Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

w piątek w bacówce będą totalne pustki, zdziwię się bardzo jak oprócz nas będzie ktoś jeszcze, co innego w sobotę albo dzisiaj w czwartek w walentynki

20 zł miesięcznie , zamiast ochrony na miejsce sygnalizacji alarmu przyjeżdża policja , świetna sprawa link do nich

trochę jestem sceptyczny, po 3 fałszywym alarmie chyba przestana przyjeżdżać, a po drugie do mnie juwentus dojeżdża w 5 min a policja najpierw zacznie szukać mojej ulicy, dojadą pewnie po godzinie jak już wszystko będzie ukradzione

PS dlaczego na łódzkiej tablicy ogłoszeń nie wpisujecie cen usług ?? robi się miszmasz, podajecie że ktoś korzystny cenowo ja dzwonię do dekarza a on mówi mi że robi bardzo tanio do dachówkę układa za 50 zł/m2 + obróbki, ja uważam że dobra cena to 30 zł/m2 z obróbkami na gotowo

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lista uczestników spotkania GŁ w Bacówce u Józka w piątek (15-02-2008), godz. 20:00

Z OKAZJI DWUSETNEJ STRONY GRUPY łóDZKIEJ :wink:

1. majki

2. mruva

3. oleniek

4. agi888

5. mpoplaw

6. Yeti

7. sli (?) - ostateczną odpowiedź da w czwartek

8. Ezs (Ewa) - "jeśli jej się uda nauczyć trasy na pamięć"

9. Dorota szymczak - będzie na 100% - "mężuś został urobiony bez problemu"

10. Contel - "będzie na 99%", tylko czy nas w Bacówce odnajdzie -bez hasła...

Kto następny?

Zarezerwowałem 2 stoliki = 12 osób (z większą liczbą też nie powinno być problemu, a jakby coś -to weźmiemy na kolana)

Dorotko, adres jest na stronie Bacówiki, po prostu: klik na czerwone: Bacówka u Józka. Skoro jednak piszesz, że jesteś: :oops: , to "special for you":

Bacówka u Józka

ul. Starorudzka 46-50 93-424 Łódź

Tel. (042) 6802120

Fax. (042) 6802130

E-mail. [email protected]

czynne codziennie od 11oo do 23oo w piątki i soboty do 24oo

...a żeby mieć całkowitą pewność, że trafisz do właściwego lokalu -przejrzyj jeszcze obrazki na stronie Bacówki :wink: :D

hej ja również sie wpraszam :wink: (jeśli można)

ale u mnie problem gorszy niż u Ewy -EZS. Ja potrafie się zgubić nawet w rejonach w których bywałam. Jak kolega - mąż dokładnie wyjasni mi jak dojechac (narysuje mapkę) i zajmię się juniorką to będe.

czy hasło rozpoznawcze mmada obowiązuje?

Lista uczestników spotkania GŁ w Bacówce u Józka w piątek (15-02-2008), godz. 20:00

Z OKAZJI DWUSETNEJ STRONY GRUPY łóDZKIEJ :wink:

1. majki

2. mruva

3. oleniek

4. agi888

5. mpoplaw

6. Yeti

7. sli (?) - ostateczną odpowiedź da w czwartek

8. Ezs (Ewa) - "jeśli jej się uda nauczyć trasy na pamięć"

9. Dorota szymczak - będzie na 100% - "mężuś został urobiony bez problemu"

10. Contel - "będzie na 99%", tylko czy nas w Bacówce odnajdzie -bez hasła...

11. małgosia2005 - "jak kolega-mąż dokładnie wyjaśni jej jak dojechać (narysuje mapkę) i zajmię się juniorką

Kto następny?

Zarezerwowałem 2 stoliki = 12 osób (z większą liczbą też nie powinno być problemu, a jakby coś -to weźmiemy na kolana)

małgosia2005, w sprawie dojazdu również polecam wizytę na stronie Bacówki. W zakładce: kontakt znajdują się mapki dojazdowe.

Gdyby i tego było mało to po prostu spójrz ponad dachy domów i kieruj się na Ródzką Górę. Jeśli podróż zajmie ci więcej jak 2 godziny - koniecznie zawracaj, to nie te góry(!) :wink: :D

Gdzie kupić metalowe drzwi do kotłowni?

NIe muszą być śliczne, byleby były solidne, spełniały normy i ceną nie przyprawiały o rozstrój nerwowy :-?

Uuuu szkoda że spotkanie jutro :( nie mamy z kim zostawić bejbisa :(:(:( a bardzo chętnie byśmy z małżonem się z Wami spotkali na pogawędkę .... no cóż , może uda się next time - w każdym razie życzymy Wam miłego spotkanka.

U nas dziś pierwsze działania na działce - zostały wycięte krzaczory i samosiejki , leży teraz góra gałęzi - jak ktoś chce trochę drewienka lub wszystko to zapraszam oddam z radością :)

Mam teraz kolejny problemos ..... w jednej części działki stoi sobie woda , jest tam takie bagienko - docelowo będzie garaż :):):) CO ZROBIĆ ŻEBY TO OSUSZYĆ ??? czy ktoś walczył w podmokłą działką ????

Mam teraz kolejny problemos ..... w jednej części działki stoi sobie woda , jest tam takie bagienko - docelowo będzie garaż :):):) CO ZROBIĆ ŻEBY TO OSUSZYĆ ??? czy ktoś walczył w podmokłą działką ????

Tak :D Poczytaj początki mojego dziennika, są tam zdjęcia też podmokłej działki. Pomogło zaoranie ziemi ( przy okazji wszelkie korzenie wyciągnięto ) i nasypanie około 20 cm ziemi, ale "normalnej" nie gliny, tylko takiej piaszczystej :)

pozdrawiam, majki

w piątek w bacówce będą totalne pustki, zdziwię się bardzo jak oprócz nas będzie ktoś jeszcze, co innego w sobotę albo dzisiaj w czwartek w walentynki

20 zł miesięcznie , zamiast ochrony na miejsce sygnalizacji alarmu przyjeżdża policja , świetna sprawa link do nich

trochę jestem sceptyczny, po 3 fałszywym alarmie chyba przestana przyjeżdżać, a po drugie do mnie juwentus dojeżdża w 5 min a policja najpierw zacznie szukać mojej ulicy, dojadą pewnie po godzinie jak już wszystko będzie ukradzione

PS dlaczego na łódzkiej tablicy ogłoszeń nie wpisujecie cen usług ?? robi się miszmasz, podajecie że ktoś korzystny cenowo ja dzwonię do dekarza a on mówi mi że robi bardzo tanio do dachówkę układa za 50 zł/m2 + obróbki, ja uważam że dobra cena to 30 zł/m2 z obróbkami na gotowo

znajomy korzysta z tej formy ochrony i sobie chwali , mam kilku znajomych policjantów którzy bardzo często dojeżdżają na takie zgłoszenia i nie ma mowy o zaprzestaniu przyjazdów :D

generalnie mniej ufam agencjom ochrony a bardziej policji ale to moje subiektywne odczucie