ........ :lol: :lol: :lol:

wiem coś o tym bo moja kiedyś stał, stała i stała.....minęło kilka dobrych miesięcy aż zechciała się naprawić ...... było wtedy bardzo biednie :cry:

a jak będziesz tak budował, jak myślisz i piszesz ( wolno)to kiedy ty dom zbudujesz :roll: :roll: :roll:

Żeby nie było że ja tylko o pierdołach to mam pytanie.

Przez kilka dni przeglądałem dzienniki budowy z nastawieniem na wykończenie pomieszczeń. Nie rozumiem dlaczego większość, planując kuchnię, umieszcza zlew pod oknem. Zakładam że wszyscy będą mieć zmywarki i myślą sobie że myjąc marchewkę z własnego ogródka będą przy okazji spoglądać na sąsiada lub sąsiadkę Ale przecież nie wszystko da się myć w zmywarce a i to co umyte nie zawsze jest suche - więc suszarka jest niezbędna a jak suszarka to chyba schowana w szafce coby nie robić mokrych układanek na blacie. Może mam jakiś dziwny tok myślenia? i większość ma rację?

nie wyobrażam sobie kuchni bez zlewu nawet jak jest zmywarka, ale jednokomorowy z taką małą suszareczką przy niej ,taki zlewik właśnie do mycia marchewki lub jak sie automat popsuje :wink:

żadnej suszarki w szafce :evil: ja ewentualnie od razu wycieram w ściereczkę

nie wiem też dlaczego pod oknem :-? - ja przynajmniej tam go nie umieszczę

nie wyobrażam sobie kuchni bez zlewu nawet jak jest zmywarka, ale jednokomorowy z taką małą suszareczką przy niej ,taki zlewik właśnie do mycia marchewki lub jak sie automat popsuje :wink:

żadnej suszarki w szafce :evil: ja ewentualnie od razu wycieram w ściereczkę

nie wiem też dlaczego pod oknem :-? - ja przynajmniej tam go nie umieszczę

a jak byś chciała mężowi kompotu nagotować - tak z 20 litrów. Takiego gara nie wkładasz przecież do zmywarki, trzymasz go na blacie? bo wytrzeć to chyba tylko w prześcieradło można. Może to się bierze z mojej niechęci do trzymania na blacie czegokolwiek poza blatem i stąd ta moja suszarka w szafce

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kto to kompot teraz gotuje i po co aż 20litrów :roll:

musisz wtedy mić wielką suszarkę która zajmie Ci całą szfkę :lol: :lol: :lol:

a jak ci drzewa urosną i co gorsza zaczną owocować to pewnie zaczniesz trenować różne przetwory, a potem sąsiadów zaprosisz (kompot do tego czasu sfermentuje i mocy nabierze) po tym kompocie to znów będzie się chciało strasznie pić i tak te 20 litrów to szybko zejdzie :roll: :roll: :roll: :roll: