Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u nas też nasypało na meter chyba. Ale jakby przestało wiać.

W każdym razie mąż mi radzi nie wyjeżdżać z domu, bo podobno mam niskie zawieszenie.

Cokolwiek ma na myśli ;)

a ..sprawdziłam w meteo i podają, że np. 15.12 ma być 12C . Plus znaczy :rolleyes: Cuda Panie, cuda.

Nooo, wiedziałam, że jak trzymam kciuki, to musi się udać! :D

A tak na poważnie to bardzo się cieszę, że wszystko ok i że wrócił cało i bezpiecznie! :yes:

Wciąż dmucha, złe jakieś rzeczywiście.

Na szczęście prądu już nie zabiera od paru godzin. :D

Witaj Gospodyni :-) Strasznie zajeta jestem, wiec doczytuje jak dam rade ... U nas tez wialo i padalo ... Na szczescie juz przestalo :-) cieszy mnie to ogromnie. Czas sie pakowac, bo za trzy dni wybywamy i aby loty odwolane nie byly :-)

Majusia do zdrowia dochodzi. Jest juz ok, ale tylko my wiemy jak bylo zle ... Cale 6 tygodni szpik nie chcial podjac wlasciwej pracy ... Mysle , ze zrobilismy wszystko i jakos sie udalo :-) Wracamy do normalnosci i zdrowia.

W srode lecimy troche odpoczac. Wynajelam cudny i artystyczny apartament na Montmartre , zaledwie 200 m od Sacré-Cœur. Musze sie zrestetowac i poczuc na nowo ze zyje ... Rano bede saczyc cafe creme z crossistantem, potem pozwiedzam to i owo, a na koniec wchlone crepes u Josseline.

Buziaki zostawiam i ide sie pakowac :-)

Oooo, Ambercia! :D

Jak się cieszę, że Majusia zdrowieje, myslałam o Was często! :hug:

No i kochana - proszę pozdrowić Paryż ode mnie, proszę zrobić setki cudownych zdjęć i proszę chociaż kilka na pw przysłać, dobrze?

Bo ja jeszcze dłuuuuugo tam nie pojadę, a pojechałoby się, oj, pojechało... ;)

Kieckę fajną sobie kupiłam. :D

Prościuteńka dzianinowa czarna sukienka, za kolano, z lekkim golfem, bez żadnych ozdób i dodatków.

Świetna, bardzo jestem zadowolona!

Pewna jestem, ze w takiej kiecce wygladasz oblednie :-) I z klasa! Taki fason i kolor sa ponadczasowe. Zmieniasz dodatki i oblecisz w niej i oficjalne spotkanie i impreze u znajomych, a jak trzeba to bedzie codzienna biurowa/urzedowa albo na zakupy :yes:

BTW tutaj zapodam, bo nie wiem gdzie ;) Jakby ktos o dobrym sercu chcial 8-tygodniowego, rodowodowego szczeniaka unikatowej rasy Curly Coated Retriever za free, to prosze o info. Piesek jest zaszczepiony, tlusciutki i super socjalny :yes:

O - taki niuniek:

http://www.i-love-dogs.com/images/breeds/Curly-Coated-Retriever.jpg

Widziałam, że czarne też bywają. :)

Jakby nie Karo, głupek jeden, to bym wzięła, ale Karo tego nie wytrzyma...

Poza tym - chyba i retriever nie byłby szczęsliwy, mieszkając w budzie na dworze. :rolleyes:

Ale może ktoś przeczyta i będzie chętny. :D

A w kiecce rzeczywiście nieźle wyglądam, no ale jak tu źle wyglądac w takim fasonie i kolorze!

I to prawda, że i na wyjście do znajomych się nada i do wyjazdów "służbowych" do władz samorządowych i do wygodnego pomykania zimą po domu.

Bardzo uniwersalna. :yes:

U wszystkich ładny śnieg, a u mnie... :(

Doopa.

I dobrze, bo nie muszę w tym zimnie odśnieżać! :rotfl:

No słodziak, trochę do owieczki podobny :) Mam nadzieję, że nie obraziłby się za to porównanie.

Nie nadaje się do mieszkania na dworze , nie nie. Nie ma podszerstka .

No i w ogóle tego ;)

Nie chcę się chwalić , ale u mnie są metrowe zaspy :) I piękne słońce było dzisiaj.

I trzy konie zwiały z wybiegu przy stajni i tarzały się w śniegu (o, rymuję ) na łące - słońce to czyni cuda :rolleyes:

Amber - miłego Paryża. Nie szalej z zakupami , bo w styczniu wszystko będzie można za pół ceny kupić ;)

Depsiu - gratuluję zakupu, masz kiecę na różne okoliczności :) W www nabyłaś ?

Prześliczny karakuł ale mnie by chyba mąż wymeldował z domu... niestety, mam świadomość, że ja bym wzięła a pilnować szczeniaka musiałby on, bo mnie ciągle w domu nie ma :)

fajny ten sceniacek :lol: żeby nie moja ruda to bym chętnie przygarnęła :)

u Markoci pytałam ale i tu zapytam ;) poszukuję jakiegoś sprawdzonego przepisu na pierniczki coby szybko się robiły i jeszcze szybciej zjeść dały znaczy mięciutkie były ;)