braza 15.01.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Dołaczam do Gagaty, dzwoń!!! Mailami to się później można wymienić, na początku najlepsza rozmowa! Też odśnieżałam, różnica jednak polega na tym, że ja się z tego nie cieszę :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 15.01.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 A ja nie odśnieżam ...tak jest najpiękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.01.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Też nie odśnieżam. Nawet Romek1950 nie odśnieża...na razie.... Ale NA RAZIE nie pada (od wczoraj).... I teraz jest idealnie ... tylko ciut za zimno... wystarczyłoby - 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 ja tez nie odsiezam, ciagnik gminny odsnieza;) fajnie jest i przejezdnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2013 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Jamlesik - wstyd się przyznać, ale ja NIE MAM gumofilców. Mam za to baaardzo wiekowe śniegowce, mają teraz już jakieś 30 lat! Dostałam je w czasach studenckich, typowe buty śniegowe, szwedzkie, więc nieprawdopodobnie dobrej jakości. Służą mi do dziś, choć mocno już nadszarpnięte zębem czasu. Ale nadal są cieplutkie i szczelne. Właściwie to chyba powinnam je zgłosić do Księgi Rekordów Guinnessa - najdłużej używane buty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2013 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 No i miałam odsnieżać, ale... nie poodśnieżam sobie. Jedna Pani zamówiła mąkę orkiszową razową BIO, no to produkujemy... A poniewaz czynność jest dość pracochłonna, to oboje wyglądamy już z Sołtysem jak rasowi młynarze! Z tym, że mąka orkiszowa pełna jest nie biała, tylko taka... beżowa, bo zawiera wszystkie części ziarna (oczywiście plewy nie, to nie ziarno), nie tylko najbielsze wnętrze. Coś czuję, że Sołtys ma ochotę w kuchni z tą mąką poszaleć, już po obiedzie wziął mojego starego kochanego lapka (teraz JEGO lapka ) i widziałam, że szuka przepisów z mąką orkiszową. Ojjj, będzie się działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.01.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Depesiu to wy takie cuda tez robicie??? Czemu ty tak daleko mieszkasz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2013 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 No co Ty, nie tak znowu daleko! Jak A4 jechać (a to prawie pod mój dom, zostaje jakies 10 km poza autostradą), to 3 godzinki, max 4 i się jest! Tam z Waszych stron to mnóstwo ludzi do nas na wywczasy przyjeżdża, główny target naszych gości! Poza tym - jak coś, to zawsze jeszcze poczta jest, wysłać też dajemy radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.01.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Chliba musi:yes: że z tej mąki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 ja tez nie odsiezam, ciagnik gminny odsnieza;) fajnie jest i przejezdnie ooo tak, zaczęła się walka z ciągnikiem, który czyha za rogiem aż my odsnieżymy. CZłowiek wchodzi do domu a on cichutko zza tego rogu i dawaj spychać śnieg z połowy ulicy pod naszą bramę. Żeby nam się nie nudziło przypadkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.01.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 No u nas też pług i odśnieżarka śmigają. Ale na razie nie ma po co - śniegu w sam raz i nic robić nie trzeba.A co do odśnieżania między domem a bramą... to już inna bajka, ale szufla jeszcze nie użyta była - no naprawdę nie ma po co:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2013 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Nooo, a tyle płaczu było, że to białe... !!! Sołtys właśnie pater noster zaliczył. Jak naznosić do domu, misek, miseczek, pojemników, pojemnniczków, sit, siteczek - to zajmuje mu 15 minut. Ale POWYNOSIĆ na miejsce - nieeee, przecież to samo wraca!!! Cholera mnie wzięła, jak zobaczyłam kuchnię. Co mogłam, zabrałam za jednym kursem do stodoły po mieleniu orkiszu (uff, skończyliśmy...). Mówię mu: to zwiń tę resztę, żeby w chałupie nie wyglądało jak we młynie. To on ...pozsuwał tę resztę na jeden koniec stołu!!! Jestem oburzona. Idę się wytrzepać z mąki orkiszowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 15.01.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Mój Hrabia miał orgazm kubków smakowych przy obiedzie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Sołtys mądry Chłop jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.01.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 ooo tak, zaczęła się walka z ciągnikiem, który czyha za rogiem aż my odsnieżymy. CZłowiek wchodzi do domu a on cichutko zza tego rogu i dawaj spychać śnieg z połowy ulicy pod naszą bramę. Żeby nam się nie nudziło przypadkiem... łee to nasz logiczny jakis, poza tym ze czesto przyjezdza to dzis rano jak zobaczyl, ze wal przed brama zrobil (sila woli musial jak droge odsniezyl) to przestawil sie ladnie i ta swoja lycha zabral caly wal sniegowy i zrobil przejazd. sama w szoku bylam, ze pomyslal i ze mu sie chialo. na odsiezacza nie mam co narzekac juz 3 zime. tak wiec my mozemy sie ponudzic bo podjazd i drozki na posesji juz odsniezone, ale to minuta osiem z ta lopata na kolkach, nie meczy i calkiem przyjemy umiarkowany ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Relka - a coś Ty Hrabiemu podała, że paroksyzmów, tfu, orgazmów dostał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 15.01.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 nic specjalnego zostało mi rosołu, ale mało ...więc przecedziłam , wrzuciłam marchewkę , cebule pieczoną, pietruszkę, kapustę i seler z tego rosołu i mięso czyli indyka i kurczaka .....zmiksowałam, curry, pieprz świeżo mielony .....miałam jeszcze iść w jakieś cytrusy, ale że zrobiłam grzanki czosnkowe, to na tym poprzestałam ...na miseczkę wycisnęłam ząbek czosnku na grypę i zalałam tym kremem i kawał rosołowego wołu na zagrychę fajne było :rolleyes:dostał orgazmu i co ? nici ......:Pmecz ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.01.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 oj tam, oj tam, dwa orgazmy w barszcz to za dużo, Hrabia po pierwszym musi odpocząć i sił nabrać, a jak to najlepiej zrobić? oglądając mecz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 15.01.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Witaj Daaaawno nie zagladałam na forum muratora,jakoś nie mogłam się przełamać po tych zmianach. Weszłam trochę z tęsknoty i z ciekawości.. Zobaczyłam znajome nicki i chyba znowu będę zagladać. Pozdrawiam Cię serdecznie. Stara forumowiczka andzik:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Relcia.. jak już Hrabia tego orgazmu dostał.. to następny może być za miesiąc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts