Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry.

A co, nie było Cię?

:lol: :lol:

Kolejna do lania .... :-? Depsia za smalczyk...Agduś za bułeczki i pizzę, a Ty ... wiadomo :-? Kiedyś Was dopadnę :evil: :wink: :D

Obiecanki cacanki! To się wybierz na zlot! Obiecuję, że pozwolę się tam publicznie wychłostać za bułeczki i pizzę. A może nawet przywiozę (przywieziemy?) bułeczki!

No, dalej, dołączcie się do przekupywania Brazy! Ona jakaś taka niezdecydowana i wymówek szuka!

Cześć, rybeńki moje! :D

Ja dzisiaj tylko biegiem, bo pakuję się na targi do Krakowa, potem jadę do Rrmisi. :D :D :D

Buziaki.

Brazunia - i ten smaluszek też biorę, wczoraj najadła się go Asia Malczewska z Jejnym, byli u mnie na nockę po naszym walnym. :D :D :D

I taki dobry był, i tak się go najedli, i tak pachniał, z solą i ogóreczkiem, mniam, mniam... :lol:

Kiedy przyjedziesz spróbować? :D 8)

Nie lubię Cię!!!!! :x :wink:

Przecież wiem. :D

Nigdy mnie nie lubiłaś i od tego teraz mam tik i lata mi oko. :p

Zwłazcza jak Mojego Przystojniaka widzę. :lol:

Krakusy nasze grzybki nosem od razu wciągają, prawdziwków zostało mi na jutro tylko 2 słoiczki! :o 8)

Maślaczki też bardzo się podobają. :p

I podgrzybki. :D

Autochtoni w TV lokalnej nas pokazywali. :lol:

Jako atrakcję przyjezdną. :lol:

Dlaczego tylko w lokalnej TV :-? :roll: Ja sobie nie życzę takiego traktowania, a co to zachód gorszy :-?

A te Twojne szparagi to tylko opłukać i do gorącej wody, czy lepiej je troszku podgotować?? A później z bułeczką na masełku, czy jak?

Brazunia, kochana, jeszcze tylko Ty odwiedzasz mnie tutaj. :roll:

Szparagi na sito, przelać tylko wrzątkiem i podać z sosem (ja lubię z czosnkowym) albo z bułeczką tartą. :D

Sprzedalim dzisiaj znowu mnóstwo słoiczków grzybowych (o 11.30 skończyły się wszystkie :o ), a zabraliśmy ich około 100! :o

Były momenty, że nie nadążałam reszty wydawać, a Stary z Młodym zwijali się jak w ukropie. :lol:

Dyploma dostalim od organizatorów. 8) Napisali: "Składamy Państwu serdeczne gratulacje i podziękowania za wyborny i wyjątkowy smak zaprezentowanej potrawy." 8)

Tera bez kija do mnie nie dostąpi. :lol:

No, chyba, że Braza. :D

Z tą resztą nie gadam. :evil:

Pamiętaj Depsiu, że ja leń śmierdzący jestem i zawodow nie pracuję ani domu (jeszcze q...wa mać :evil: ) nie buduję!!! Czasu Ci więc u mnie dostatek, a reszta Towarzycha ciężko zaper... jak nie zawodowo to na budowach :D :D

Gratuluję sukcesu!!!! Mówiłam w Agro, że skoro Ty tam jesteś to Stowarzyszeni cały świat się dowie :D :D

Tera bez kija do mnie nie dostąpi. :lol:

Rozumiem , ze mam po Ciebie z kijem wyjechac , tak ?

Jeszcze mnie zwina na Centralnym :lol:

Gratuluje sukcesu :p

No ja to bym chciała tę akcję zobaczyć!!! Nasze policmajstry psa z kulawą nogą złapać nie potrafią ... to mógłby być pouczający obrazek, gdyby na Ciebie się zasadzili :wink: :D

Ja mam niejasne wrażenie, że obeność Pabla mogłaby na mnie wpłynąć cokolwiek dyscyplinująco i porządkująco. :roll:

Ciekawe, jak wpłynąłby na panów policjantów. :lol:

Mogłoby być naprawdę interesująco. :D

Dyplom oprawię i w jadalni powieszę, a jakże. 8)

Chociaż jedno, co umiem dobrze robić. Słoiki. :lol: :oops:

No i dziękuję bardzo za gratulacje, to takie miłe. :p

Dam. Jak tylko przyjedziesz. :p

Myślałam, że dla Ciebie to coś bardziej wyrafinowanego trzeba niż wiejsi smalec i wstydziłam się podać. :oops:

No Ty się normalnie Boga nie boisz!!!! To ja wyglądam na taką miejską paniusię :o Matko jedyna :( Czas to zmienić...