Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Macie może jakiś namiar - chciałabym nawieżć ze 2-3 wywrotki dobrej ziemi na działkę. Okolice Pabianic. Dobrze byłoby przywieźć tej ziemi przed środą, we środę mam gościa od koparki na działce i za dopłatą by mi ją rozplantował?

DZIĘKI serdeczne za pomoc (namiar telefoniczny najlepiej proszę).

Dzięki!

Karolina

Z chęcią przyłacze się do tego pytania bo też potrzebuje dwie ciężarówki ziemi , tylko ze w okolicach Rąbienia , Aleksndrowa .

Ja też potrzebuję ziemi... Rejon Konstantynowa. Dajcie znac :D

Dobra

udało się

Pojechałam do Tesco - zgodnie z najmniej uciążliwą radą :lol: :lol: :lol: . Tam spytałam się pani czy mogę u niej rozwiązać umowę. Na co ona "tak, ale musi mieć Pani podanie" ja na to "czy mnie poratuje jedną kartką" a ona" że jakby tak każdemu kartkę dawali to by zbankrutowali :o Więc musiałam wejśc do Tesco i kupić całą paczkę papieru :D i długopis :D :D (bo jeszcze bym TPSę zrujnowała) nastałam się w kasie 30 minut :o :o :o ale podanie w końcu złożyłam 8) Z końcem maja TEPSIE mówię ostatecznie PAPA :lol:

Gruz. Potrzebny. Na cito (znaczy do niedzieli wlącznie).

Ktos ma pomysl, widzial rozbiorke w Lodzi i okolicach (im blizej Aleksa tym lepiej), albo ma zalegajacy to bede wdzieczny za pomoc.

W poniedzialek na dzialke sasiada przywoza pierwsza partie PTH (caly tir), a droga dojazdowa w stanie takim, ze panowie kierujacy powiedzieli, ze nie wjada i juz...

z gory dzieki

zdrowka, mrozek

Gruz. Potrzebny. Na cito (znaczy do niedzieli wlącznie).

Ktos ma pomysl, widzial rozbiorke w Lodzi i okolicach (im blizej Aleksa tym lepiej), albo ma zalegajacy to bede wdzieczny za pomoc.

W poniedzialek na dzialke sasiada przywoza pierwsza partie PTH (caly tir), a droga dojazdowa w stanie takim, ze panowie kierujacy powiedzieli, ze nie wjada i juz...

z gory dzieki

zdrowka, mrozek

przejedź się na kopalnie na pomorska . Na starej kopalni jest kruszarnia gruzu możesz tam kupić ..

cen nie znam

dzięki bardzo za tyle infosów :):)

ale dalej nie wiesz ile kosztuje "grucha" :wink: sąsiadko :D

Sąsiedzie :) wiem już - wystarczyło mi że 250 zł za mjeterek i se policzyłam

na ławy wyszło nam ponoć 36 mjeterków - nie wiem bo nie stałam i nie liczyłam , musze zaufać wykonawcy - uf uf uf

A sąsiedzie to po radogosku czy po kochanówku ???? czy tak "łogólnie"? :):):)

Dobra

udało się

Pojechałam do Tesco - zgodnie z najmniej uciążliwą radą :lol: :lol: :lol: . Tam spytałam się pani czy mogę u niej rozwiązać umowę. Na co ona "tak, ale musi mieć Pani podanie" ja na to "czy mnie poratuje jedną kartką" a ona" że jakby tak każdemu kartkę dawali to by zbankrutowali :o Więc musiałam wejśc do Tesco i kupić całą paczkę papieru :D i długopis :D :D (bo jeszcze bym TPSę zrujnowała) nastałam się w kasie 30 minut :o :o :o ale podanie w końcu złożyłam 8) Z końcem maja TEPSIE mówię ostatecznie PAPA :lol:

hehehe milutko nie ma co :)

ale co tam cena długopisa i papiera - mina pani która musi przyjąć rezygnację jest bezcenna :):):)

póki co na pohybel tepsie - ciekawa jestem jakie są możliwości medialne Kochanówki :)

dzięki bardzo za tyle infosów :):)

ale dalej nie wiesz ile kosztuje "grucha" :wink: sąsiadko :D

Sąsiedzie :) wiem już - wystarczyło mi że 250 zł za mjeterek i se policzyłam

na ławy wyszło nam ponoć 36 mjeterków - nie wiem bo nie stałam i nie liczyłam , musze zaufać wykonawcy - uf uf uf

A sąsiedzie to po radogosku czy po kochanówku ???? czy tak "łogólnie"? :):):)

Radosne miejsce natym naszym osiedlu :lol: :lol: :lol:

wsch czy zach ????

36 meterkow t nie malo :o no chiba ,że domek sporawy ...

a wykonawcy z natury sie nie ufa 8) papier od gruchy w rękę i hopsia na drabinkę coby zobaczyć czy wszystko wylal ....

mnie gruszkowy w żywe oczka chcial wyciąć ale mial pecha :lol: :lol: :lol:

super pilne

gdzie w łodzi kupić drzewka owocowe w doniczkach takie które się jeszcze w tym roku przyjmą ??

syna mam, dom mam, muszę więc pinie do końca weekendu posadzić drzewo

ta ekipa co u mnie ociepla dom

ile ci powiedzieli za podbitkę ?? mnie coś przebąknęli że 3 tyś, przy 25 zł/m2 wychodzi że masz 120m2 podbitki ??

PS moje parapety zewnętrzne sztuczny marmur 11 sztuk kosztowały 1300 zł brutto z montażem

TRESTKA DESIGN Pracownia Architektoniczna Łódź

Nawiązując do listy wystawców z ostatnich targów - p.Aneta Trestka, osoba bardzo sympatyczna, ale współpraca bardzo bardzo trudna. Niestety w naszym przypadku zerwana w połowie. Generalnie, z żalem, ale nie polecam i przestrzegam. Jesli ktoś jest zainteresowany szczegółami, zapraszam na PW.

Czy ktoś z drogich Forumowiczów buduje się może na Zielonych Wzgórzach na Stokach??

TRESTKA DESIGN Pracownia Architektoniczna Łódź

Nawiązując do listy wystawców z ostatnich targów - p.Aneta Trestka, osoba bardzo sympatyczna, ale współpraca bardzo bardzo trudna. Niestety w naszym przypadku zerwana w połowie. Generalnie, z żalem, ale nie polecam i przestrzegam. Jesli ktoś jest zainteresowany szczegółami, zapraszam na PW.

Czy ktoś z drogich Forumowiczów buduje się może na Zielonych Wzgórzach na Stokach??

zielone wzgórza to chyba Sikawa a nie Stoki ????