Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i jest wielka nadzieja, ze ta forumka namowi kolejne zajefajne forumki na spotkanie, oj bedzie sie wtedy dzialo, Tola bedzie łabedziem:lol:, ktos inny moze kankana walnie (ja nie, bo ani nogi nie takie ani zdrowko nie pozwala wygibasow czynic ;) ):lol:
jak do 25 jak 26;) aaaaaaaaaaa wiadomościa czytałaś??:p

oj tam, my bedziemy juz 25 wieczorkiem :D, czytalam i moze jak jutro czas pozwoli i kaca nie bedzie (złopie mojito) to zadzwonie do Cię, nie chce mi sie skrobac maila.

będę mieć na wypadek W telefon u tyłka:rotfl: a musiałaś z tym mojito:bash: normalnie strasznie lubię;) my w sobotę przyjedziemy ale planujemy jak się uda do niedzieli zostać i Kopernika zaliczyć bo Młodemu obiecałam;)
no wiesz Twoje dwa to jak kawalątek mojej jednej:rotfl: zresztą musiałabym wybierać Młody czy ruda bo oboje na raz nie da rady na tył wcisnąć:rotfl:
moja to i głośna z tym że bardziej bas jak sopran i gabarytem straszy jakoś tak ludzi zachęca do przechodzenia na drugą stronę ulicy:rotfl: