rrmi 11.04.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A ja lubie Brazuniu Zjem za Ciebie Dpsiu Ty masz moje tel w razie czego , tak ? Napisz mi jeszcze raz swoj ,zeby sie na Centralnym nie rozminac, poznasz nas po Pablisiu jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.04.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Dzień dobry. A co, nie było Cię? Kolejna do lania .... Depsia za smalczyk...Agduś za bułeczki i pizzę, a Ty ... wiadomo Kiedyś Was dopadnę Obiecanki cacanki! To się wybierz na zlot! Obiecuję, że pozwolę się tam publicznie wychłostać za bułeczki i pizzę. A może nawet przywiozę (przywieziemy?) bułeczki! No, dalej, dołączcie się do przekupywania Brazy! Ona jakaś taka niezdecydowana i wymówek szuka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ja to byłam bardzo zdecydowana, ale wszystko się pokićkało! Do wymiany informacji prywatnych dodam tylko, że dziadek absolutnie odpada w kwestii czworonożnej bestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.04.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 To jest tylko jedna noc! Niech sobie młoda koleżanki zaprosi, coby jej było raźniej - zobaczysz, nawet nie będzie protestowała, jak jej taką imprezkę zaproponujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Z młodą to ja problemu bym nie miała, problem to ja mam z psicą!!! Nie mam komu jej zostawić! Dziadek za Chiny Ludowe jej nie weźmie - i boi się i nie przepada za nią!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.04.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Młoda pospołu z koleżankami będzie ważyła więcej niż psica, więc sobie poradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 I tu bym polemizowała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2008 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Cześć, rybeńki moje! Ja dzisiaj tylko biegiem, bo pakuję się na targi do Krakowa, potem jadę do Rrmisi. Buziaki. Brazunia - i ten smaluszek też biorę, wczoraj najadła się go Asia Malczewska z Jejnym, byli u mnie na nockę po naszym walnym. I taki dobry był, i tak się go najedli, i tak pachniał, z solą i ogóreczkiem, mniam, mniam... Kiedy przyjedziesz spróbować? Nie lubię Cię!!!!! Przecież wiem. Nigdy mnie nie lubiłaś i od tego teraz mam tik i lata mi oko. Zwłazcza jak Mojego Przystojniaka widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Krakusy nasze grzybki nosem od razu wciągają, prawdziwków zostało mi na jutro tylko 2 słoiczki! Maślaczki też bardzo się podobają. I podgrzybki. Autochtoni w TV lokalnej nas pokazywali. Jako atrakcję przyjezdną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Dlaczego tylko w lokalnej TV Ja sobie nie życzę takiego traktowania, a co to zachód gorszy A te Twojne szparagi to tylko opłukać i do gorącej wody, czy lepiej je troszku podgotować?? A później z bułeczką na masełku, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Przyszłam i ciszę słyszę.... Z lekka ją zakłócę i powiem "Dzień dobry Państwu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.04.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Brazunia, kochana, jeszcze tylko Ty odwiedzasz mnie tutaj. Szparagi na sito, przelać tylko wrzątkiem i podać z sosem (ja lubię z czosnkowym) albo z bułeczką tartą. Sprzedalim dzisiaj znowu mnóstwo słoiczków grzybowych (o 11.30 skończyły się wszystkie ), a zabraliśmy ich około 100! Były momenty, że nie nadążałam reszty wydawać, a Stary z Młodym zwijali się jak w ukropie. Dyploma dostalim od organizatorów. Napisali: "Składamy Państwu serdeczne gratulacje i podziękowania za wyborny i wyjątkowy smak zaprezentowanej potrawy." Tera bez kija do mnie nie dostąpi. No, chyba, że Braza. Z tą resztą nie gadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Tera bez kija do mnie nie dostąpi. Rozumiem , ze mam po Ciebie z kijem wyjechac , tak ? Jeszcze mnie zwina na Centralnym Gratuluje sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Pamiętaj Depsiu, że ja leń śmierdzący jestem i zawodow nie pracuję ani domu (jeszcze q...wa mać ) nie buduję!!! Czasu Ci więc u mnie dostatek, a reszta Towarzycha ciężko zaper... jak nie zawodowo to na budowach Gratuluję sukcesu!!!! Mówiłam w Agro, że skoro Ty tam jesteś to Stowarzyszeni cały świat się dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Tera bez kija do mnie nie dostąpi. Rozumiem , ze mam po Ciebie z kijem wyjechac , tak ? Jeszcze mnie zwina na Centralnym Gratuluje sukcesu No ja to bym chciała tę akcję zobaczyć!!! Nasze policmajstry psa z kulawą nogą złapać nie potrafią ... to mógłby być pouczający obrazek, gdyby na Ciebie się zasadzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.04.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Ja mam niejasne wrażenie, że obeność Pabla mogłaby na mnie wpłynąć cokolwiek dyscyplinująco i porządkująco. Ciekawe, jak wpłynąłby na panów policjantów. Mogłoby być naprawdę interesująco. Dyplom oprawię i w jadalni powieszę, a jakże. Chociaż jedno, co umiem dobrze robić. Słoiki. No i dziękuję bardzo za gratulacje, to takie miłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Na gratulacje zasłużyłaś absolutnie więc się Kochaniutka nie kryguj No ale że Ty mi tego smalcu nie dałaś na kolację na przykład to ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.04.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Dam. Jak tylko przyjedziesz. Myślałam, że dla Ciebie to coś bardziej wyrafinowanego trzeba niż wiejsi smalec i wstydziłam się podać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Dam. Jak tylko przyjedziesz. Myślałam, że dla Ciebie to coś bardziej wyrafinowanego trzeba niż wiejsi smalec i wstydziłam się podać. No Ty się normalnie Boga nie boisz!!!! To ja wyglądam na taką miejską paniusię Matko jedyna Czas to zmienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.04.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Brazunia, kochana, jeszcze tylko Ty odwiedzasz mnie tutaj. nie chciałem sie narzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts