Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 20,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I jak Wam się podoba? Trochę postów "wcieło" przy przenoszeniu itd. itp. itd. itp.....

Nie wiem .... :confused: Na razie średnio ... wolniej biega, mam problem z avatarem ... :confused:

Forum powinno być jak najprostsze wtedy działa szybko i stabilnie ... ale to moje zdanie ;)

pozdrawiam, majki

kurde, ale dali ciała z tym forum.:mad:

Jak można było wpaść na taki pomysł, żeby wywalić coś fajnego, ładnego, no może tylko wyszukiwaczka, tylko wyszukiwaczka, ale za pomocą googla się znalazło wszystko.

A teraz, linki nie działają.. (ja nie pamiętam ilu moich znajomych ma w ulubionych linki do mojego dziennika), do tego chciałem dziś kilka fotek umieścić, to mnie opluło i powiedziało że w jednym poście mogą być jedynie 4.. marne 4 sztuki. Przecież te zdjęcia jadą z mojego serwera, to po kiego licha się wtrącają do ilości zdjęć?

A tak się wyżaliłem, a przy tej okazji wszystkim budującym z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę wszystkiego naj, ale przede wszystkim dużo forsy na wykończenie i solidnych ekip na budowie. ;)

Drodzy forumowicze. Czy możecie polecić mi kogoś kto oczyści mi działkę w Łodzi. Chodzi m.in o wywóz wyciętych krzaków, przygotowanie terenu pod budowę, wyrwanie korzeni i ogólne czyszczenie terenu. Z góry dziękuje za osoby lub firmy warte polecenia. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.

swasix - my czyściliśmy sami ... też mieliśmy krzaczory, mase korzeni ( były sad ), resztki barwników ( działka po jakimś domorosłym producencie atramentów ... )

Najpier wycięliśmy wszystkie krzaki, potem paliliśmy dziadostwo, potem wyciąganie korzeni, potem wywózka ich + śmieci, potem oranie, potem bronowanie ....... jesssssssssssooooooooo ile tego było ... :p

Teraz radziłbym Ci : znajdź lokalnie koparkę, niech przyjedzie zerwie tak z 10 cm wierzchniej warstwy, wcześniej tylko powycinać co większe krzaczory, całą tą wierzchnią warstwę na kupkę, po roku jak przerobi, to będzie super ziemia, powyciągać korzenie koparką i zaorać i przebronować. Ale tylk oto co będzie później pod np. trawnik, bo to co pod domem to i tak humus głębiej do zerwania.

Zaoszczędzicie sporo własnej pracy. My się narobiliśmy, a potem i tak przyjechały koparki i zrywały ziemię pod dom ... :(

Ale to moje zdanie ;)

pozdrawiam, majki

Jakiś koszmar

Majki, może znalazłeś gdzieś opcję - pokaż moej posty???

Zamówialm kostke w interncie. Jak przyjedzie to sie pochwalę

Za to potencjalny wykonawca miał oddzwonić i cisza...