Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Twoje posty na tym forum są jak najbardziej uzasadnione. Miejmy nadzieję że inni wezmą sobie do serca twoje słowa. Z twoich postów wynika ostrzeżenie przed producentem a nie oknami drewnianymi. Chyba już zdążyłeś zauważyć że na tym forum współczucia i pomocy nie masz co oczekiwać. Stawiane tobie zarzuty o tendencyjności, o potępieniu okien drewnianych są nie na miejscu. Najlepiej gdybyś pozostał ze swoim problemem sam na sam. To inni mają monopol na wiedzę, każdy inny jest tendencyjny, złośliwy, bez dobrego smaku.

tatko - sam nie wiesz co piszesz... Zobacz jak wyglądają posty którymi mariof podbija wątki:

jak drewniane to zobacz tu (link poniżej)
W linku faktycznie opisuje swoje perypetie i mu współczujemy, ale co więcej możemy zrobić? Nawaliś właścicielowi firmy?

Ze sposobu podbicia wynika, że prezy oknach innych niż drewniane to by go nie spotkało. Czy to nie jest tendencyjne? Jego problem wiąże się z materiałem z którego wykonano okna czy z podejściem firmy która je wykonała? tatko - pomyśl zanim coś napiszesz. Nieuczciwe firmy trzeba piętnować, ale w ten sposób by nie zafałszowywać obrazu grupy produktów.

https://forum.murator.pl/topic/7401-okna-drewniane/page/4/#findComment-815980

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sorry albo ja czegoś tu nie rozumiem albo wy rozmijacie się z prawdą. Nie odczytuję w postach mariof potępienia produktu jakim jest okno drewniane. Ostrzega tylko przed konkretną firmą. Posty owszem może dużo ale umieszcza w mjejsach gdzie zainteresowani piszą o oknach drewnianych. Gdzie ma je umieszczać przy rurach chyba nie. Jego ocena jest jak najbardziej obiektywna. Ciekwawy jestem jakbyście zareagowali gdyby wasze marzenia prysły przez kogoś tam. Zamiast .............. lepiej pomoglibyście mariof jeśli macie sposoby.

Luc Skywalker o konkretach może napisać mariof. Ja mogę tylko wspólczuć i poszukać rozwiązania problemu.

Jareko zamieszczone linki nie dotyczą ciebie tylko podejścia do pewnych tematów. To że rozumiesz je inaczej, to że odczytujesz je inaczej niż ja to już twój problem. Wielka szkoda że nie zdążyłeś przeczytać postów pewnego forumowicza na twój temat. Napisał w sobotę wieczorem rano w

niedzielę wykasował.

Rafałek uwierz mi wiem co piszę i mówię. Tak jak mariof ja również nie piętnuję okien drewnianych. Ktoś napisał że to co dobre musi kosztować. Uwierz cena okien drewnianych wynika zupełnie z czego innego. Każdy producent zakłada pewien procent kosztów reklamacji i nie jest to cyfra jednoliczbowa. W odróznieniu od sprzedających wyłącznie drewniane okna uczciwie mówię co może ich spotkać. Powtórzę może ale nie musi. Jeśli podjął taką decyzję ja nie chcę jej zmieniać. Jest mi zupełnie obojętne na jakich oknach zarobię. Lubię mieć święty spokój, aby uniknąć takich sytuacji w jakiej znalazł się mariof.

Mariof trzymaj się.

https://forum.murator.pl/topic/7401-okna-drewniane/page/4/#findComment-816198

...Jareko..... Wielka szkoda że nie zdążyłeś przeczytać postów pewnego forumowicza na twój temat. Napisał w sobotę wieczorem rano w niedzielę wykasował.....

tez tego zaluje

A wiesz dlaczego?

By pozniej wlasnie tego typu postow jak twoj na swoj temat nie czytac.

Albo ma sie odwage i pozostawia slowa wypowiedziane pod czyims adresem albo jest sie tchorzem. I podobnie oceniam Twoje postepowanie - bez konkretow,bez nicka, bez linka, bez twarzy..........

To tyle w tym teamcie

Co do reszty - jak widze nawet obiektywne i bezstronne spojrzenie na watek ukazane tu przez rafalka i kilku innych forumowiczow jest pretekstem do kolejnej Twojej autoreklamy i brakiem zrozumienia dla odbioru konkretnych slow przez innych.

tatko - badz sobie najlepszy - mozesz zajac moje miejsce - ale poki co w ani jednym twoim poscie faktycznej porady jak jakis konkretny problem rozwiazac nie znalazlem. Ale moze slepy jestem?

I mam juz gdzies :lol: Twoja nagonke na mnie i posty na moj temat

https://forum.murator.pl/topic/7401-okna-drewniane/page/4/#findComment-817426

W przciwieństwie do inych nie oceniam nikogo. Nigdy tego nie robiłem i nie będę robił. Każdy ma wolny wybór i nic mi do tego. Pisząc podaję tylko i wyłącznie konkrety tam gzie pytanie postawione jest wprost. Na pytanie jakie okna odpowiadam wprost. Oczywiście spotyka się to ze znudzeniem i niechęcią. Na temat WK odpowiadam wprost zrozumiale dla każdego bez wdawania się w naukowe polemiki itd, itd. To też spotyka się z drwiną. Przykro mi że nie podaję żadnego linka. Poprostu nie mam strony www, nie stać mnie na nią. Każdy kto chce może otrzymać informacje na mój temat. Z tego co wiem podawanie na forum tego typu informacji (reklamy) jest zabronione. Nik jest jak najbardziej trafny związany z tym co jest dla mnie najważniejsze i najcenniejsze, dla kogo pracuję i dla kogo mogę zrobić wszystko - dwójka cudownych dzieci. Tatko tak mnie nazywają moje dzieci.

Kiedyś znajdę czas i wybiorę z tego forum wątki dotyczące jak to zostało nazwane nagonką. Niech inni to ocenią.

Pozdrawiam

https://forum.murator.pl/topic/7401-okna-drewniane/page/4/#findComment-817866