Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A nam bank przysłał informację, że filie banku będą czynne tylko "do końca maja 2009". Kontakty z bankiem tylko koresp., telef. lub przez internet. Kto wie czy bank w ogóle nie wyniesie się, sprzeda....

Od 1 kwietnia nie udziela kredytów hipotecznych, zmianie uległ adres siedziby banku. W tym samym piśmie (z 21 maja) podkreślają, "że wszystkie warunki, na jakich bank udzielił kredytów pozostają niezmienione i że bank nadal jest stroną zawartych umów." Wszelkie zapewnienia zawsze budziły moje wątpliwości i obawy, że coś jest nie tak.

Pożyjemy, zobaczymy.

Może jednak powinniśmy dokładnie się rozeznać w sytuacji. Czy ktoś z was może orientuje się w takich gierkach?

Przejrzałam tablicę i nie znalazłam. A szukam godnego polecenia fachmana od instalacji odkurzacza centralnego. Ktokolwiek się z takim spotkał, proszę o namiar :)

Mam tylko instalację, jednostka nie została jeszcze zakupiona :)

Robili mi fachowcy z firmy : Djak, Łódź, ul.Syrokomli 16 - od Krakowskiej.

Polećcie mi kogoś od CO i gazu, please... :lol:

I jeszcze jedno, sorry, że się powtarzam, ale czy ktoś miał coś wspólnego z firmą TUNNSAM z Rokicińskiej 266 ?

Firma zajmuje się oczyszczalniami i szambami. Mam ich z polecenia Kierbuda ale może ktoś z nimi już współpracował i ma jakieś doświadczenia.

Pozdrawiam

Ya

Heejoo,

Robią mi odgromówkę. Czy bednarkę (25x3 mm - nie za cienka?) zakopali mi razem z kablami zasilającymi inst. elektr. A na pewnym odcinku jest ułożona na rurze kanalizacyjnej. Czy to zgodne ze sztuką i normami?

Kto wie, proszę o szybką odpowiedź

:D Pozdrowionka.

Dużo słonka dla wszystkich dzieciaczków, małych, dużych..., naszych.

A nam bank przysłał informację, że filie banku będą czynne tylko "do końca maja 2009". Kontakty z bankiem tylko koresp., telef. lub przez internet. Kto wie czy bank w ogóle nie wyniesie się, sprzeda....

Od 1 kwietnia nie udziela kredytów hipotecznych, zmianie uległ adres siedziby banku. W tym samym piśmie (z 21 maja) podkreślają, "że wszystkie warunki, na jakich bank udzielił kredytów pozostają niezmienione i że bank nadal jest stroną zawartych umów." Wszelkie zapewnienia zawsze budziły moje wątpliwości i obawy, że coś jest nie tak.

Pożyjemy, zobaczymy.

Może jednak powinniśmy dokładnie się rozeznać w sytuacji. Czy ktoś z was może orientuje się w takich gierkach?

Czyzby to byl Santander? Uciekaja z Polski... http://media.wp.pl/kat,26876,wid,11142082,wiadomosc.html?ticaid=18211

Po Deutsche nie spodziewalem sie tego typu zagran - ostatnio na rynku mial dobra opinie - moze z tego wzgledu, ze w odroznieniu od innych bankow przyznaje kredyty hipoteczne...

Mam pytanie, czy rurę w podłodze doprowadzającą powietrze z zewnątrz do kominka to kładziemy taką zwykłą z pcv czy też jakąś specjalną?.

mam zwykłą, byle gruba była

Ya, ja korzystałam ( i jeszcze będę ) z usług firmy pana Jana Witaszewskiego.

Jest polecany na naszej tablicy. Też polecam. Gaz też robią. Aby Ci ułatwić , podaję telefon 606901096.

Pozdrawiam.

Tula dzięki, zadzwonię do niego :)

A jak wychodzi cenowo, rozsądny ?

Mam pytanie, czy rurę w podłodze doprowadzającą powietrze z zewnątrz do kominka to kładziemy taką zwykłą z pcv czy też jakąś specjalną?.

Ale to sie kładzie przed chudziakiem ... :wink:

Mam PCV pomarańczową fi160, ciągnie powietrze aż miło :D

pozdrawiam, majki