wu 18.07.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 aby chocia jaką fotkę na smaczek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.07.2014 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Foty chyba dadzą... a moze nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.07.2014 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 no to cyk Imieninowego ... również "wszystko obchodzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.07.2014 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Szefie , spasteryzowałam koktajtówki wedle Twego przepisu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Cheffie, a co myślisz o zrobieniu kurek w zalewie musztardowej - takiej, jak się ogórki "kozackie" robi? Taki mi pomysł przyszedł dzisiaj do głowy, to chyba wina wysokiej temperatury ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.07.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 DPS-iu,jak się w Afryce robi sery?W pocie czoła?:)Napisz jak afrykańskie smakują:)Wspaniałych nastrojów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.07.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 czyli takie z potem? no, jakieś enzymy w tym pocie są, może szybciej dojrzewają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 19.07.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 od razu wychodzą im sery pleśniowe, mocno waniające:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.07.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Niec się do jutra nie dowiemy... czekać trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.07.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Szefie , spasteryzowałam koktajtówki wedle Twego przepisu... będą "jak znalazł" na po sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.07.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Cheffie, a co myślisz o zrobieniu kurek w zalewie musztardowej - takiej, jak się ogórki "kozackie" robi? Taki mi pomysł przyszedł dzisiaj do głowy, to chyba wina wysokiej temperatury ... to wina ciepłego wina ... myślę, że również bym spróbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 O, to próbuję ... pod warunkiem, że deszcz będzie uprzejmy spaść, bo suszone kurki to się chyba do tego nie nadają... Ciepłego wina na pewno nie, raczej ciepłej pepsi i zbyt wysuszonych papierosków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.07.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 DPS-ia jak tam warsztaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.07.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 będą "jak znalazł" na po sezonie Mam nadzieję... żem niczego nie sfafuliła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2014 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.07.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 no pieknie, ale Depesiu za chuda ty jestes - prosze juz skonczyc z tymi dietami:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.07.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Zapachniało mi...wakacjami:)I następne pokolenie już się uczy? Dziś sąsiadka rozwala młotem taras:(Wakacji,kurka mi się chce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.07.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 hejka i ja tam byłam, sery robiłam (od lewej pierwsza stoi Mańka-Łużyczanka, a druga to ja dawno mnie nie było na forum, ale trzeba było wejść, co by piknie pochwalić Panią Gospodynię Depesiu - pięknie dziękuję jeszcze raz za możliwość uczestniczenia w warsztatach :-) wszystkim polecam - to naprawdę nie jest trudne, a ile satysfakcji PS. po południu szukam mlecznej krowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.07.2014 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 no pieknie, ale Depesiu za chuda ty jestes - prosze juz skonczyc z tymi dietami:hug: Eeee, jakoś to zdjęcie oszukuje, ja wcale nie taka chuda. Ivo - to my dziękujemy, byłaś gwiazdą serowarską, prowadzący nie mógł się Ciebie nachwalić! Poza tym - cudna atmosfera, pełno radosnych śmiechów i ciepełka ludzkiego, serc i rąk przyjaznych! Super było, już myślimy o organizacji warsztatów kontynuujących, II stopnia. No chyba, że jeszcze zbierze się jakaś grupa i też zechcą zdobyć I stopień wtajemniczenia piekarsko - serowarskiego. W każdym razie było świetnie i ogromnie się cieszę, że zdecydowaliśmy się na organizację tych warsztatów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.07.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Nooooo, gratuluję!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.