Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

W ZWiku rzeczywiście za odkorkowanie się płaci, ale ile to dowiedz się u nich a nie płać facetowi. Zreszta Zwik wystawi ci na to fakturę. Można się jeszczze zgodzić z kwotą za przeprojektowanie, ale chyba nie az 500 zł, no chyba, że tyak bardzo podrożało. Ale już układanie płyt za dodatkową opłatę :o Przecież chyba wiedział z góry co będzie robił. Ja bym za to nie zapłaciła. Kwota za odwierrt też wydaje mi się wysoka, ale na tym się nie znam, bo u ,mnie nie było czegos takiego w ogóle, za to sypał im się do wykopu piach i o mało faceta w dole nie zasypało. A nikt nie kazał mi dodatkowo płacić, chociaż coś tam robili, żeby ich nie zasypało.

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moniqa_1977 - ja też kiedyś załatwiałem pewne rzeczy "na mordę" :-?

Cholera teraz to tylko tak ( MOIM ZDANIEM ) : jak przyłacze wykonane, to idź na bezczela, zapłać tyle ile uważasz i koniec. Jak sie bedzie rzucał, to co przecież rury z ziemi nie wydrze :roll:

Ale kurde nie wiem, gdybam. Liczyłbym tylko na resztki uczciwości : jeśli sie na cos umawiam, to tyle płacę. Zawsze możesz powiedzieć, że jak się dogadacie, to "polecisz" go znajomym że dobry i w ogóle ... bo też szukają właśnie wykonawcy. "A jak nie to ... sam pan rozumie :wink: "

To działa, sprawdziłem empirycznie kiedyś :)

Ale powodzenia, daj znać jak się udało załatwić :)

pozdrawiam, majki

Na dobry początek tygodnia:

Właśnie zalali mi strop!!!!

chłopaki uwijali się jak w ukropie, kierbud latał sprawdzać co chwilę jak idzie.

W 2,5 h było po robocie, wiecha powiewała na wietrze a murarze zmęczeni ale zadowoleni bo napracowali się przy tym zalewaniu, pierwszy raz widziałam, że są zmordowani.

W sumie kierbud i ekipa murarzy trafili mi się na medal, czego wszystkim życzę

http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif

msci - ja robiłem ogrodzenie betonowe, mam z dwóch stron, bez podmurówki, jak wygląda możesz poogladać w dzienniku.

rafaoo - witaj na Forum :) Co do studni -> "łódzka tablica ogłoszeń" - sa podane kontakty i relacja foto w moim dzienniku - można pooglądać.

pozdrawiam, majki