Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej

Jestem na etapie odbioru instalacji wewn. w budynku. Czy macie moze namiary na branzystow od elektryki, wod-kan i gazu uprawnionych do odbioru instalacji i wykonania odpowiednich prob i pomiarow a tym samym do dokonania wpisu w dzienniku budowy? Jesli tak, prosze o kontakt na priv.

z gory dzieki i pozdrawiam,

tomek_2

Siedziałem z dzieckiem na dolnym placu zabaw nie moglem wejsc na spotkanie

na dowód mam zdjecia

przepraszam bardzo szanownych grupowiczów...... prawie dwuletnie dziecko nie lubi gadac o budowaniu, woli zjezdzalnie

miło było, czekamy na zdjęcia :D

Ale wiecie co, jak rok temu było spotkanie , to było podobno z 5 osób. A teraz ze 20. Tworzymy bardzo zdyscyplinowaną grupę! Teraz następny krok to grupa zabawowo-wykończeniowa. Gril i pędzle i naprzód!

Witam

spotknie w bardzo fajne niech żałują Ci co ich nie było!!!! , a co do zdjęc to wstyd sie przyznac nie wiem jak wkleić :oops:

specjaliści wystąp!!!!

Ja umiem tylko założyć fotoalbum :(

Ja jestem kapuśniak i nie umiem wklejać zdjęć :evil: :oops:

Jeszcze wczoraj jak tylko wróciłam opowiedziałam mężowi o ludziach z grupy :lol: :lol: :lol: Wyobraźcie sobie jak się śmiał jak mu demonstrowałam hasło: murator, murator :lol: :lol:

Przyznaję się teraz że idąc na spotkanie, spotkam jakiś buraków a tu wielkie i bardzo miłe zaskoczenie. Wniosek sam się nasuwa: trzeba się częściej spotykać :lol: :lol:

A ci co nie byli mają czego żałować.

Witam

spotknie w bardzo fajne niech żałują Ci co ich nie było!!!! , a co do zdjęc to wstyd sie przyznac nie wiem jak wkleić :oops:

specjaliści wystąp!!!!

Ja umiem tylko założyć fotoalbum :(

Jak umiesz założyć fotoalbum to powklejaj do niego wybrane zdjęcia. Najedź mychą na zdjęcie kliknj lewy klawisz i wejdż we właściwości. Otworzy się ramka i będzie : Adres(URL) http...... podświetl cały adres klikni lewy klawisz i zrób kopiuj.

W poście klikasz IMGwklejasz adres i znów IMG .

Następnie ja z przyjemnością oglądam zdjęcia bo niestety co z żalem stwierdzam nie dane było mi być z Wami :D