Moose 10.02.2015 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Chyba na mietle przylecę... ale wieje i pada na razie to sie wstrzymam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2015 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Owocowe spokojnie i ze smakiem zjadam, za to flaczków nie ruszę. U nas za oknem listopad, ale chyba ku przedwiośniu powoli się ma, bo przebiśniegi wylazły i zaczynają mieć wyraźne białe pąki. W sumie - czas już ku temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 U mnie na rabatach jeszcze śnieg leży chociaż widac, że to jego ostatnie podrygi. O przebiśniegach nic nie wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.02.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Byłam na spacerku rano z piesami... na moje kaprawe oko - koniec zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2015 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Osia, obyś święte słowa wypowiedziała!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2015 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 No tak na razie wygląda, że przedwiośnia możemy wyglądać, zwłaszcza my na zachodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.02.2015 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Osia a dlaczego Ty sobie uzurpujesz "kaprawe oko" hę??? Powiem Zośce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2015 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 A Zośka kaprawe oko ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Zośka mnie zbije...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.02.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Dzieńdybry czy jest tu z nami lekarz z kultowego serialu Doktor Ewa? ......bo mam pytanie z rodzaju filozoficznych dopadło mnie przeziębienie , bo se loda zjadłam ...tzn miałam coś tam w rurze lekko a lód który zawsze mi pomagał tym razem zaszkodził znaczy się zestarzałam i muszę zmienić metodę leczenia .........zawsze ( a ja rzadko choruję ) brałam sobie polopirynę s abo aspirynę, rutinoscorbin i dawało radę ...od tego zaczęłam i teraz ale se z nudów odwiedzam różne strony i doczytałam ,że kwasu acetylosalicylowego nie należy stosować przy chorobach wirusowych , a do takich należą przeziębienie i grypa ( tylko skąd mnie ten wirus jak ja w domu siedziałam po zjedzeniu loda ?) na co ten kwas jak on na zbicie gorączki tyż ? to przy czym zbijać nim gorączkę jak przy przeziębieniu nie wolno .........czy napisali jakie głupoty? ja paracetamolu nie mogę idęęęę robić pączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2015 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Bier nurofen albo ibuprom czy ibum - coś z ibuprofenem w każdym razie, bo to przynajmniej działa przeciwgorączkowo, przeciwbólowo i przeciwzapalnie, co ma niemałe znaczenie. Resztę może Ewa wyjaśni, jak znajdzie czas, bo ja się nie znam. Ale dzisiaj, zjadłszy już 3 pączki marketowe, najpaskudniejsze jakie mogą być, bo takie najbardziej lubię, pomęczę Was. Taki piękny dzień dzisiaj, że byłoby grzechem nosa z chałupy nie wychylić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2015 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2015 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2015 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Ależ wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2015 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 A nie mówiłam, że wiosna idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2015 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 u mnie jeszcze śniegu dosyć grubo leży;) ale ponoć pierwszy bocian już przyleciał do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 12.02.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Zazdroszczę:)U mnie jest ciągła noc:( I przeziębienia:( Trzymaj Swoją wiosnę mooocno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.02.2015 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ziemia ciepła, bo gadzina zaległa to i wschodzi .......wiosna panie sierżancie , idą ładne dni pączków 50 odkryłam do smażenia frytkownicę ....leciuchno , same się zrobiły ale się nadziałam na olej , nie zrobiłam zamówienia na smalec , nigdy nie robiłam na oleju a teraz wiem ,że to błąd , smalcu tak nie ciągną no zamówiłam se ibum grip , może się przerzucę, chociaż nie mam grypy .....może emskie ? no namieszali mnie już w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.02.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Piękne zdjęcia, i wiosna...faktycznie. Ale ta żółta od pyłków leszczyna to broń biologiczna na mnie. Gdybym tak postała chwilę pod nią i jeszcze powiałby wiatr...to szpital murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.02.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Hallo u mnie trowa bioło a asfalt czorny z chorób to ręka w eee... gipsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts