Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do tych którzy szukają działki od strony Antoniewa, Rąbienia cz Aleksandrowa.

Z własnego doświadczenia polecam wam udział w przetargach w gminie Aleksandrowskiej. Ostatnio jak tam byłam załatwiać jakieś papiery to był przetarg na działkę w Rąbieniu AB. Z tego co pamiętam to działka 1046 czy 1460 ( nie pamiętam dokładnie wymiaru :oops: ) cena na przetargu 56 tys.

To jednak ja wyłapałam od nich okazję. :lol: z jajkami "niespodziankami" :evil:

Tylko z tego co zauważyłam jak z mężem szukaliśmy są u nich okazje

mocno przemyślałeś te szprosy naklejane?

wg mnie szprosy są fajne, ale przy naklejanych to cholerny problem z myciem okna, poza tym brud będzie zbierał się na nich ustawicznie. Żadko kto widać się na nie decyduje, dlatego sprzedawcy nie są przygotowani na sporzadzenie szybkiej wyceny.

Ja brałem okna w Abatexie, Salamander 3D według mnie najładniejsze profile na rynku. Potwierdzam również, że jak dotąd najlepsza obsługa jaką spotkałem w branży okiennej.

Ja również wziołem profil Salamander 3D w Abatexie bo wg mnie :

- swietny profil

Jacek czy możesz przyblizyć ile wynegocjowaleś i przy jakiej kwocie jeśli to nie tajemnica i czy okna byly b iałe czy np. oklejane

dzieki

Contel - Mariusz

- zaokrąglony

- cena adekwatna do jakości ( sporo jeszcze zeszli od ceny poczatkowej )

- w standarcie stopniowany uchył , trzy grzybki na ramę , uszczelka przeicwkurzowa ,

- serwis i obsługa bardzo dobra , przynajmniej jak na razie

Zobaczymy jak będzie z montażem i serwisem gwarancyjnym

pozdr

Jacek

P.s. Brawo Polscy Siatkarze !!!!!!!!!!!!!!!!!!

mocno przemyślałeś te szprosy naklejane?

wg mnie szprosy są fajne, ale przy naklejanych to cholerny problem z myciem okna, poza tym brud będzie zbierał się na nich ustawicznie. Żadko kto widać się na nie decyduje, dlatego sprzedawcy nie są przygotowani na sporzadzenie szybkiej wyceny.

Ja brałem okna w Abatexie, Salamander 3D według mnie najładniejsze profile na rynku. Potwierdzam również, że jak dotąd najlepsza obsługa jaką spotkałem w branży okiennej.

Ja również wziołem profil Salamander 3D w Abatexie bo wg mnie :

- swietny profil

- zaokrąglony

- cena adekwatna do jakości ( sporo jeszcze zeszli od ceny poczatkowej )

- w standarcie stopniowany uchył , trzy grzybki na ramę , uszczelka przeicwkurzowa ,

- serwis i obsługa bardzo dobra , przynajmniej jak na razie

Zobaczymy jak będzie z montażem i serwisem gwarancyjnym

pozdr

Jacek

Jacek czy możesz przyblizyć ile wynegocjowaleś i przy jakiej kwocie jeśli to nie tajemnica i czy okna byly b iałe czy np. oklejane

dzieki

Contel - Mariusz

P.s. Brawo Polscy Siatkarze !!!!!!!!!!!!!!!!!!