Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć

A propos szamb, z innego wątku na tym forum dostałem kontakt :

http://www.salexpol.pilickanet.pl/index.html

Do Radomia nie tak daleko, a ceny chyba ok ... ?

pozdrawiam, majki

Co do szamba to może zbierzemy parę osób i kupimy w większej ilości - powinno być taniej z transportem. Słyszałem wiele dobrego (opinie na forum muratora) o szambach EKO-TRANS http://www.szambo.go3.pl/oferta.html i jeśli ktoś jeszcze byłby zainteresowany to mogę zorganizować wspólny zakup gdyż sam będę zamawiał na dniach.

Aby nie zaśmiecać wątku - piszcie na priv lub maila.

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy ktoś ze starej gwardii co to już się pobudowała może polecić jakąś firmę łódzką od drzwi wewnętrznych i zewnętrznych , firmę solidną a może i jeszcze niedrogą ? :D

Może ktoś z młodej gwardii coś wie na ten temat ? :D

Wogóle coś nam forum zwolniło ( mało postów ) :-?

Ja mam Porte kupowana w Belpolu na Tuwima, z autoryzowanym montazem (przy autoryzowanym montazu gwarancja na 24 m-ce). Montazysta ma tez wlasna firme i sam sprzedaje drzwi. Pisalem chyba juz kiedys, ze z wewnetrznymi bylo ok (jedne byly uszkodzone, wiec nawet nie zostaly zamontowane i pojechaly do reklamacji). Z zewnetrznymi byl problem, czekalismy na nie 2 razy dluzej niz zapewniano, tuz po montazu okazalo sie, ze sa do reklamacji - mialy niedoklejony fornir. Ale zostaly juz w oscieznicy i za kilka tygodni przyjechaly nowe. Ktore po zimie (niestety) tez musze reklamowac - spuchly w dolnej czesci...

Ja zamówiłam drzwi zewnętrzne w Budreksie. Mają siedzibę w Srocku. Na razie mam tylko drzwi zastępcze od nich, bo docelowe zamontujemy jak skończą się prace ociepleniowe, taras wejściowy. No i jak je wyprodukują :wink: Typowe bez udziwnień mają bardzo przyzwoite ceny.

A powiedzcie mi gdzie kupowaliście podbitkę. Jak cenowo i jaki efekt.

Ja zamówiłam drzwi zewnętrzne w Budreksie. Mają siedzibę w Srocku. Na razie mam tylko drzwi zastępcze od nich, bo docelowe zamontujemy jak skończą się prace ociepleniowe, taras wejściowy. No i jak je wyprodukują :wink: Typowe bez udziwnień mają bardzo przyzwoite ceny.

mmmad , Anisia dzięki za info

Anisia , bylaś po drzwi w srocku , czy u jakiegos ich dealera w Lodzi kupilas ?

mmmad , Anisia dzięki za info

Anisia , bylaś po drzwi w srocku , czy u jakiegos ich dealera w Lodzi kupilas ?

Tak, byłam w Srocku. Nie maja w Łodzi przedstawicielstwa. Ale to niedaleko, około 25 km.

Z cyklu ofłooszeń lokalnych :

ZA 30 DNI ,będę miał do odsprzedania 250 szt stempli długości ok. 2,90 - 2,50 ,również po rozszalowaniu stropu będę miał do sprzedania 6 m3 desek szalunkowych , zainteresowanych zapraszam na priv.

Do odbioru w Łodzi z budowy na stokach

coś mi czcionkę zmieniło :D