gosia888 09.03.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam,od tygodnia przeglądam to forum ale jeszcze się nie przedstawiłam.Zamierzam wybudowac dom ale nie bardzo sie orientuje w tym wszystkim. Na razie mamy dzialke 20x46m no i pomysl na jeden projekt. Projekt nie jest na 100% wybrany ale najbardziej mi sie podoba no i przede wszystkim jest tani a takiego szukam no i ma 90m2 a na trzyosobową rodzine to w sam raz.http://www.studioatrium.net/projekt-domu-GL-282,302,61,opis.html Co do postepow mojej pracy to w sobote idziemy do architekta zobaczymy co powie o tym projekcie, zalatwiamy powoli papierki no i bedziemy chcieli uzyskac zaraz pozwolenie na budowe. Na szczescie plan zagospodarowania przestrzennego mamy juz. Myslalam zeby w tym roku wybudowac stan surowy,ale nie wiem czy znajde ekipe do tej pory. Caly czas mam cicha nadzieje ze moze znajde jakichs murarzy na jesien. A jak nie to tylko papierki i doprowadzenie pradu w tym roku no i fundamenty a reszta za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.03.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Aloha! Dobrze wybrałaś!!!!!!! Jeszcze tylko gębulka w gębach i rejestracja 100 procentowa!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.03.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam w imieniu Komitetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.03.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 To jak Ty nas "gorąco" to ja też witam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 09.03.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 dziękuje bardzo za tak serdeczne powitanie. A wasze gęby juz troche przejrzałam i jak znajde swojej to zamieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts