Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Wszystkich !!!

Zwracam się z prośbą o porade w zakupie okien do naszego nowego domu. Byliśmy dzisiaj w salonie Budvar Centrum w Zgierzu, przy ul.Gałczyńskiego. Czy ktoś z Państwa kupował tam okna i jakie są opinie o tej firmie.Wybraliśmy kolor dwustronny orzech.Proszę o opinie naszego wyboru albo prosimy o podpowiedź gdzie jeszcze można kupić solidne okna.

Aaaaa Panowie i Panie, czy ktoś ma sprawdzone jakieś miejsce w łodzi lub okolicy gdzie można zakupić zdrowe roślinki do ogrodu - potrzebuję trochę owocków - porzeczki, jabłonka, wisienka... poza tym sadzonki wierzby ... i jakies coś

wiosna tuż tuż i czas się zacząć rozglądać

Sarenka, chcesz wierzbę, to przyjedź do mnie - czeka na ciebie mała 'hakuro nishiki'

http://2.bp.blogspot.com/_8OH0U312vu4/SXkOk_ovzaI/AAAAAAAAAGk/SlEEq-6RvS0/s400/Salix+integra+%27Hakuro+Nishiki%27.JPG

Ukorzeniona była dla popcarolki, ale mi się ręka "omksła" i naciąłem troszku za dużo :wink: (przeprowadzkę do Karoliny chyba przeżyła :roll: )

Mam też mandżurską, ale w formie patyka :wink: - do samodzielnego ukorzenienia (może w tym roku mi co palnie to też trochę ukorzenię).

Nadmiaru owocowych póki co nie mam, z wyjątkiem może maliny (odmiana: Polana), a jeśli chodzi o "jakieś coś", to może i być jeszcze co znalazła :wink: :lol:

Na mandżurską to ja się piszę ;-)

Jak jest w Łodzi ze śniegiem? Czy tam gdzie leżał nie ruszany to nadal leży?
A cóż to cię dobry człowieku w nasze strony przygnało? :D

(Łodziaki nie wiem czy wiecie kto nas odwiedził - określenie "dobry człowiek" pasuje do nelicznych tak dobrze jak do myszatego)

Jeśli mogę ci jakoś pomóc (roślinką, noclegiem czy choćby przerwą na kawę w ewentualnej podróży) to zapraszam :p

Yeti!

Czy wiesz, gdzie kupić karaganę Walker??? Taką z 150-170 wysoką.

Nie mam u siebie i niestety nie wiem. Jedynie w internecie widziałem, że miał to Tracz w ofercie (ale czy ma? :-? ).

Na mandżurską to ja się piszę ;-)
No to przecież wiecie, gdzie mnie szukać :wink: . Niech tylko śniegi i mrozy odpuszczą.

Yeti jakby ta wierzba wolna była to proszę pamiętaj o mnie, jakbyś chciał na wiosnę pozbyć się paru iglaków to również jestem chętna.
Jak wyżej :wink: - przypomnij się, gdy wiosna będzie już prawdziwa, a nie taka udawana :D

Jak jest w Łodzi ze śniegiem? Czy tam gdzie leżał nie ruszany to nadal leży?
A cóż to cię dobry człowieku w nasze strony przygnało? :D

(Łodziaki nie wiem czy wiecie kto nas odwiedził - określenie "dobry człowiek" pasuje do nelicznych tak dobrze jak do myszatego)

Jeśli mogę ci jakoś pomóc (roślinką, noclegiem czy choćby przerwą na kawę w ewentualnej podróży) to zapraszam :p

Yeti ja w Łodzi buduję na Skrzydlatej i przed świętami mi zima przerwała roboty i nie wiem czy się już wybierać na skończenie tego co zostało (w podpisie - OBECNIE BUDOWANY )

Jak już przyjadę czuję się zaproszony :D :D

Witam Wszystkich !!!

Zwracam się z prośbą o porade w zakupie okien do naszego nowego domu. Byliśmy dzisiaj w salonie Budvar Centrum w Zgierzu, przy ul.Gałczyńskiego. Czy ktoś z Państwa kupował tam okna i jakie są opinie o tej firmie.Wybraliśmy kolor dwustronny orzech.Proszę o opinie naszego wyboru albo prosimy o podpowiedź gdzie jeszcze można kupić solidne okna.

Kupiliśmy okna do całego domu w Budvarze, tyle, że na Rzgowskiej w Łodzi. Kolor orzech na zewnątrz i białe wewnątrz. Na razie (montowane były na przełomie sierpnia i września) jest ok, nie mam zastrzeżeń ani do montażu ani do jakości.

Pozdrawiam

Ya

Yeti ja w Łodzi buduję na Skrzydlatej i przed świętami mi zima przerwała roboty i nie wiem czy się już wybierać na skończenie tego co zostało (w podpisie - OBECNIE BUDOWANY )

niby gdzie niegdzie już coś próbują robić, dach jak ci rącki nie marzną, to pewnie można ale coś w środku to wątpie. Przypuszczam, że jeszcze śnieg, co leży w tej chałupce, nie rozpuścil się :D

niby gdzie niegdzie już coś próbują robić, dach jak ci rącki nie marzną, to pewnie można ale coś w środku to wątpie. Przypuszczam, że jeszcze śnieg, co leży w tej chałupce, nie rozpuścil się :D

Mi rączki nie marzną tylko materiał namarznięty może pękać kiedyś inwestor się uparł i przy przybijaniu łat wszystko pękało - szkoda nerwów.

A jeszcze mrozy idą więc chyba trzeba jeszcze odpuścić na trochę.

Czuj się, czuj. A spróbuj w takim razie do mnie nie przyjechać, to ja się poczuję wkurzony :wink: :lol: :lol:

Witam!

Nie orientujecie się przypadkiem gdzie w Łodzi można zakupić płytki firmy Baldocer? Będę wdzięczna za podpowiedź. Pozdrawiam :)

Ja sciagalam ze Strzelcow Opolskich, bo w okolicy Lodzi nie znalazlam.

Pozdrawiam

http://www.impero.com.pl/plytki_ceramiczne/baldocer_ceramicas.htm

firma jest z Radomia