Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czy ktoś miał oakzję zamawiać/kupować bramę garażową albo drzwi zew. w firmie PAULA z Pabianic ???

Cenowo (brama Krispol i drzwi KMT) wychodzi przyzwoicie ale nie wiem jak cała reszta...

Pozdrawiam

Ja zamawiałam w Pauli drzwi zewnętrzne KMT, narazie OK. montaż sprawny, firma słowna i mająca dobre cenowo oferty. Drugie drzwi, od frontu domu ,zamawialiśmy w Budrexie (Srock)- tam mieli wzór jaki nam pasował, narazie czekamy aż wyschną tynki , tymczasowo zamontowali nam zastępcze.

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba z pół roku temu była w grupie dyskusja o sklepach z płytkami, gresami itp. Gdzie można obejrzeć gresy na podłogę albo płytki do łazienek? Byłam na Brukowej w Cermagu, wybór jest ale ceny bolą :roll: słyszałam coś o sklepie w okolicy Tuwima, chyba EZS coś pisała....Może macie jeszcze jakieś namiary? Zaczynamy się powoli "wykańczać" :wink:

Ktoś kiedyś pytał o działkę. Otóż właśnie się dowiedziałam, że znajomy ma działkę w Pabianicach coś koło 1200m2. W drodze prąd i woda. Działka jest na ul. 15 Pułku Wilków. Może kogoś to zainteresuje.

witam. ja się pytałem o działki. czy można na priv tel do znajomego. dzieki

Ktoś kiedyś pytał o działkę.

witam. ja się pytałem o działki. czy można na priv tel do znajomego. dzieki

Koleżanka ma do sprzedania działkę ok. 1300 m2, po sąsiedzku z moją budową na Zielonym Romanowie. Działka ciekawa, kwadratowa, z wjazdem od północy. Są wszystkie media (oprócz kanalizacji). Oprócz mojego, powstaje jeszcze jeden dom. Spokojna okolica i bezpieczna odległość od planowanej trasy S14.

Zainteresowanym namiary podam na priva.

Michał

Chyba z pół roku temu była w grupie dyskusja o sklepach z płytkami, gresami itp. Gdzie można obejrzeć gresy na podłogę albo płytki do łazienek? Byłam na Brukowej w Cermagu, wybór jest ale ceny bolą :roll: słyszałam coś o sklepie w okolicy Tuwima, chyba EZS coś pisała....Może macie jeszcze jakieś namiary? Zaczynamy się powoli "wykańczać" :wink:

Ja bym polecił Fumino na ul. Północnej ... Glaz-Bud, Przybyszewskiego ...

Wszystko zależy od jakiego momentu zaczyna się "próg bólu" :wink:

pozdrawiam, majki

Tuwima 100, znalazłam, sprawdzę w tygodniu, dziękuję Polanka :D

Jak będziesz na Tuwima, jedź od mostu do miasta, po prawej pierwszy barak to sklep z płytkami :lol: Pięciu złotych bym za niego nie dała a okazał się tani, sprawny i dobrze wyposarzony. Na Brukowej to ja sobie tylko pooglądałam i wybrałam co chcę kupić a kupiłam na Tuwima właśnie :lol:

Tuwima 100, znalazłam, sprawdzę w tygodniu, dziękuję Polanka :D

Jak będziesz na Tuwima, jedź od mostu do miasta, po prawej pierwszy barak to sklep z płytkami :lol: Pięciu złotych bym za niego nie dała a okazał się tani, sprawny i dobrze wyposarzony. Na Brukowej to ja sobie tylko pooglądałam i wybrałam co chcę kupić a kupiłam na Tuwima właśnie :lol:

na Tuwima jest kilka sklepów. Ten "moj" jest po stronie salonu samochodowego, wjeżdza sie w podwóreczko i wchodzi na rampę. Wyglądu to to nie ma, fakt ;-)