Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wrzucę swoje trzy grosze odnośnie spotkania:

1) jeśli ma to być w Bacówce na Rudzkiej Górze, to sądzę, że byłoby więcej chętnych z naszej całej grupy łódzkiej, ale termin 8 luty to chyba troszkę za szybko - moja propozycja: następny piątek/sobota, 15/16 lutego,

2) jeśli ma to być spotkanie w podgrupie pabianickiej w Pabianicach (a więc pewnie max. kilka osób), to spotkanie może być szybciej, ale ja niestety do najbliższego piątku (włącznie) nie mogę

3) odnośnie wyboru lokalu - dobrze byłoby, aby w lokalu był jakiś zaciszny kątek, abyśmy mogli spokojnie porozmawiać nie przekrzykując się ze zwykłymi klientami popijającymi piwko...

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobra, mamy kolejny termin 15-16 lutego. Ale to środek ferii. Ja tam się nigdzie nie wybieram, niech się ustosunkują inni.

Niech będzie ta bacówka.. A wzniesienia przyjadą? :lol:

Tak tu u Was...(u nas? mam nadzieję, że przyjmiecie "nową" :D - "starą" :( bo domek już stoi)...IMPREZOWO :wink:

Potrzebuję ślusarza lub innego wykonawcę do wykonania barierek na taras z profili zimnogiętych. Może możecie mi kogoś polecić z Łodzi lub okolic, będę bardzo wdzięczna.

Troche późno dowiedziałam się o tym forum :)

Pozdrawiam!

Blisko 200 piw i jesteś nasza :lol:

no nie poznaje kolegi... a kolega wygladal tak niewinnie :D

Niech będzie ta bacówka.. A wzniesienia przyjadą?

no na pewno nie przyjda

obietnica ok 10 piw na glowe kusi, ale ta siodma gora tak strasznie daleko...

majki, moze konkurencja zadzialala? albo Ci, ktorym nie wystawilismy laurki?

Dobra, mamy kolejny termin 15-16 lutego. Ale to środek ferii. Ja tam się nigdzie nie wybieram, niech się ustosunkują inni.

Zdecydowanie nie. O ile do Manufaktury mam 12 km i jestem w stanie się poświęcić, wsiadając do środka komunikacji miejskiej, to na Rudzką Górę nie dojadę.

Zdecydowanie nie. O ile do Manufaktury mam 12 km i jestem w stanie się poświęcić, wsiadając do środka komunikacji miejskiej, to na Rudzką Górę nie dojadę.

W sumie manufaktura to centrum i sprawiedliwie by było :roll:

W sumie manufaktura to centrum i sprawiedliwie by było :roll:

No, i do Manufaktury dojadę samochodem (bo znam drogę :D ). Na Rudzką Górę bym musiała ciągnąć małża, bo tam się boję jechać sama. Za kiepsko jeżdżę :roll:

No dobra, dla mnie może być manufaktura, jak ktoś zna tylko jakąś fajną knajpę z wydzielonym miejscem, żeby posiedzieć i pogadać, to niech da propozycję i już. Bo jak zaczniemy dyskutować, to do Euro 2012 się nie spotkamy :wink:

pozdrawiam, majki

Poprzednio był beerhause czy jak się to pisze...

Jest tez pizzernia, czy ma jedną salę, nie wiem bo byłam tylko na dole. Mogę w tym tygodniu tam jechać i pozwiedzać pod naszym kątem Anatewka koszmarnie droga i zawsze zapchana ludźmi

Kurcze, ale weekendowo w manufie to ciasno jest , bo cała małoletnia młodzież tam ściąga ...nie sądzę by wielki post wpływał na niższą frekwencję.

Ja bym chętnie na spotkanie się udała i może małżonek by się wybrał a dziadów z juniorem byśmy usadzili.... tak więc czekam z niecierpliwością na ostateczny termin i miejsce i może nam się uda :):):)