bratki 09.03.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 "Wiosna, człowiek rozporkiem myśli!" - mawiał mój kolega tyleż nieparlamentarnie co radośnie. Kiedy w radiu Grechuta zaśpiewał "wiosna, wiosna", pod to słoneczko i pod ten zapach ziemi odtajałej, to też mi się tak jakoś... nieprzyzwoicie zrobiło. A Was rusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 09.03.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 rusza rusza - już Wojktkowi się tłumaczyłam - bo za duzo o swych walorach pisałam w innym wątku...że piękna, powabna, wyjątkowa, że obdarowuję swego kochanka niepowtarzalnymi uniesieniami... i poza forum też mi wszystko zwisa i dynda - i chce mi się tańczyć, kochać, , i mam dystans którego wczoraj zabrakło... i chce mi się chcieć, i się częściej uśmiecham - życie jest piękne, seksowne, czekam na ciepłe dni- czekam na ten przemiły moment kiedy czuję jak krew w mym ciele rozrzedza dobry alkohol sączony w ciepły wieczór, a wokół pachnie świeżoskoszoną trawą, macierzanką, bzem, i leciutki wiaterek we włosach, i spiew ptaków, świerszczy...(wersja bez alkoholu ...też może być )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.03.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Mam to samo (w męskiej wersji) ... no może oprócz tego wiatru we włosach bo głowa łysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.03.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 o jaa - serio - dzisiaj myślałam nad założeniem wątku o tym samym tytule !! Od rana ta piosnka chodzi mi po głowie Mnie rusza i to baardzo !! Żyć się chce, wszystko lepiej wygląda, problemy stają się jakieś malutkie i samo ciśnie się na usta - życie jest piękne !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 a ja jestem jakaś wqrzona, że wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.03.2007 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Skupić się na robocie nie mogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.03.2007 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 a ja jestem jakaś wqrzona, że wiosna idzie A to czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.03.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Skupić się na robocie nie mogę! A ja wręcz przeciwnie. Zaczynam mieć energię do działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 a ja jestem jakaś wqrzona, że wiosna idzie A to czemu? no własnie - bo szanowny dzisaj rusza na narty do Włoch - bo całą łąkę skopały mi nornice i krety - bo nie mam szans na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.03.2007 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 a ja jestem jakaś wqrzona, że wiosna idzie A to czemu? no własnie - bo szanowny dzisaj rusza na narty do Włoch - bo całą łąkę skopały mi nornice i krety - bo nie mam szans na urlop No najgorsza to ta rejterada szanownego, bardzo niesłuszna okoliczność! Zważywszy. Nornicom przebacz - też czują wiosnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 a ja jestem jakaś wqrzona, że wiosna idzie A to czemu? no własnie - bo szanowny dzisaj rusza na narty do Włoch - bo całą łąkę skopały mi nornice i krety - bo nie mam szans na urlop No najgorsza to ta rejterada szanownego, bardzo niesłuszna okoliczność! Zważywszy. Nornicom przebacz - też czują wiosnę! nie ma przebacz krokusy mi wpierniczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.03.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 a ja jestem jakaś wqrzona, że wiosna idzie A to czemu? no własnie - bo szanowny dzisaj rusza na narty do Włoch - bo całą łąkę skopały mi nornice i krety - bo nie mam szans na urlop Majka u mnie prawie tak samo z tą tylko różnicą, że mój wygrzewa się teraz w ciepłych źródłach na Słowacji, a moja łąka została zamieniona przez nornice i krety w pole orne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.03.2007 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 a ja jestem jakaś wqrzona, że wiosna idzie A to czemu? no własnie - bo szanowny dzisaj rusza na narty do Włoch - bo całą łąkę skopały mi nornice i krety - bo nie mam szans na urlop No najgorsza to ta rejterada szanownego, bardzo niesłuszna okoliczność! Zważywszy. Nornicom przebacz - też czują wiosnę! nie ma przebacz krokusy mi wpierniczają To się nie martw! Same się wykończą , bo krokusy to chyba trucizna (a może sasanka? , no któryś z tych wiosennych truje. Tak jak konwalia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.03.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Dziewczyny - macie jeszcze WEEK-END-yyyy No może tu nart nie ma, ale można zacząć przynajmniej od ciepłej kąpieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Dziewczyny - macie jeszcze WEEK-END-yyyy No może tu nart nie ma, ale można zacząć przynajmniej od ciepłej kąpieli... ty mi nie podpadaj bo malediwy utopię Mam nowego pracownika, wszystkie weekendy muszem pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.03.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Dziewczyny - macie jeszcze WEEK-END-yyyy No może tu nart nie ma, ale można zacząć przynajmniej od ciepłej kąpieli... I liczyć na więcej słońca. Generalnie jak jest slonecznie i uda mi się wstać parę minut wcześniej, ze trochę nacieszyć się śpiewem ptaków i innymi takimi przed wyjściem do pracy to jest ok., ale dziś u mnie pochmurno w dodatku zaspałam do pracy więc i nastrój taki mi się udzielił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 09.03.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Wiosna przyszła z tą swoją zielenią blade toto , niemrawe , brudzi zanim jakie kwiatki wystrzelą to nastęka się , namarudzi... No i co ,że ptacy wrócili? No i co , że fruwają w parkach? -tyle że w jakich drzewach czy hebziach z przeproszeniem złożą swe jajka Te zającki , królicki ,kacuski wszędzie- w lasach , po łąkach , po domach Mam się cieszyć, że "budzi się życie" - mam się cieszyć, że budzi się komar? Przyszła wiosna z tą swoją nadzieją blade toto, niemrawo się dłubie Pytam - czemu NA SZCZĘŚCIE? Pytam - czemu NAJBARDZIEJ? Pytam-...czemu ja tak to lubię? Andrzej Poniedzielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.03.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Wiosna - cieplejszy wieje wiatr, Wiosna - znów nam ubyło lat, Wiosna, wiosna w koło, rozkwitły bzyyyyy....... Jak ja się cieszę, że słońce mocno świeci, nie jest zimno, nie muszę zakładać kozaków i grubych kurtek, czapek, rękawiczek i szalików!!!! I mam dużo energii! - wczoraj zdałam egzamin na prawko http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/3051_DSCN0460.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.03.2007 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Skupić się na robocie nie mogę! A ja wręcz przeciwnie. Zaczynam mieć energię do działania. Energii też mam mnóstwo, tylko z ukierunkowaniem... gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.03.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Skupić się na robocie nie mogę! A ja wręcz przeciwnie. Zaczynam mieć energię do działania. Energii też mam mnóstwo, tylko z ukierunkowaniem... gorzej. Ale ważne, że ją masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts