Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Na wiosne rozpoczynam budowe domu 140 m2 parterowego w okolicach Wisnioej Góry.

Czy moglibyście polecić jakiegoś dobrego murarza lub ekipe murarską do wykonania fundamentów i ścian.

Pozdrawiam serdecznie

My też pozdrawiamy

I zawiadamiamy, że na Łódzkiej tablicy ogłoszeń wisi paru fachowców od sklejania cegieł. Jednakże czy będą mieć czas na wiosnę? :roll:

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy to tylko ja zostałem wybrany dobrym kandydatem na męża??

Słuchajcie może ktoś będzie chętny - dostałem ostatnio mail następującej treści:

Hello my dear.

Mam na imię Anita, I saw your profile today at (forum.muratordom.pl). i zainteresował się ty, i będzie również wiedzieć, można więcej, i chcę Cię o przesłanie e-maila na mój adres email więc mogę wysłać moje zdjęcie dla Ciebie, aby wiedzieć, z kim ja jestem. Oto mój adres e-mail ([email protected]). Wierzę, że możemy przenieść tutaj. (Pamiętaj, na odległość lub kolor nie ma znaczenia, ale wiele spraw miłości w życiu) Dziękujemy i nadal błogosławił,

Anita.

Już widzę, że szukają prawdziwej miłości na forum muratora, kurcze może ktoś szuka drugiej połówki prosto z Nigerii albo innego nie mniej egzotycznego kraju.

Wy też dostajecie takie kuszące oferty na adres znaleziony na forum muratora?

Czy to tylko ja zostałem wybrany dobrym kandydatem na męża??

Słuchajcie może ktoś będzie chętny - dostałem ostatnio mail następującej treści:

Hello my dear.

Mam na imię Anita, I saw your profile today at (forum.muratordom.pl). i zainteresował się ty, i będzie również wiedzieć, można więcej, i chcę Cię o przesłanie e-maila na mój adres email więc mogę wysłać moje zdjęcie dla Ciebie, aby wiedzieć, z kim ja jestem. Oto mój adres e-mail ([email protected]). Wierzę, że możemy przenieść tutaj. (Pamiętaj, na odległość lub kolor nie ma znaczenia, ale wiele spraw miłości w życiu) Dziękujemy i nadal błogosławił,

Anita.

Już widzę, że szukają prawdziwej miłości na forum muratora, kurcze może ktoś szuka drugiej połówki prosto z Nigerii albo innego nie mniej egzotycznego kraju.

Wy też dostajecie takie kuszące oferty na adres znaleziony na forum muratora?

My tez dostaliśmy takie e-maile - 2 szt. ;-)

Mam nadzieję, że cię nie rozczarowałam :lol:

Widać, że Pani Anita nie ma jeszcze sprecyzowanej orientacji. A może właśnie ma :o

Witam wszystkich serdecznie:)

Czy moglibyście polecić mi jakąś firmę w Łodzi lub okolicach sprzedającą drzwi wewnętrzne? a może kojarzycie jakiegoś stolarza, który mógłby wykonać takie drzwi? Ceny w salonach, w których byłam powalają mnie :cry: Czy można gdzieś dostać drzwi w miarę przyzwoite w dobrej cenie? Nie wiem już gdzie szukać. Chciałabym zobaczyć drzwi "na żywo" no przynajmniej ich kolor :wink:

PS. budujemy się w Łodzi, obecnie jesteśmy na etapie wykończeniówki (w moim przypadku wykończenówki także sił:) Niestety, ale należę do tych co przejrzą wszystko dopiero się zdecydują a co gorsza nie zawsze trafnie :evil:

Czy moglibyście polecić mi jakąś firmę w Łodzi lub okolicach sprzedającą drzwi wewnętrzne? a może kojarzycie jakiegoś stolarza, który mógłby wykonać takie drzwi? Ceny w salonach, w których byłam powalają mnie :cry: Czy można gdzieś dostać drzwi w miarę przyzwoite w dobrej cenie? Nie wiem już gdzie szukać. Chciałabym zobaczyć drzwi "na żywo" no przynajmniej ich kolor :wink:

PS. budujemy się w Łodzi, obecnie jesteśmy na etapie wykończeniówki (w moim przypadku wykończenówki także sił:) Niestety, ale należę do tych co przejrzą wszystko dopiero się zdecydują a co gorsza nie zawsze trafnie :evil:

Popatrz na tablicę ogłoszeń tam pewnie będzie coś o drzwiach.

Ja aż tak daleko nie zabrnąłem i mnie to nie interesowało jeszcze ale powinno coś tam być.

http://forum.muratordom.pl/grupa-lodzka-polecane-uslugi-i-produkty,t104043-240.htm

Popatrz na tablicę ogłoszeń tam pewnie będzie coś o drzwiach.

Ja aż tak daleko nie zabrnąłem i mnie to nie interesowało jeszcze ale powinno coś tam być.

http://forum.muratordom.pl/grupa-lodzka-polecane-uslugi-i-produkty,t104043-240.htm

W Warszawskiej Castoramie jest duzy wybór dzrzwi z różnej ,,półki", nie zwróciłem uwagi czy w Łodzi jest podobnie.Możesz tam oblukac.

Dorota Szymczak miała stolarza niedrogiego a zrobił piękne drzwi. napisz do niej, moze pomoze

jak tam targi ? warto się wybrać ? - pogoda trochę przykwaskowa :evil:

Dla nas (z małżą) wykańczających się :) było kilka kontaktów, które zebrałem (kuchnie, schody, szafy, kominki).

Poza tym jak dla mnie to bez rewelacji, nic nas nie rzuciło na kolana.

Ale to tylko nasza skromna opinia.

P.s. Niech ta zima sobie idzie, bo nic nie chce schnąć na budowie... :evil:

Witam wszystkich, którzy skończyli, są w trakcie albo zaczną się budować

Ja należę do tych ostatnich, powoli zabieram się do budowania domu koło Aleksandrowa

i stąd od razu moja prośba, czy może polecić mi:

1. firmę do przyłączenie prądu

2. firmę do przyłączenie wody

3. firmę budowlaną - prawdopodobnie w pierwszym roku będą tylko fundamenty

Z góry dziękuje za pomoc

Targi... hmmm... mogłoby byc lepiej. Rozczarowana jestem stoiskami i wiedzą merytoryczną wystawców Wavin i Kisana, Shell... dobrą techniczną informację uzyskałam od Buderusa, Carbon...

Zadziwił mnie ogrom stoiska Kano Sp.J. :lol:

A tak to bez żadnych rewelacji :roll:

Ale najfajniejsze było to, że w sobotę podchodząc do co drugiego wystawcy czuć było bardzo przetrawioną woń alko i silny aromat mięty :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Targi... hmmm... mogłoby byc lepiej. Rozczarowana jestem stoiskami i wiedzą merytoryczną wystawców Wavin i Kisana, Shell... dobrą techniczną informację uzyskałam od Buderusa, Carbon...

Zadziwił mnie ogrom stoiska Kano Sp.J. :lol:

A tak to bez żadnych rewelacji :roll:

Ale najfajniejsze było to, że w sobotę podchodząc do co drugiego wystawcy czuć było bardzo przetrawioną woń alko i silny aromat mięty :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Aż strach pomyśleć co było w niedzielę :-?

Ale faktycznie po wiedzę to niektórzy mogli by na forum się zgłosić 8)