Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

z tym kamieniem polnym .... hmm... jakoś do mnie nie przemawia - nie wiem czemu ale mi się z rynkiem kojarzy :) ale to sprawa gustu a to temat tabu :D

pozdrawiam

Fakt - to sprawa gustu. Ja np. organicznie nie znoszę w domu wykończeń marmurowych, stalowych, szklanych.

Marmur kojarzy mi się z cmentarzem, a stal i szkło z zimnym biurem...

Widziałam natomiast ten kamień w realu i naprawdę sprawia wrażenie wnętrza przytulnego z zastrzeżeniem tym jednak, że tam gdzie jest kamień polny cięty płomieniowany to muszą być jasne ściany.

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Asiu, będę rozmawiał w środę z moim wykonawcą bramy wjazdowej i mogę zapytać czy będzie miał czas. Co prawda teraz z czasem u niego krucho - u mnie będzie montował dopiero w 2 pol. listopada i to "po znajomości" - po sąsiedzku. :)

Ya, ok, byłoby super. Może coś się z tego wykluje. Czekamy z niecierpliwością na informację.

Pozdrawiamy

za 5300 zł

Za tyle też się kupi Dovre 2180 .... wiem, wiem, ProStaś, już nic nie mówię, wychodzę z lokalu ..... , co złego to nie ja ..... :lol: :wink:

pozdrawiam, majki

Przeniosłem tutaj.

Wiesz, osobiście nie przepadam za Forest-Natura, ale cenię go wiedzę, O kominkach mało wiem. Nie wiem jak ma się Dovre do Spartherm.

Spartherma chwalił i Forest i an-bud.

Przy moim domu najistotniejsze jest to, żeby kominek był: SZCZELNY.

A ten jest.

Pozdrawiam serdecznie.

PS Budowlana chandra przeszła ??

hmm.. czasem to taki dziennik budowy ze zdjęciami się przydaje... a foto instalacji to wartość nadrzędna ... 8) 8)

nie panikuj... są "maszynki" do wykrywania kabli pod tynkami... powinny sobie poradzić. 8) ( przynajmniej mniej więcej - jak zacznie piszczeć - znaczy kabel )

Wpadłam się przywitać i jak zwykle mam pytanie > czy ktoś ma okna greenline z Samex-u na Pabianickiej? możecie coś o nich napisać, bo dostałam dość atrakcyjną ofertę, ale nie wiem o nich nic ! Pozdrawiam !

Znam dość dobrze tą Firmę i z czystym sumieniem mogę polecić

Pozdrawiam

Przepraszam, że tak późno!!!!! Kitaroo dzięki za opinię :p Ich siedziba taka jakas nieokazała, wiec miałam pewne wątpliwości, ale dobrze, że sie mylilam. Byłam jeszcze w innej firmie Okna Rabien - tam mają ciekawszą ofertę. Proszę was o opinię o tych oknach. Może ktoś coś wie? Aha jeszcze jedno, czy 30 tys za cały dach ( 260m2 ) - więźba, folia, pokrycie, orynnowanie, okna, obróbki blacharskie i robocizna, to dobra cena ?