Gość elutek 20.03.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 20.03.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 U mnie też biało(okolice Cieszyna) ....tak mi się jakoś smutno zrobiło ... -wiosenko gdzie TY? ? WIOSNA to moja naukochańsza pora roku -wiosną brałam ślub , wiosną przyszły na świat moje dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 21.03.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 A u mnie nieśmiało przebija się słoneczko i jest 7 stopni ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.03.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.03.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 U nas +5C , szaroburo i ponuro ale ptaszki nie daja za wygraną i od rana wiosnę oznajmiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 21.03.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 daj trochę tego słoneczka i ciepła u mnie śnieg i -1 ... Zapewniam Cię,że w niedzielę poczujesz prawdziwą wiosenkę (mam dojścia to wiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 21.03.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 CYCU - aby Twoje prognozy okazały się prawdziwe !! Nas dziś wiosna przywitała śniegiem i deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 21.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Nie narzekać mi tu ! Pięknawiosnę mielismy tej zimy to i możemy miećpiękna zimę wiosną. Zresztą wiosnę ma sie w sercu i śnieg nam nie przeszkodzi czuc się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 21.03.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Jabko skoroś taki rozradowany to prześlij mi tu trochę tych wiosenno-optymistycznych fluidów..bo u mnie ciężko jakoś z nimi.. K$#@^% !!! Co za pogoda !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 21.03.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Jabko skoroś taki rozradowany to prześlij mi tu trochę tych wiosenno-optymistycznych fluidów..bo u mnie ciężko jakoś z nimi.. ... Dziś o 22:00 Przygotuj się i ustaw na odbiór. Będę nadawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 21.03.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Dziś o 22:00 Przygotuj się i ustaw na odbiór. Będę nadawał jaki masz zasieg ? Moze zalapie sie "po drodze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 21.03.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Wiosna zmieniła zdanie i zamiast się pojawić dzisiaj pojawi się dopiero w sobotę. Ptaszki mi wszystko wyśpiewały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 21.03.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 oby, oby.... ja niestety słyszałam coć, gdzieś, w TVN, że fajnie to będzie dopiero w kwietniu... a ja chcę już!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 21.03.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 ... jaki masz zasieg ? Moze zalapie sie "po drodze" magiczne 20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 21.03.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 ... jaki masz zasieg ? Moze zalapie sie "po drodze" magiczne 20cm Nie martw się,na wiosnę wszystko rośnie Ps.bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 21.03.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 ... jaki masz zasieg ? Moze zalapie sie "po drodze" magiczne 20cm obawiam sie zaklocen przy odbiorze z racji gorzystej topografii, szczegolnie gornych partii mojego terenu przy jednoszesnym spadku temperatury wokol Trza czekac wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 21.03.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 ... obawiam sie zaklocen przy odbiorze z racji gorzystej topografii, szczegolnie gornych partii mojego terenu przy jednoszesnym spadku temperatury wokol ... Topografia jest bardzo korzystna. Już natura o tym pomyslała. A że w górnych partiach jest chłodniej niz w dolnych to normalne. Spadek temperatury na zewnątrz jest mało ważny gdyż istnieją inne bardziej znaczące czynniki wpływające na temperature podczas przesyłu energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 21.03.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Topografia jest bardzo korzystna. Już natura o tym pomyslała. A że w górnych partiach jest chłodniej niz w dolnych to normalne. Spadek temperatury na zewnątrz jest mało ważny gdyż istnieją inne bardziej znaczące czynniki wpływające na temperature podczas przesyłu energii Jablko, twoja stacja nadawcza jest jak widac doswiadczona w temacie przesylu. Dziewczyny, czas stroic odbiorniki... Jablko, to jest ..,chcialam powiedziec..wiosna nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 22.03.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 od kwietnia temp. powyzej 20st.C CUDO !!! http://www.twojapogoda.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.03.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 ... Dziewczyny, czas stroic odbiorniki... Jablko, to jest ..,chcialam powiedziec..wiosna nadchodzi Ja tam nic nie wiem...koledzy mi opowiadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts