Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

szukam stempli budowlanych dł 2,80m i 3 m może ma ktos i juz nie bedzie potrzebował, interesuje mnie kazda , łacznie ok 120 szt

pozdrawiam

Agrazka :o

jakiś czas temu już mówiłem, ze mam do dyspozycji praktycznie dowolną ilośc stempli z olszyn.

Mam tego na działce tyle, że na niejedną budowę wystarczy.

Trzeba tylko sobie wyciąć.

Ja korzystałem i powiem szczerze, bez żadnych problemów.

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szukam stempli budowlanych dł 2,80m i 3 m może ma ktos i juz nie bedzie potrzebował, interesuje mnie kazda , łacznie ok 120 szt

pozdrawiam

Agrazka :o

jakiś czas temu już mówiłem, ze mam do dyspozycji praktycznie dowolną ilośc stempli z olszyn.

Mam tego na działce tyle, że na niejedną budowę wystarczy.

Trzeba tylko sobie wyciąć.

Ja korzystałem i powiem szczerze, bez żadnych problemów.

Bardzo chetnie i ja skorzystam w takim razie,poprosze o namiary na priv,

Widze,ze mozna liczyc na ludzi z forum,

Serdecznie pozdrawiam

Agrazka :D

Romin ja jestem w trakcie, od wczoraj ekipa tworzy dach :) Dodam, że ta ekipa jest właśnie wzięta z tablicy ogłoszeń i bardzo jesteśmy z niej zadowoleni :)

tylko pamietajcie, że nie dajemy gwarancji na fachowców z tablicy

każdy się może zepsuć....

dlatego dobrz ich okresowo weryfikować :lol:

jak ktoś ma ochotę na beczki 200L na deszczówkę po 17zł/sztuka to ja właśnie kupiłem takie w Zgierzu i zainstalowałem sobie pod rynną

http://pp.allegro.pl/item593255382_beczki_200l_z_deklem_na_obejme_raz_uzyte.html

PS na dzisiaj zamówiłem deszcze żeby napełnić beczki, także nie planujcie długich spacerów bo będzie lało :wink:

jak ktoś ma ochotę na beczki 200L na deszczówkę po 17zł/sztuka to ja właśnie kupiłem takie w Zgierzu i zainstalowałem sobie pod rynną

http://pp.allegro.pl/item593255382_beczki_200l_z_deklem_na_obejme_raz_uzyte.html

PS na dzisiaj zamówiłem deszcze żeby napełnić beczki, także nie planujcie długich spacerów bo będzie lało :wink:

A dało się je domyć? Pisał, że po farbie..

A u nas dziś był dziewicze palenie w kominku :) ależ przyjemnie się zrobiło :):):)

Gratulacje:) Mozna gdzies zobaczyc Wasze postepyna budowie? :)

Dzięki :) Nasz postępy sa nawet nawet :) - już np łazienka na dole niemal zrobiona:) ale ze zdjęciami jestem na bakier :( po pierwsze jakoś czasu nam nie starcza na ich zrobienie , a to co jest obcykane to nie umiem wstawić na neta :(:(:( raz gdzieś tam w jakims fotosiku wklejałam , ale ogólnie kiepsko mi z tym idzie :oops:

Potrzeby na dziś :

1 - skąd wziąć ziemię do ogrodu , jakąś lepsiejszą ?

2 - potrzebna mi tez wywrotka ładnego żóltego piaseczku - skąd najtaniej ?

3 - know-how do tarasu ziemnego :)

4 - podręcznik Adama Słodowego - Zrób to sam , po świętach ruszamy i przydałoby się nieco wiedzy zdobyć o - kładzeniu płytek, zabudowie wnęk, układaniu paneli ( chociaż to chyba nie czasy pana Słodowego....)

Ostatnio powiem Wam ,że co i rusz jak w pomysłowym Dobromirze taka kuleczka skacze mi po łbie i rodzą się coraz dziwniejsze pomysły. Mój małżon ma coraz większe oczy :) ale ładnie mu z tym więc będę wymyślać dalej :):):)

Plan na dziś - czerwiec META ! Ludziska poproszę o modły za ładną pogodę - dom mi musi schnąć !!!!

Łódź - "kompleksowa" propozycja cen za materiały do CO (podłogówka +grzejniki) i CWU jednej kondygnacji domu o pow. 115m2 :

1) 400m rury Wavin pex/al/pex-16 2,6 zł/mb

3) 100m rury Wavin pex/al/pex-20 5,2 zł/mb

4) folia do ogrzewania podłogowego-70m2 2,5 zł/m2

5) wymiennik Elektomet 100l pionowy wiszący prawostronny okrągły typ Venus Plus 688 zł

6) rozdzielacz 5 sekcji z mieszaczem pompowym i przepływomierzami + szafka - 1348 zł + 207 zł

7) grzejniki Purmo : C22 600x1000 (2szt.), 323 zł/szt.

C22 600x800 (1szt), - 291 zł/szt.

drabinkowy ok.110cm Purmo sac 500/1100 - 380 zł/szt.

8 ) zawory kątowe DANFOSS dopr. i odpr. - 4 komplety 39 zł + (29-Danfos lub Valwex 13 zł), głowica termostatyczna Danfos 34 zł.

Do zamówienia planuję dodać jeszcze: stelaż Geberit unifix (duofix?).

Można znaleźć w Łodzi atrakcyjniejszą ofertę?