Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie,

ja nietypowo dzisiaj...

czy ktos mieszka/pracuje/przejezdza w okolicy ul. Brukowej? I chcialoby mu sie...

Mam do odebrania torbe na kolkach w sklepie, kupilam ja w grudniu i od tamtej pory prosze Bratowa zeby mi ja odebrala, ale stosunki mamy kiepskie :evil:

Zaraz dostane negatywa z allegro, a moze komus chcialoby sie w moim imieniu torbe odebrac i do wiosny spotkac sie na mojej budowie i ja przy okazji obejrzec? W ktoras sobote? Za pare piw? :)

wiem, glupio troche, ale nie mam kogo prosic szczerze mowiac

Jakby co prosze o info na priv zeby nie zasmiecac watku.

Z gory dziekuje :)

czyżby perspektywa kilku piw zrobiła swoje ... :D :wink:

ja mogę honorowo zrezygnować z piwa chociaż ostatnio muszę je pić i to nawet w celach leczniczych.

Ot, tak sobie pomyślałem ja pomoge komuś ten ktoś pomoże komuś innemu i może ten trzeci ktoś pomoże mojej żonie i wtedy będzie miała lepszy humor i .....

Mieszkam w Warszawie, stad problemy z komunikacja ;) Na budowie nie bylam od grudnia :/

Pozdrawiam,

KArolina

Poczytuję twój dziennik, więc się domyśliłam :lol:

Inna sprawa, że do Pabianic to ja jeszcze nie dojeżdzam. Może tak za 5 lat (mówię to o byciu kierowcą :-? ). Na razie mój największy sukces to jest Justynów.

A pogoda była dzisiaj piękna. Aż przyjemnie byłoby iść pieszo, gdyby nie te samochody chlapiące

Szczerze to nawet nie wiem gdzie ta Brukowa ;) Ale sie dowiem, a jak sie przeprowadzimy to w trybie pilnym ;)

U nas plus jeden, szaro i chlapa wszedzie ;)

Pozdrawiam i bardzo dziekuje wszystkim, zwlaszcza Mruvie :)

Pozdrawiam,

Karolina

PS EZS - hmm po Lodzi jeszcze nie jezdzilam, generalnie malo prowadze odkad Mlode na swiecie. Mam obczajona jedynie trase Zdunska Wola - Pabianice ;) po Warszawie juz ok, ale na poczatku na mnie trabiona jak jechalam 50tka zgodnie z przepisami ;)

Hehe, do stolicy tez mnie przywialo, na studia ;) I mi sie zostalo pare lat..

Malz ma Rodzicow i braci w Zdunskiej Woli, wiec postanowilismy sie przeniesc w tamte rejony (po zobaczeniu cen działek/segmentów w okolicy stolicy). A ze bardziej Łódź niż Zduńska Wola to dlatego, że miało być łatwiej z pracą... zobaczymy jak będzie...

:D :D :D :D :D :D :D :D

Heejo, kochani. U mnie nic nowego, ale śledzę, co u was.

Fajny dzień się zapowiada: SŁONECZKO! -uwielbiam (najbardziej zimą, bo tak go mało)

Nie cierpię słonecznych dni, które CAŁE muszę spędzić w pracy :-? :evil: