Anoolka 09.03.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Tu możecie komentować mój dziennik budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 09.03.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam!jestem z Koszalina , gdzie kupiłaś działkę? Mam działkę w Niekłonicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoolka 09.03.2007 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Mam działkę w Kędzierzynie, to jak się na Sianów jedzie i w lewo w las. Miło spotkać jakiegoś ziomalka. A ty już się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 10.03.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Witaj .Bajkowy to był mój faworyt ale niestety przegrał po wnikliwej analizie z z14(który też nie jest doskonały), szukalismy projektu który wymaga jak naj mniej poprawek wiadomo koszty , i dlatego wybór padł na z 14 . Będe śledzić postępy w Twoich pracach bo oba domki mają tę samą bryłę . a tak ogólnie to pozdrawiam z połudna polski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.03.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dołączam się do czytaczy Twoich przygód budowlanych ... Poczekam na ten kosztorys, może mi humor poprawi, a ajk nie to wezmę łopatkę i pójdę na działkę zakopać swoje marzenia Anoolka czekanie to rzecz straszna, wiem coś o tym, ale nie możesz nakręcać się "negatywnymi emocjami" ... Będzie dobrze !!! Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoolka 15.03.2007 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dziękuję za wsparcie. Pewnie to takie chwilowe huśtawki, choć kto wie. Pewnie osoby mojego pokroju (czyt. "rozchwiane emocjonalnie" lub z takimi skłonnościami) nie powinny brać się za takie wielkie przedsięwzięcia. Ale moja druga osobowość mówi mi, że jednak będzie dobrze, musi, bo jak nie to chyba wyjadę z tego kraju do takiego jednego, który mi się marzy. Ale poczekam, musi być dobrze. Pozdrawiam wszystkich którzy są ze mną. Nie dajmy się zwariować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 21.04.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Anoolka, miło Cie było widzieć na forum Grupy Podlaskiej.Postanowiłem zajrzeć do Twojego dziennika i- przyznam- spodobał mi się styl, w jakim go piszesz więc pewnie zagoszczę w Twoich komentarzach na dłużej. Trzymam kciuki za oczyszczalnię, ja tez mam ją w planach ale warunki gruntowe duuuuzo lepsze. Pozdrowienia ze słonecznego (choć wietrznego) Podlasia! Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoolka 21.04.2007 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Dziękuję za miłe słowa. Nam budującym jest to bardzo potrzebne. Robinie ja również przeczytałam cały twój dziennik, chyba jako pierwszy na forum i czytam go na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 25.04.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Wczoraj przeszłam sie po kilku hurtowniach w Koszalinie i to co usłyszałam troche mnie zmartwiło "nie przyjmujemy zamówień , nic nie mamy nie wiadomo kiedy będzie " pochodź i się popytaj bo to jest poprostu paranoja co się dzieje Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoolka 25.04.2007 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Nie wiem jak jest.Będę coś myśleć w czerwcu. Ale i tak będę chodzić z moim znajomym który ma swoja firmę, praktycznie to on będzie mi wszystko organizował. Ma tez zarejestrowana firmę w Niemczech wiec jak nie tu to może tam.Wiem że może tak być, ale nie chcę się nakręcać i tak nie zacznę wcześniej niż wrzesień/październik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts