DPS 06.12.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Tarciu, trzymam kciuki, żeby Mąż spokojnie i bezpiecznie dotarł do domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.12.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 u nas też nasypało na meter chyba. Ale jakby przestało wiać. W każdym razie mąż mi radzi nie wyjeżdżać z domu, bo podobno mam niskie zawieszenie. Cokolwiek ma na myśli a ..sprawdziłam w meteo i podają, że np. 15.12 ma być 12C . Plus znaczy Cuda Panie, cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 No i niech już będzie to 12. Na mrozy jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.12.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 U mnie pizga śniegiem i wiatr wyje za oknem.... na dokładkę coś zeżarło 1 fazę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 wrocilo moje szczęście cale i zdrowe, zapodalam mu zupinke i poczul się od razu lepiej. ale widze, ze jest zmeczony jak stonka po oprysku. uff, jesteśmy w komplecie można sobie piffko szczelic na rozpoczęcie łikendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.12.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 wiecie co, ten mój mezowaty jest niemożliwy, poszedł maty na ogrodzeniu naprawiac:bash:jakby do jutra nie mogly poczekać trochę poszarpane:rolleyes: to tylko wiklinowe maty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Nooo, wiedziałam, że jak trzymam kciuki, to musi się udać! A tak na poważnie to bardzo się cieszę, że wszystko ok i że wrócił cało i bezpiecznie! Wciąż dmucha, złe jakieś rzeczywiście. Na szczęście prądu już nie zabiera od paru godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.12.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Witaj Gospodyni Strasznie zajeta jestem, wiec doczytuje jak dam rade ... U nas tez wialo i padalo ... Na szczescie juz przestalo cieszy mnie to ogromnie. Czas sie pakowac, bo za trzy dni wybywamy i aby loty odwolane nie byly Majusia do zdrowia dochodzi. Jest juz ok, ale tylko my wiemy jak bylo zle ... Cale 6 tygodni szpik nie chcial podjac wlasciwej pracy ... Mysle , ze zrobilismy wszystko i jakos sie udalo Wracamy do normalnosci i zdrowia. W srode lecimy troche odpoczac. Wynajelam cudny i artystyczny apartament na Montmartre , zaledwie 200 m od Sacré-Cœur. Musze sie zrestetowac i poczuc na nowo ze zyje ... Rano bede saczyc cafe creme z crossistantem, potem pozwiedzam to i owo, a na koniec wchlone crepes u Josseline. Buziaki zostawiam i ide sie pakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Oooo, Ambercia! Jak się cieszę, że Majusia zdrowieje, myslałam o Was często! No i kochana - proszę pozdrowić Paryż ode mnie, proszę zrobić setki cudownych zdjęć i proszę chociaż kilka na pw przysłać, dobrze? Bo ja jeszcze dłuuuuugo tam nie pojadę, a pojechałoby się, oj, pojechało... Kieckę fajną sobie kupiłam. Prościuteńka dzianinowa czarna sukienka, za kolano, z lekkim golfem, bez żadnych ozdób i dodatków. Świetna, bardzo jestem zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.12.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 W taką zadymę byłaś po kieckę?Super, teraz w niej obejrzyj Sobie "O północy w Paryżu":))).Dla mnie już tylko "darcie pierza"...)) Mam od kilku dni pod opieka posokowca siostry- stwierdzam,że to zrównoważona rasa,fajny ,łagodny pies:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.12.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Pewna jestem, ze w takiej kiecce wygladasz oblednie I z klasa! Taki fason i kolor sa ponadczasowe. Zmieniasz dodatki i oblecisz w niej i oficjalne spotkanie i impreze u znajomych, a jak trzeba to bedzie codzienna biurowa/urzedowa albo na zakupy BTW tutaj zapodam, bo nie wiem gdzie Jakby ktos o dobrym sercu chcial 8-tygodniowego, rodowodowego szczeniaka unikatowej rasy Curly Coated Retriever za free, to prosze o info. Piesek jest zaszczepiony, tlusciutki i super socjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 O - taki niuniek: http://www.i-love-dogs.com/images/breeds/Curly-Coated-Retriever.jpg Widziałam, że czarne też bywają. Jakby nie Karo, głupek jeden, to bym wzięła, ale Karo tego nie wytrzyma... Poza tym - chyba i retriever nie byłby szczęsliwy, mieszkając w budzie na dworze. Ale może ktoś przeczyta i będzie chętny. A w kiecce rzeczywiście nieźle wyglądam, no ale jak tu źle wyglądac w takim fasonie i kolorze! I to prawda, że i na wyjście do znajomych się nada i do wyjazdów "służbowych" do władz samorządowych i do wygodnego pomykania zimą po domu. Bardzo uniwersalna. U wszystkich ładny śnieg, a u mnie... Doopa. I dobrze, bo nie muszę w tym zimnie odśnieżać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Piękny!!! U mnie jednak odpada, to myśliwskie psy a z nas nikt nie poluje, las dookoła, szkoda by było, żeby gdzieś pognał .... Amberciu, uściskaj Majutka i życzę Wam wspaniałego odpoczynku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.12.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 No słodziak, trochę do owieczki podobny Mam nadzieję, że nie obraziłby się za to porównanie. Nie nadaje się do mieszkania na dworze , nie nie. Nie ma podszerstka . No i w ogóle tego Nie chcę się chwalić , ale u mnie są metrowe zaspy I piękne słońce było dzisiaj. I trzy konie zwiały z wybiegu przy stajni i tarzały się w śniegu (o, rymuję ) na łące - słońce to czyni cuda Amber - miłego Paryża. Nie szalej z zakupami , bo w styczniu wszystko będzie można za pół ceny kupić Depsiu - gratuluję zakupu, masz kiecę na różne okoliczności W www nabyłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.12.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Anetka ... nie becz ... u mnie tez śniegu "ni ma", że o zaspach nawet nie wspomnę ps - trawę wczoraj musiałem skosić Edytowane 8 Grudnia 2013 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.12.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Prześliczny karakuł ale mnie by chyba mąż wymeldował z domu... niestety, mam świadomość, że ja bym wzięła a pilnować szczeniaka musiałby on, bo mnie ciągle w domu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.12.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ale sfilcowany... Mam śniegu ponad moje potrzeby... Depsia, może kcesz nadmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.12.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ja tylko donieść chciałam, że przepis z bloga na gotowany schabik przepisany i na święta zrobić zamierzam. Dzięki Depesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.12.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Dzień doberek. U mnie śniegu było ciutkę ale za to ślizgawica była, że samochodziki na ulicy w każdym kierunku zarzucało. Za to wczoraj słoneczko piękne ino w zadek zimno mi było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 fajny ten sceniacek żeby nie moja ruda to bym chętnie przygarnęła u Markoci pytałam ale i tu zapytam poszukuję jakiegoś sprawdzonego przepisu na pierniczki coby szybko się robiły i jeszcze szybciej zjeść dały znaczy mięciutkie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts