Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

długi skąd brałeś glebogryzarkę? i czy sam nią zasuwałeś?

łocipłaś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pan Ozdoba z nowosolnej przyjechał traktorem i opierdzielił mi wszystko w mig

teraz jak posprzątam plac to też go zawołam :lol:

glebogryzarkę można wypożyczyć na Piłsudskiego i na Brzezińskiej zdaje się ale jak policzysz cenę wynajmu + paliwo + ze dwa dni orki to Ozdoba się bardziej opłaci :D

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

glbogryzarka 80 z za 2000 m2

tak byo u mnie :lol: :lol: :lol:

To zdecyduj się: pan Ozdoba czy glebogryzarka. Dawaj namiar na tego Ozdobę, poiwedz ile wziął i ile pracował.

Ozdoba i jego glebogryzarka :lol: pracował coś ponad godzinę i wziął 80 zł

albo 60 już nie pamiętam ale jak sprawdze w czrnym notesie to powiem .Telefon poszukam i powiem :D

Chce ktoś tymczasową bramę garażową? Wisiala u mnie kilka miesięcy, dziś po wytynkowaniu garażu założyliśmy docelową segmentową.

Wysokość: 2m (od dołu lezały pustaki bo nie dosięgała do podłogi :)

szerokość: jedno skrzydło ma coś około 1,10

Stan ogóly :) stary rupieć, ale swoje zadanie spełniał

pozdrawiam

Sihaja

mmmad, odezwij się!!!!

gdzie kupić tanio Boryszew?

co sądzisz o tarasie z takiej kostki?

Boryszew nadal jest do kupienia w Awga-grand w Zgierzu http://www.awga-grand.com.pl. Tylko teraz maja na zamowienie - przestali byc juz skladem fabrycznym.

Alternatywa to firma IRBud, w miejscowosci Chechlo za Pabianicami.

Mozna jeszcze tez pytac w GroDachu, ale tam tanio nie jest.

Słuchajcie, a może by tak do naszego przyklejonego wątku z towarami i usługami dorzucić co komu zbywa i czego chce sie pozbyć. Potrzebujący mogliby tam szukać, bo nikt nie będzie przeglądał wstecz tego wątku patrząc, czy znajdzie coś dla siebie. A i dla zbywcy byłoby wygodnie, żeby co parę dni nie zaśmiecać grupy. :-?

Słuchajcie, a może by tak do naszego przyklejonego wątku z towarami i usługami dorzucić co komu zbywa i czego chce sie pozbyć. Potrzebujący mogliby tam szukać, bo nikt nie będzie przeglądał wstecz tego wątku patrząc, czy znajdzie coś dla siebie. A i dla zbywcy byłoby wygodnie, żeby co parę dni nie zaśmiecać grupy

popieram

strony tutaj zmieniają się szybciej, tam jest mniej przeglądania,

a i tematycznie pasuje http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif

My się bedziemy budować niedaleko ul. Byszewskiej na takim pagórku ( według naszego architekta "wichrowe wzgórza"). A Ty :wink:

Ale jeszcze w Lodzi, czy juz poza?

Ja podobno dla odmiany mieszkam na "Gajnej Górze".

Długi, nazwa pochodzi od gajów, które kiedyś tu rosly... :roll:

nieważne ...i tak się już przy tobie nie schylę :lol: :lol: :lol:

canna, Anisia3 - zakładając tablice ogłoszeń nie myślałem o niej jako o "pchlim targu". Ale trudno, jak się nie spytaliście autora :wink: to co teraz płakać na rozlanym mlekiem ... :)

Niech już będzie, choć osobiście mam prośbę : jak już pozbędzie sie ktoś tych swoich rzeczy, to niech wyedytuje post i napisze / dopisze "sprzedane" albo "nieaktualne". Wtedy inni będą mieli jasność.

Jak zaakceptujecie mój pomysł :lol: :lol: :lol: to dopiszę taką prośbę na górze wątku.

pozdrawiam, majki

canna, Anisia3 - zakładając tablice ogłoszeń nie myślałem o niej jako o "pchlim targu"...

...jak już pozbędzie sie ktoś tych swoich rzeczy, to niech wyedytuje post i napisze / dopisze "sprzedane" albo "nieaktualne". Wtedy inni będą mieli jasność.

też sądziłem, że będzie to TABLICA OGŁOSZEŃ POLECANYCH TOWARÓW/USŁUG

ja niedługo dopiszę się, ale zrobię to tak, że w jednym edytowanym przezemnie poście będę na bieżąco wrzucał sprawy polecane i nie polecane

natomiast faktycznie, jeśli już zaistniała przy okazji "tablica rzeczy niepotrzebnych" to po pozbyciu się ich wyedytujcie posta i zasygnalizujcie, że sprawa nieaktualna

długi skąd brałeś glebogryzarkę? i czy sam nią zasuwałeś?

łocipłaś :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pan Ozdoba z nowosolnej przyjechał traktorem i opierdzielił mi wszystko w mig

teraz jak posprzątam plac to też go zawołam :lol:

glebogryzarkę można wypożyczyć na Piłsudskiego i na Brzezińskiej zdaje się ale jak policzysz cenę wynajmu + paliwo + ze dwa dni orki to Ozdoba się bardziej opłaci :D

Czy mogę również poprosić namiary na p. Ozdobę i cały jego sprzęt