Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

tacy mają fajnie ,już mieszkają ,ja dopiero zaczynam.Przypuszczam że męka prze de mną. :-?

Zależy ile masz kasy i jakie oczekiwania.

Jak forsy dużo a oczekiwania jakościowe niskie, to budowa przejdzie ci jak złoty sen. Gorzej, jak odwrotnie :-?

EZS nie ma to jak podniesienie na duchu początkującego :lol:

Termin na zrobienie mojego dachu mają do Mikołajek. Wczoraj przyjechali i prawie więźbę skończyli - tylko, że chyba 3 czy 4 krokwi brakło. Nie wiem jak na składzie wyliczyli :(

Mam nadzieję, że pogoda będzie ładna - bo jeżeli nie to robota siię opóźni... a okienika już czekają...

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Majki - hot dogi nie sa zle, jak jestesmy na Targowku to Mlode sie dopomina, a ja tez nie pogardze ;) A klopsiki sa niezle, a najlepsye salatki - dokladasz ile chcesz :)

No ale nawet tutaj w weekendy to wyprawa dla odwaznych, DZIKIE TLUMY co najmniej jakby gratis te meble i pierdolki byly... a ikee w Warszawie 2 (no powiedzmy ze Janki sa prawie w granicy ;)

Witajcie, odgruzowałam męzowskiego laptopa i kreslę do Was.

Jest super! Jeszcze sporo pracy przed nami, w 90% sprzątania ale rodzice pomagają wiec za kilka dni będzie oki. Jak znajdę aparat w którymś z kartonów to cyknę fotki i wstawie do albumu. Mysle ze w poniedziałek w pracy to uczynie bo net w lapie z blue conecta doprowadza mnie do szału!

A własnie, jaki internet mogę sobie sprawic na wiosce? Na tpse i neostrade szans nie ma. Potrzebuję cos w miarę szybkiego, bez limitu bo czasem se ściagam to czy owo ;-)

witam, mam pytanie odnośnie czasu oczekiwania na prąd i wode. Działka jest w Rąbieniu przed działką idzie w drodze prąd i woda. Jak długo czekaliście na wykonanie skrzynki i możliwości podłączenia się do sieci?

A jaki masz termin w umowie z elektrownią??

Wodę da się załatwić szybko. Wodociągi są bardzo sprawne, szczególnie jak weźmie się wykonawcę od nich :wink:

witam, mam pytanie odnośnie czasu oczekiwania na prąd i wode. Działka jest w Rąbieniu przed działką idzie w drodze prąd i woda. Jak długo czekaliście na wykonanie skrzynki i możliwości podłączenia się do sieci?

A jaki masz termin w umowie z elektrownią??

Wodę da się załatwić szybko. Wodociągi są bardzo sprawne, szczególnie jak weźmie się wykonawcę od nich :wink:

Ja na prąd czekałem półtora roku, ale rachunki przysłali już po dwóch tygodniach, a na wodociągi się wypiołem za dużo chcieli i wykopałem studnię.Jest O.K.

tacy mają fajnie ,już mieszkają ,ja dopiero zaczynam.Przypuszczam że męka prze de mną. :-?

Zależy ile masz kasy i jakie oczekiwania.

Jak forsy dużo a oczekiwania jakościowe niskie, to budowa przejdzie ci jak złoty sen. Gorzej, jak odwrotnie :-?

Kasy specjalnie nie mam ,oczekiwań na wysokim poziomie też nie,mam za to zapał

i marzenia.A w temacie trochę jestem - wykańczam wnętrza ,na razie u innych.Ale myślę że już nie długo ,na wiosnę chcę rozpocząć budowę C114a-znany z muratora.