Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Uprzejmnię donoszę ,że na Łódzkich ogłoszeniach znów rozmycie tematu - jakas niepotrzebna moim zdaniem wymiana zdań się tam zakradła .... swoją drogą to zaobserwowaliście,że na polskich forach nagminne jest "kłócenie" się zamiast trzymanie się tematu ?:) swoisty rodzaj pieniactwa chyba:)

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Uprzejmnię donoszę ,że na Łódzkich ogłoszeniach znów rozmycie tematu - jakas niepotrzebna moim zdaniem wymiana zdań się tam zakradła .... swoją drogą to zaobserwowaliście,że na polskich forach nagminne jest "kłócenie" się zamiast trzymanie się tematu ?:) swoisty rodzaj pieniactwa chyba:)

Nie, to nieprawda. Mylisz sie. Tak nie jest.

:D :roll: :D

I mnie serce boli ... :-? :roll:

Ale spoko, jak sie uzbiera znowu trochę śmiecia, to poproszę żeby Edzia posprzątała :wink:

pozdrawiam, majki

co do EURO_BUD Tuwima to odpowiadam że cierpliwosc trzeba mieć anielską

ceny mają bardzo dobre, ale terminy, szkoda gadać, w dodatku sami nigdy nie zadzwonią, tzreba 100 razy dzwonic, i żadnego przepraszam

sporo tam kupiliśmy, ale już chyba nic więcej

Szkoda. W kazdym razie mysle ze potrenuje swoja ciepliwosc u nich, bo cen nikt jak dotad nie pobil w okolicy, a zamowic musze sporo = wydac mnostwo kasy mimo nizszych cen :( A czas mam do lipca ;) kiedy to planuje zaczac klasc podlogi, potem drzwi, malowanie (farby). Wczesniej jednak musze kupic armature do lazienki, W, umywalki itp plus zlewozmywak do kuchni i armature. Mimo wszystko NADAL SZUKAM CHETNYCH DO WSPOLNYCH ZAKUPOW.Karolina

co do EURO_BUD Tuwima to odpowiadam że cierpliwosc trzeba mieć anielską

ceny mają bardzo dobre, ale terminy, szkoda gadać, w dodatku sami nigdy nie zadzwonią, tzreba 100 razy dzwonic, i żadnego przepraszam

sporo tam kupiliśmy, ale już chyba nic więcej

Szkoda. W kazdym razie mysle ze potrenuje swoja ciepliwosc u nich, bo cen nikt jak dotad nie pobil w okolicy, a zamowic musze sporo = wydac mnostwo kasy mimo nizszych cen :( A czas mam do lipca ;) kiedy to planuje zaczac klasc podlogi, potem drzwi, malowanie (farby). Wczesniej jednak musze kupic armature do lazienki, W, umywalki itp plus zlewozmywak do kuchni i armature. Mimo wszystko NADAL SZUKAM CHETNYCH DO WSPOLNYCH ZAKUPOW.Karolina

Zgłaszam akces. Właśnie mnie po raz kolejny wkurzyli w pobliskim skladzie. Jak widać wszędzie mają kłopoty z dzwonieniem i informacjami.

tylko dlaczego Majkiego serce boli ???? - te budowy widac człowieka wykańczają :lol: :lol: :lol:

Jak myślisz ... ? :wink:

A serce czasami boli, nerwica natręctw łapie i coraz częściej patrzysz na siekierę na budowie nie tylko jako narzędzie do rąbania ... :evil:

pozdrawiam, majki

majki jak tam twój dach, pospadały ci już dachówki ?? zarosły mchem ?? a może już widać że się odbarwiają ?? polecasz czy nie polecasz brasa ??

Zakładam, że to nie ironia ... ? :wink:

Polecam Braasa. Bez wdawania się w dyskusję o wyższości tego czy tamtego.

Ostatnie zdjęcia w moim dzienniku pokazują step by step powstawanie dachu i efekt końcowy. Już miałem wrażenie, że co wpis, to kolejne zdjęcia tego samego dachu. Ile można ? :lol:

Bierz Braasa, wiem że masz dylemat, ale bierz 8)

Oczywiście możesz zajrzeć ( się umówimy ) to organoleptycznie sobie sprawdzisz ... :lol:

pozdrawiam, majki

majki jak tam twój dach, pospadały ci już dachówki ?? zarosły mchem ?? a może już widać że się odbarwiają ?? polecasz czy nie polecasz brasa ??

Zakładam, że to nie ironia ... ? :wink:

Polecam Braasa. Bez wdawania się w dyskusję o wyższości tego czy tamtego.

Ostatnie zdjęcia w moim dzienniku pokazują step by step powstawanie dachu i efekt końcowy. Już miałem wrażenie, że co wpis, to kolejne zdjęcia tego samego dachu. Ile można ? :lol:

Bierz Braasa, wiem że masz dylemat, ale bierz 8)

Oczywiście możesz zajrzeć ( się umówimy ) to organoleptycznie sobie sprawdzisz ... :lol:

pozdrawiam, majki

a ja Rupp'a :wink:

Witam , zamierzam remont mieszkania tj. łazienka, przedpokuj , kuchnia czyli kompleksowo ....i szukam dobrych i godnych polecenia fachowców którzy prafią zrobić remont ...., czy ktoś może polecić taką ekipe godną zaufania :D prosze o pomoc i jakiś kontakt na nr gg:8366655

pozdraiwam

witam

Jeśli ktoś by potrzebował solidną ekipę do wykończeń wnętrz , robili mi gładzie, zabudowy, glazurę, tynki super nowoczesne!:) ocieplali także dach, w sumie zajmują się prawie wszystkim co związane z budownictwem. My jesteśmy zadowoleni w 200% z ich usług. :p

Posiadam numer telefonu - 600 298 011, pan Przemek.

pozdrawiam wszystkich w trakcie remontu :lol:

Nie to, żebym poddawał w wątpliwość zdolności ekipy pana Przemka, ale autor postu na forum od tygodnia i jednego dnia w odstępie 10 minut w dwóch róznych wątkach poleca wspomnianego pana Przemka.

Moja konkluzja: UWAŻAJ!

Nie żebyśmy bronili tu kogokolwiek, ale pisząc coś o kimś z kim nie miało się żadnych doświadczeń ani styczności wydaje nam się jedną wielką złośliwością! Co poniektórym proponowalibyśmy żeby przeszli to co my podczas budowy domu i użerania się z osobami co nazywają siebie fachowcami!! a dopiero potem by opisywali czy narzekali na kogokolwiek! Na przyszłość niech najpierw Pan skorzysta z usług wyżej wspomnianego Pana Przemka a dopiero potem się wypowiada! pozdrawiamy

witam

Jeśli ktoś by potrzebował solidną ekipę do wykończeń wnętrz , robili mi gładzie, zabudowy, glazurę, tynki super nowoczesne!:) ocieplali także dach, w sumie zajmują się prawie wszystkim co związane z budownictwem. My jesteśmy zadowoleni w 200% z ich usług. :p

Posiadam numer telefonu - 600 298 011, pan Przemek.

pozdrawiam wszystkich w trakcie remontu :lol:

Nie to, żebym poddawał w wątpliwość zdolności ekipy pana Przemka, ale autor postu na forum od tygodnia i jednego dnia w odstępie 10 minut w dwóch róznych wątkach poleca wspomnianego pana Przemka.

Moja konkluzja: UWAŻAJ!

w gratce trzeba zapłacić :wink: