Arctica 28.11.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Ja ostatnio rogi oglądałam, też Potterowato było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2015 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Fuj, kche! No rili, nikt nawet miotłą nie ruszył...? Czuję się osobiście dotknięta. Idę sprzątać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Sprzataj na zdrowie! Jak raz próbowałam pospolite ruszenie zrobić w kwestii sprzątania to mi rzucanie dżównem zarzucano!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2015 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 noooooooooo mnie jako jubilatce nie uchodziło:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2015 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Nooo, kochana, samaś o kupie pisała, są dowody!Kurde, kota mi zajęła miejsce na nogi i okropnie niewygodnie mi się siedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Tu znów o kupie... po co ja przyszłam ???? jessssu, no normalnie demencja aaaaa przepis na tego ptaka w orzechach możesz powtórzyć, bo zapamiętałam tylko orzechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2015 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 No cycki kurzęce kroisz sobie jakoś i obsmażasz, bez ŻADNYCH przypraw, krótko.Dowalasz na patelnię solone orzeszki arachidowe i jeszcze 2 minuty smażysz, odstawiasz.W kubku masz wcześniej wymieszany sos - 1/4 kubka masła orzechowego + 2/3 kubka rzadkiej śmietany. Wlewasz sos na patelnię do ciepłego kuraka, podajesz. Jak następnego dnia całość jest za gęsta - rozprowadzasz ciepłą wodą w pożądanej ilości.Mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Śmietana, to to o czym zapomniałam. Milijony kalorii , ale jakich smacznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2015 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 A jeśli ktoś nie przepada za masłem orzechowym ... jak ja na ten przykład ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.12.2015 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 A jeśli ktoś nie przepada za masłem orzechowym ... jak ja na ten przykład ... to możesz dać masło czosnkowe ... nie cierpię nutelli a z orzeszków to może być tylko orzechówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2015 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Od razu lepiej brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 matko mam ślinotok:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.12.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 jestem uczulona na orzechy, prosze o zapodanie jakiegos przepisu z pomaranczami i miodkiem do indyczych cyckow albo cos sama wymysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2015 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 No chyba, że Paweł - ja jestem prosty cep kuchenny i tylko takie znam, co to nie narobisz się a zrobisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.12.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 do mojej magicznej marynaty do mieska grilowanego zawsze dodaje troche miodku i sok z pomaranczy, lubie takie przelamanie smakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.12.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 to możesz dać masło czosnkowe ... nie cierpię nutelli a z orzeszków to może być tylko orzechówka I to rozumiem!!!!! Szanowny wróci to i pewnie zechce mi się cos ugotować, bo na razie to jadę na gotowcach (dobra Cheffie, nie powiedziałam tego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2015 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 A jeśli ktoś nie przepada za masłem orzechowym ... jak ja na ten przykład ... A próbowała takiego z nerkowców, albo pini ??? Ja nie lubię czekolady i czym leczyć chandrę??? PS. A wiecie,że orzechy ziemne nie mają nic wspólnego z z orzechami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2015 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Wiemy! Jedna taka nas uświadomiła, że to bobowate! U nas dzisiaj piękny dzień był, aż miło! Mimo to siedzę w domu, trzaskam robótki ręczne taśmowo i pilnuję Sołtysa. Jak zwykle przed świętami mamy drobny remont w chałupie. Mieliśmy zrobić kuchnię po całości, ale nie starczy nam kasy. No to poprosiłam, żeby mój Miły chociaż przeniósł baterię zlewową na nowe zaplanowane dla niej miejsce, zlew się tam rzuci na razie stary no i położy mi chociaż jakieś parę płytek na ścianie. Bo do tej pory ściana przy zlewie była "zabezpieczona" kawałkiem smętnie zwisającej wykładziny z wzorem płytek. Pojęcia nie macie, jak nienawidzę swojej kuchni, nie remontowanej od 26 lat co najmniej. Zawsze były ważniejsze rzeczy. W tym roku też remontu nie będzie, ale choć ta wykładzina ohydna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 powoli to i kuchni sie nowej doczekasz, moze za rok mikolaj przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.12.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts