Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Majki u nas Sebastian będzie robił daszek :)

Eeee, no to nieźle :D

Mam nadzieję, że będziesz zadowolona jak ja :D

pozdrawiam, majki

U mnie Sebastian i jego ekipa będą robili wszystko, od fundamentów po sam dach.Myślę,że będzie dobrze!!! :))) a o końcowym efekcie na pewno napiszę.

pozdrawiam

Aga

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie co prawda Sebastian murów ani dachu nie robił...ale jakbyś chciał ludzi od wykończenia w środku, u mnie robili i jestem zadowolony i ewentualnie od ocieplenia - dachu bądź murów to daj znać podam Ci namiary do nich.

Kto ma jakieś dojścia do taniego!!! drzewa do kominka??? najlepiej trochę przyciętego , porąbać mogę sam:) z Łodzi i okolicach...proszę o namiary!!

Kropi, przyszedł mi do głowy taki pomysł z twoim zjazdem do garażu. Właściwie to zobaczyłam cos takiego u mnie na osiedlu, ale pomyslalam o tobie. Może będziesz mogl coś z tego wykorzystac.

Tam ludzie mają dom blisko ulicy z bardzo głębokim spadkiem do garażu. Nie mozna więc wydłuzyc podjazdu/ zjazdu. Ogrodzenie działki jest nie po prostej, tylko z wcięciem na drogę do garazu. Siatkę ogrodzeniową mają przymocowaną na murkach oporowych i mały odcinek - dokladnie brama garazowa jest jakby granicą dzialki. Jeśli nie masz u siebie asfaltu, a chyba nie masz, to możesz ten podjazd troszkę wydłuzyć wywalając siatke ogrodzeniową. Nie wiem, czy dość jasno sie wyraziłam. Jak będzie potrzeba to moge zrobic fotkę.

No nic, następnym razem wybiorę najbardziej płaską działkę w okolicy i postawię tam parterówkę bez podpiwnicznia z garażem na 3 stanowiska - a teraz jak się powiedziało 'a' to trzeba powiedzieć 'ą' i wyłożyć czymś ten zjazd tak, żeby choć trabanta móc tam schować. Może zagadnę na Grupie Podkarpackiej? ;-)

Popatrz, ja tez czasami mam takie marzenia o parterowce :D Ale szybko przechodzi...

W wolnej chwili wpadnij do mnie. Pozwole Ci zaparkowac w "podziemnym" garazu i porownasz wrazenia... Aha, ubezpiecz sie na wszelki wypadek, gdybys niechcacy obtarł mi sciany samochodem :D

A jak juz przyjedziesz, to zalatwie Ci konsultacje z Podkarpaciem :D

Witam,

czy nie wiecie gdzie w Łodzi lub okolicy można kupić płyty betonowe (pełne jak na ogrodzenie). Chcę z nich zbudować pomieszczenie gospodarcze na czas budowy, a po zakończeniu budowy wykorzystać do innych celów:)

Pozdrawiam,

Piotrek

Witam,

czy nie wiecie gdzie w Łodzi lub okolicy można kupić płyty betonowe (pełne jak na ogrodzenie). Chcę z nich zbudować pomieszczenie gospodarcze na czas budowy, a po zakończeniu budowy wykorzystać do innych celów:)

Pozdrawiam,

Piotrek

Na KArniszewickiej w Pabianicach, firma nazywa sie Celbet. W Lodzi gdzie - nie wiem :) Pozdrawiam! KArolina

W sumie zastanawiam sie czemu wczesniej o tym nie pomyslalem.

Do wszystkich Aleksandrowiakow. Nie wiem czy wiecie ale nasze slonca Karpat z GDDiA wpadly na geniealny pomysl. Mianowicie opracowuja alternatywne polozenie przedluzenia drogi krajowej - bodajze E71 - tej z Konstantynowa do Aleksandrowa. Wytyczenia wygladaja mniej wiecej tak jak czerwona linia na rysunku. Jesli na forum sa osoby, ktore maja dzialke w poblizu planowanej trasy niech sie do mnie zglaszaja. Trzeba za wszelka cene uwalic ten ich chory pomysl. Im nas bedzie wiecej, tym wieksze szanse mamy, zeby to ukrecic zanim nie bedzie za pozno. Na razie projekt jest dopiero rozwazany ale podobno 20 maja ma sie zebrac jakas rada techniczna, ktora go zaopiniuje. Nie mamy zbyt duzo czasu!!!

http://i262.photobucket.com/albums/ii103/chochla72/mapa-web.jpg