Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć, potzrebny na gwałt słup do tymczasowego przyłącza + skrzynka...może macie jakiś kontakt.,..przypadkiem?

NA tablicy, z 5 postów w górę jest ogłoszenie o słupie i rbetce. Wystarczy poczytać

to zanczy dzwoniłam do kogoś kto ogłaszał sie w tym poście w czerwcu. jestem tu pierwszy raz...co to jest tablica ogłoszeń i jak ją znaleźć...proszę o pomoc

przejrzałam większość tematów i jestem w przysłowiowych krzakach...z góry dziękuję:)

jestem tu pierwszy raz...co to jest tablica ogłoszeń i jak ją znaleźć...proszę o pomoc

przejrzałam większość tematów i jestem w przysłowiowych krzakach...z góry dziękuję:)

- Witamy :D

- http://forum.muratordom.pl/grupa-lodzka-polecane-uslugi-i-produkty,t104043.htm - autor 8) napisał tam w pierwszym poście do czego służy :wink:

agusia133 - kupowaliśmy tu : http://www.mielczarek.winkhaus.pl/

Polecam 8)

pozdrawiam, majki

tablica ogłoszeń to tam, gdzie już byłaś

Jak nieaktualne, to trudno

Ja słupa nie mam. mam erbetkę, mogę ją sprzedać, ale tu musiałby facet pogadać z facetem, bo ona czegoś nie ma a coś ma, generalnie podobno nadaje się do zawieszenia ale coś tam... Jakby co to na priv

Dzięki Majki - napiszę do nich, to chyba te same ramy co u jezierskigo ??????

Dam znać jak poszło jak odwiedze wszystkie firmy - może komuś się to przyda

Potzrebuje jeszcze okna dachowe i drzwi !!!!!!!

W następnym tygodniu będe u Mamy to podjadę do każdej firmy. A w Łodzi taniej niż w Warszawce :)))))))))

Trochę się dowiedziałam na : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2585604#2585604 - POLECAM robi się ciekawie :)

No i proszę o namiary na okna Dachowe i Drzwi - bardzo pilne !!!

Dzięki wszystkim za pomoc :) :) :) :) ;) :) :) :) :) :) :) :) :)

Witam; czy ktoś może ma na zbyciu stemple budowlane lub wie gdzie można najtaniej kupić?.

Pozdrawiam

stemple mam, ale raczej pójdą do kozy. Zawsze jest kłopot z długością itd

Ja kupowałam na skłdzie drewna (Żelgoszcz, poczta Parzęczew, tel 42-718-82-68 ). Więźbę też od nich brałam...

Czy mierzyles drewno po ulozeniu na swojej dzialce - czy zgadza sie zmierzona ilosc z iloscia, za jaka placiles? Ja kupilem od tego samego goscia brzoze (tez niby 1-roczna, a guzik prawda, bo mokra jakby wczoraj scieta) i okazuje sie, ze dostalem o 2mp za malo - co widac bylo dopiero po ulozeniu i dokladnym zmierzeniu w mojej drewutni. Rada do wszystkich - uwazajcie na tego typu chwyty, bo mnie 2 mp powietrza kosztowalo 300 zl... Sa rzeczy bezcenne.......

Nie zmierzylem. Takna oko jest ok...

EZS - dziękuję za namiar, te nasze to zdaje się powinny być 2,80-2,90 m.

Ja mam chyba 2,9m. Ale same nie chodzą, a ze składu przywiozą. Właśnie dlatego kupowałam "nowe". To nie jest duży koszt a transport drogi...

Jak kupujesz stemple to zamawiaj już więźbę. Drzewa zawsze w drugiej połowie roku brakuje i trzeba czekać...

Czy mierzyles drewno po ulozeniu na swojej dzialce - czy zgadza sie zmierzona ilosc z iloscia, za jaka placiles? Ja kupilem od tego samego goscia brzoze (tez niby 1-roczna, a guzik prawda, bo mokra jakby wczoraj scieta) i okazuje sie, ze dostalem o 2mp za malo - co widac bylo dopiero po ulozeniu i dokladnym zmierzeniu w mojej drewutni. Rada do wszystkich - uwazajcie na tego typu chwyty, bo mnie 2 mp powietrza kosztowalo 300 zl... Sa rzeczy bezcenne.......

Nie zmierzylem. Takna oko jest ok...

I na tym z cala pewnoscia zarabiaja tacy pseudo handlarze. Gdybys mial mozliwosc, sprobuj przemierzyc ilosc i porownaj z iloscia, za ktora placiles. Ciekawy jestem, czy nie bedzie roznicy in minus. A drewno ukladales samemu czy ukladal ci na dzialce ten drzewny "biznesmen"?