szarak 09.03.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jak sie sprawdza kostka w garażu może ktoś ma i zechce się podzielić doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abb 09.03.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Miałam w wiacie garażowej według mnie niepraktyczna.Czyści się trudniej od gresu szczególnie jeśli to są zabrudzenia tłuste np. z oleju,a takie się często zdarzają w garażu.Ja bym nie polecała.Kostka na zewnątrz jest często zmywana przez deszcz i może dlatego na zew.łatwiej ją utrzymać w czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarak 09.03.2007 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Zamierzam połozyć kostkę bezspoinową,czy trudne w utrzymaniu są tylko plamy oleju,a jak jest z wilgocią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.03.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Sam nie mam, ale moi przyjaciele mają od 5 lat i chwalą sobie takie rozwiązanieJ dom stoi na podłożu piaszczystym, dlatego nie ma problemu z wilgocią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarak 10.03.2007 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Ja zamierzam pod kostke tzn pod pokład cementowo-piaskowy położyc folie czyto dobre rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.03.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Z tego co wiem to oni nie mają folii, a 1-2 razy/rok robią gruntowne wymiatanie ( śnieg czy deszcz znakomicie wsiąka w podłoże i nie zostawia błota które trzeba za każdym razem szuflować - chyba że masz odwodnienie garażu ).J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarak 11.03.2007 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 A czy ta wsiąkająca woda nie odparowuje pózniej stopniowo i nie tworzy sie wilgoć w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 11.03.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Zamierzam połozyć kostkę bezspoinową,czy trudne w utrzymaniu są tylko plamy oleju,a jak jest z wilgocią? Można dostać informacje co tojest "kostka bezspoinowa"? Nie znam tematu, a wydaje się słowo kostka nie bardzo pasuje do słowa bezspoinowa. Może jakaś strona internetowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.03.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Tak jak napisałem podłoże piaszczyste ( nawet mocno ) a garaż ogrzewany ( tak troszkę ).J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts